BRF написа:Цонпен,
може да си сигурен,че нямам никакво желание да те виждам на живо!По принцип и във форума не държа да си контактувам с теб.Не е много трудно да признаеш,че някой е познал развитието на последните 4 мача на твоя отбор,макар и лоши като резултат за теб!Не съм заблуден като теб и реално преценям силата и възможностите на моя отбор!
Не си гледал мача на Черноморец,случайно си чул резултата и дори не си разбрал кой е победил,а даваш оценки и кардинални мнения!Как после да ти се довери някой на преценката
От грешен резултат вадиш изводи за един отбор!
п.п.Ти ми отговори на поста и то доста заядливо!
Че кой те е канил да се виждаме наживо?

А това явно не ти стига:
от tsonpen на 31 Окт 2012 14:45
BRF,
вярно е, че позна последните две грешни стъпки на Лудогорец.
Опитвам се да говоря като културен с културен човек, а какво получавам насреща? Обиди и инсинуации. Модератор ти окастри едно от мненията с обиди. Признах, че не съм разбрал правилно резултата на Черноморец. Какво се нахвърляш и защо преекспонираш? Какъв всъщност ти е проблемът г-н бургаски цесекар, пишещ в темата "Лудогорец-Етър"?
Може би трябва да ти се извиня, че ми стана смешно от надеждата ти за Х, ако Етър играят с "херовата" тактика

BRF написа:Понеже нямаш капка достоинство и прекалено голямо его не признаваш АБСОЛЮТНО точните неща които писах в прогнозите си!
Добре, че сам успяваш да оцениш гения си. Мен ме извини - признавам, че позна, но за другото явно не съм на нивото ти