IV-ти кръг, Лудогорец - Локомотив Сф, 31.8.12, FT 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Лудогорец - Локомотив Сф, IV-ти кръг, 31.8.12, FT 2:1

Мнениеот tsonpen » 02 сеп 2012 10:11

D.Georgiev написа:Видео от мача:

http://ludogorets.com/news.html?news_group=4&full_news=363

Мисля, че Гела трябва да продължи да влиза като титуляр. Заслужава го, амбициозен е и ще изчисти още играта си. Хареса ми при едно от положенията, че след като центрира продължи да търси позиция и се оказа отново там, където дойде топката и стреля във вратата между играчите на Локо. Това ми направи впечатление още наживо, сега го видях пак на запис.
Освен него, Деко направи хубав мач с гол и асистенция.
За Голубович си оттеглям упрека :) . Ще ми е интересно да чуя и други мнения за играта му при гола.
Нато незадоволителна игра продължавам да посочвам Бакалов и Кишада, заради които и стояхме беззъби в края на мача. Имаше няколко възможности за Бакалов и поне една за Кишада, които завършиха безславно и дори ги няма на видеото. И докато Кишада има нужда да си връща формата след операцията, то Бакалов вече твърде много го чакаме.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 сеп 2012 10:31

Н репортажа се вижда, че Гела трябва да влиза по-често, въпреки различното мнение което имах за него от стадиона ;)! Според мен не можем да упрекваме Голубович за гола при положение че Христов е оставен от 3 метра да бие с все сила! Грешката там е на всички защитници в зоната и Барт, и Гулдан, и Данчо Минев! Христов намери добре топката и уцели вратата! Упрека ми към Голубович е, че не създава сигурност в отбора с действията си! Спомни си пи едно положение в края топката отива в края на наказателното поле и Голубович незнайно защо тръгва да боксира на 10-12 метра и се разминава с топката и всички изтръпваме! Може би заради мача с Динамо, където можеше д излезе и да боксира...! Не съм сигурен с него на вратата!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 02 сеп 2012 10:49

mad forest написа:Н репортажа се вижда, че Гела трябва да влиза по-често, въпреки различното мнение което имах за него от стадиона ;)! Според мен не можем да упрекваме Голубович за гола при положение че Христов е оставен от 3 метра да бие с все сила! Грешката там е на всички защитници в зоната и Барт, и Гулдан, и Данчо Минев! Христов намери добре топката и уцели вратата! Упрека ми към Голубович е, че не създава сигурност в отбора с действията си! Спомни си пи едно положение в края топката отива в края на наказателното поле и Голубович незнайно защо тръгва да боксира на 10-12 метра и се разминава с топката и всички изтръпваме! Може би заради мача с Динамо, където можеше д излезе и да боксира...! Не съм сигурен с него на вратата!

Напълно съгласен! И аз изтръпнах при онова положение, когато се размина с топката и много в публиката негодуваха. Но и много го упрекнаха за гола, а сега се вижда, че май е напълно чист. Ако беше останал прав, можеха да му я пуснат около краката.
Като че ли основният му недостатък е, че след като направи грешка не може да си стъпи на краката (образно казано), а дълго време е с неуверени прояви.

Още един път става ясно, че един мач дори и да се гледа целия от трибуните, не стават ясни много неща. Трябва да се гледа и видео за да се твърди нещо уверено.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 сеп 2012 10:54

tsonpen написа:
mad forest написа:Н репортажа се вижда, че Гела трябва да влиза по-често, въпреки различното мнение което имах за него от стадиона ;)! Според мен не можем да упрекваме Голубович за гола при положение че Христов е оставен от 3 метра да бие с все сила! Грешката там е на всички защитници в зоната и Барт, и Гулдан, и Данчо Минев! Христов намери добре топката и уцели вратата! Упрека ми към Голубович е, че не създава сигурност в отбора с действията си! Спомни си пи едно положение в края топката отива в края на наказателното поле и Голубович незнайно защо тръгва да боксира на 10-12 метра и се разминава с топката и всички изтръпваме! Може би заради мача с Динамо, където можеше д излезе и да боксира...! Не съм сигурен с него на вратата!

Напълно съгласен! И аз изтръпнах при онова положение, когато се размина с топката и много в публиката негодуваха. Но и много го упрекнаха за гола, а сега се вижда, че май е напълно чист. Ако беше останал прав, можеха да му я пуснат около краката.
Като че ли основният му недостатък е, че след като направи грешка не може да си стъпи на краката (образно казано), а дълго време е с неуверени прояви.

