V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец" FT: 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: V кръг /"А" ПФГ/: "Литекс" - "Лудогорец"
напрао тоя съдия на попиля.. не можеше да подпре повече Литекс чесно! 5 еднакви нарушения чак на 6-тия даде картон... ;д пълен шок.. те играха за контузии аз такова чуство имам.. направо ужас.. дано да няма пострадали..!! потресен съм... ;х направо пълна излагация е това.. как може.. дано да пускат скоро излъчването че иначе хората говорят че лудогорец ги подпират, а то е пълното обратното.. ;хх
- D.Georgiev
- Контакти:
fen-fen написа:Ох, всички много знаем и все сме компетентни. Нека оставим Ивайло Петев да си върши работата. Водим засега и това е добре. Не сме най великия отбор за да очакваме винаги победи. Нормално е да се надяваме! Нека да не хвъркаме в небесата и да уважим съперника! В този мач като слушам Дарик радио, като че ли късметът е по вече с нас. Но така или иначе 2-та гола са си чиста класа, което означава, че все пак Лудогорец е по добрият отбор! Дано задържим или увеличим резултата, но все пак Литекс са си отбор, който доказва, че не трябва да се подценява!
Всеки си има мнение, аз уважавам твоето, но според мен този отбор има доста по-голям потенциал от треперене всеки мач без никакво значение от противника. "Литекс" ги уважавам достатъчно, аз дори бях почти сигурен че този мач няма да го вземем. Като гледам коментара, сме постигнали абсолютния максимум, но този късмет няма да е с нас винаги.

- 1Neutralen
- Контакти:
Нека не бъдем прекалено критични! Мисля че Литекс в момента са си доста сериозен отбор, така че тази победа с 2:0 е доста добра.
Поздравления за победата!
Сега остава да чакаме някой, който е бил на мача да каже нещо. Как да коментираш мача, или изобщо да вземеш някакво отношение за двубоя като си нямаш хал хабер какво е станало, кой как е играл и т.н. Крайно време е вече да се разберат за ТВ излъчване.
Сега остава да чакаме някой, който е бил на мача да каже нещо. Как да коментираш мача, или изобщо да вземеш някакво отношение за двубоя като си нямаш хал хабер какво е станало, кой как е играл и т.н. Крайно време е вече да се разберат за ТВ излъчване.
- D.Georgiev
- Контакти:
1Neutralen написа:Нека не бъдем прекалено критични! Мисля че Литекс в момента са си доста сериозен отбор, така че тази победа с 2:0 е доста добра.
Напълно съм съгласен, но надявам се на всички е ясно че това 0:2 не изразява реално играта на двата отбора и със сигурност не сме били два пъти по-добри. Предпочитам да съм критичен сега, а не след година, когато пак ще ни напълнят кошницата в края на мача по най-аматьорския начин. Както и да е, честито на всички за победата, аз оставам скептичен. (Надявам се да имам право на това?)

Мача вървеше във фенския сайт до към средата на второто полувреме (малко преди втория ни гол). Коментара на отговарящия за Литекс,Иво Йовчев по Гонг беше силно пристрастен - домакините имаха само едно наистина чисто положение, останалото не беше нищо особено. Рутинна победа срещу доста приличен отбор и вече мислим за ЦСКА
П.С. - адаш (Д.Георгиев), няма нужда от толкова претенциозност и ненужно високи очаквания. Няма как да смачкаме всеки отбор срещу който играем, хайде малко по-сериозно.

П.С. - адаш (Д.Георгиев), няма нужда от толкова претенциозност и ненужно високи очаквания. Няма как да смачкаме всеки отбор срещу който играем, хайде малко по-сериозно.
- Обичам Левски
- Контакти:
Сериозна класа сте за България.Горе главата надпреварата между Левски и Лудогорец продължава !!!
- D.Georgiev
- Контакти:
Поздравления за всички, които са пропътували пътя до Ловеч, за да подкрепят отбора!
[offtopic]http://football.sportal.bg/video.php?video=49552[/offtopic]
[offtopic]http://football.sportal.bg/video.php?video=49552[/offtopic]

От друг форум от фен на Литекс
Честита победа на Лудогорец.
За мача с малко думи, малшанс и огромен късмет за Лудогорец. Ялови сме пред гола и това е. Заков беше ли изравнил през първото полувреме, а положението беше по-чисто от това на Рангелов срещу Армения мачът щеше да тръгне в друга посока. Лудогорец са два пъти по-слаби от миналата година и за това и отпаднаха от Динамо, но пък уцелиха с вратар, Чворович днес ги спаси. И двата гола за тях стаха след много груби наши грешки, но то ако няма грешки няма да има голове.
Едит: С това тяхно търкаляне и лежане по терена голям отбор няма да станат.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
-
- Контакти:
Просто някои хора смятат, че вместо Лудогорец да си решава мачовете когато има сили да го направи просто вкарва гол и започва да трепери да не им го върнат. Сори, не е сериозна тая картинка, това е поне трети мач в този шампионат, когато Лудогорец кара на този принцип. Така караше и в Европа и имаше Достойно отпадане. Вместо .. кой знае, с оглед на противниците на Динамо може би и групи на ШЛ. И беше възможно..
Нито 1 отбор не може да постига само победи, но Лудогорец може да си решава много от мачовете на ниво А група рано рано. Вместо това трепери. Искрено се надявам това да продължи до мача им с Левски, барем и моя отбор се възползва от "тактиката" на Петев. Само дето нищо чудно преди това ЦСКА да го направи още след седмица..
Нито 1 отбор не може да постига само победи, но Лудогорец може да си решава много от мачовете на ниво А група рано рано. Вместо това трепери. Искрено се надявам това да продължи до мача им с Левски, барем и моя отбор се възползва от "тактиката" на Петев. Само дето нищо чудно преди това ЦСКА да го направи още след седмица..
[center]
[/center]