XI кръг, Лудогорец - Етър, 4.11.12, 4:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XI кръг, Лудогорец - Етър, 4.11.12, 4:0

Мнениеот tsonpen » 05 ное 2012 23:28

BRF написа:Цонпен,
може да си сигурен,че нямам никакво желание да те виждам на живо!По принцип и във форума не държа да си контактувам с теб.Не е много трудно да признаеш,че някой е познал развитието на последните 4 мача на твоя отбор,макар и лоши като резултат за теб!Не съм заблуден като теб и реално преценям силата и възможностите на моя отбор!
Не си гледал мача на Черноморец,случайно си чул резултата и дори не си разбрал кой е победил :o ,а даваш оценки и кардинални мнения!Как после да ти се довери някой на преценката :lol: От грешен резултат вадиш изводи за един отбор!
п.п.Ти ми отговори на поста и то доста заядливо!

Че кой те е канил да се виждаме наживо? :roll: Ставаше дума, че не е редно да обиждаш човек, когото не познаваш :!:

А това явно не ти стига:
от tsonpen на 31 Окт 2012 14:45
BRF,
вярно е, че позна последните две грешни стъпки на Лудогорец.

Опитвам се да говоря като културен с културен човек, а какво получавам насреща? Обиди и инсинуации. Модератор ти окастри едно от мненията с обиди. Признах, че не съм разбрал правилно резултата на Черноморец. Какво се нахвърляш и защо преекспонираш? Какъв всъщност ти е проблемът г-н бургаски цесекар, пишещ в темата "Лудогорец-Етър"?
Може би трябва да ти се извиня, че ми стана смешно от надеждата ти за Х, ако Етър играят с "херовата" тактика :) Но иначе си много скромен:
BRF написа:Понеже нямаш капка достоинство и прекалено голямо его не признаваш АБСОЛЮТНО точните неща които писах в прогнозите си!

Добре, че сам успяваш да оцениш гения си. Мен ме извини - признавам, че позна, но за другото явно не съм на нивото ти ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 06 ное 2012 08:54

[offtopic]Момчета, просто се прехвърлете в темата Всекидневна Лудогорец, ако ще обсъждате общи неща. Тази тема е конкретна за конкретен мач. До сега не ви режа до кръста просто защото поддържате някакъв що годе културен тон. Но все пак не тази тема е мястото за този диалог.[/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 ное 2012 09:42

vaskonti написа:[offtopic]Момчета, просто се прехвърлете в темата Всекидневна Лудогорец, ако ще обсъждате общи неща. Тази тема е конкретна за конкретен мач. До сега не ви режа до кръста просто защото поддържате някакъв що годе културен тон. Но все пак не тази тема е мястото за този диалог.[/offtopic]

[offtopic]Абсолютно си прав!Нямам друго за обсъждане и просто си изказах задоволството от точната прогноза като знак![/offtopic]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 06 ное 2012 19:44

BRF написа:Недко,явно не съм се изразил правилно!Не твърдя,че не сте фенове и не си подкрепяте отбора!Това,че не сте близо до отбора го приеми буквално!Става въпрос,че нямате или не споделяте вътрешна информация кой какво и как!Не съм усетил да се събирате с футболисти да обменяте информация и тем подобни!Надявам се,че ме разбра,защото държа на твоето мнение ;) !Може да си сигурен,че уважавам феновете на всички отбори,особено тези които са по стадионите!

п.п.Винаги ми пишеш с какво не си съгласен с мен!Оставам с впечетлението,че си съгласен с другите неща ;) !

Има много хора до отбора, просто информация все още слава богу не изтича лесно :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 ное 2012 12:44

Viv.Brooke написа:
BRF написа:Недко,явно не съм се изразил правилно!Не твърдя,че не сте фенове и не си подкрепяте отбора!Това,че не сте близо до отбора го приеми буквално!Става въпрос,че нямате или не споделяте вътрешна информация кой какво и как!Не съм усетил да се събирате с футболисти да обменяте информация и тем подобни!Надявам се,че ме разбра,защото държа на твоето мнение ;) !Може да си сигурен,че уважавам феновете на всички отбори,особено тези които са по стадионите!

п.п.Винаги ми пишеш с какво не си съгласен с мен!Оставам с впечетлението,че си съгласен с другите неща ;) !

Има много хора до отбора, просто информация все още слава богу не изтича лесно :)

ОК!Значи съм останал с грешно впечетление ;) !В такъв случай сте по-наясно кога да очаквате проблеми или хубава игра и съответно на какво се дължи това!Хубаво е да си ги знаете тези работи,но не е задължително разбирасе!

Върни се в “Лудогорец”