Още един път става ясно, че един мач дори и да се гледа целия от трибуните, не стават ясни много неща. Трябва да се гледа и видео за да се твърди нещо уверено.

Абсолютно си прав! Колкото пъти гледам мача от стадиона съм пропуснал доста! Не че сравнявам чувството да си на стадиона с това пред телевизора, но все пак! Аз това го отдавам на ниските трибуни! Бях на 9-ти ред и беше сравнително добре, но въпреки това не може да се сравни с с това да си на по-нависоко! Жалко, че май стадиона си остава в този вид! Като гледам по-новите стадиони, които се стоят, трибуните са доста стръмни! По този начин хем стадиона изглежда по-голям, хем акустиката е по-добра (при поставяне на козирки разбира се), хем зрителите са по-близо до терена и имат по-добра видимост! Поздрави!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 02 сеп 2012 13:01

TS, ти си голям буфер! Благодаря за което! Ако не беше ни върнал на земята сега щяхме само да хулим без да видим положителните неща :) Много си прав, че очакванията, които имаме към отбора се покачиха мисля нереално много и ни заслепиха до голяма степен...
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 02 сеп 2012 13:13

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:Видео от мача:

http://ludogorets.com/news.html?news_group=4&full_news=363

Мисля, че Гела трябва да продължи да влиза като титуляр. Заслужава го, амбициозен е и ще изчисти още играта си. Хареса ми при едно от положенията, че след като центрира продължи да търси позиция и се оказа отново там, където дойде топката и стреля във вратата между играчите на Локо. Това ми направи впечатление още наживо, сега го видях пак на запис.
Освен него, Деко направи хубав мач с гол и асистенция.
За Голубович си оттеглям упрека :) . Ще ми е интересно да чуя и други мнения за играта му при гола.
Нато незадоволителна игра продължавам да посочвам Бакалов и Кишада, заради които и стояхме беззъби в края на мача. Имаше няколко възможности за Бакалов и поне една за Кишада, които завършиха безславно и дори ги няма на видеото. И докато Кишада има нужда да си връща формата след операцията, то Бакалов вече твърде много го чакаме.

За мен самият гол е вратарски (не броя това, че защитата е виновна, че изобщо се стигна до там), а за самия удар. Да, може да са оставили играч на "Локо" да стреля от близо, но ъгълът беше много малък, а Голубович се беше пласирал добре. Недопустимо е при това положение да не успее дори да докосне топката, още повече че пред него има двама паднали играчи, а той очаква удар по земя (няма как топката да мине през тях). Иначе като цяло голът на "Локото" е много щастлив - то бяха рикошети, разбървакания, карамболи и т.н. На няколко пъти и защитата можеше да се намеси далеч по-добре, а и накрая от тази позиция ако му дам 10 опита на Христов няма да вкара повече от 2 пъти.

Лично аз, ако виждах че отборът няма потенциал щях да съм много доволен и от сегашната игра и резултати. Аз си мрънкам, защото виждам че отборът може повече - много повече. Напълно съм съгласен с фена на "Левски", знаете и моят коментар преди и след мачовете с "Динамо" беше същият.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 02 сеп 2012 15:01

tsonpen написа:....
Основната ми реакция беше и остава заради това, че се хвърляме с безпощадната критика в която смесваме различни негативи, а пропускаме, че тази критика е възможна само защото отборът се изкачи толкова високо. И тези, които критикуваме, трябва и да ги похвалим, че стигаме до там сега да им се сърдим, че не са разгромили Динамо Загреб.

Абсолютно съгласен с това мнение. :)

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 02 сеп 2012 17:35

не мога да коментирам мача, зающото не съм присъствал.Все пак, пожелавам успех на Лудогорец в битката за второто място, с Ботев(ПД).

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 сеп 2012 17:54

Аз_съм_Спас написа:не мога да коментирам мача, зающото не съм присъствал.Все пак, пожелавам успех на Лудогорец в битката за второто място, с Ботев(ПД).

Щом като Ботев ще са 3-ти, а ние втори, може Локо Пд ще са шампиони? ;)

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 02 сеп 2012 22:19

Обичам Левски написа:Да ви кажа ли другия мач каква ще ви е тактиката.Много предвидим отбор сте :) Аз съм на мнение,че този полусезон няма да видите Безяк като титуляр

точно на мача с литекс може би ще го видим ;)

Върни се в “Лудогорец”