IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12, 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12, 1:1

Мнениеот snakebite » 22 окт 2012 19:22

Според мен излизането на Бадема е решило мача. Невероятна класа лъха от него. Вижте му отиграванията, след като го е нямало второто полувреме сме загубили импровизацията !!. Дано да е готов за Бургас, и още нещо - защо е сменен Деко, който явно е изиграл отличен мач, за сметка на Иван - който отново (както в почти всички мачове ) се отличава с пропуските си ???. Петев нещо пак е объркал смените...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 22 окт 2012 19:35

snakebite-Имаш лично съобщение.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 окт 2012 20:08

„Почва ме ги - лидерите! Изпуснахме един, но на пролет“, коментира кметът на Враца.
Не съм специалист, но емоцията беше уникална“, продължи инж. Николай Иванов.

Ами личи му, че не е специалист, човека :) . Успокойте топката бе , врачани, че идва Етър....
ЛУДОГОРЕЦ

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 22 окт 2012 20:13

snakebite написа:„Почва ме ги - лидерите! Изпуснахме един, но на пролет“, коментира кметът на Враца.

Боже колко мъка има на тоя свят :o. Успокойте топката бе , врачани, че идва Етър....

Че кмета се е поизхвърлил-ясно,ама тебе какво те бърка не знам.Ще ти кажа нещо друго!Когато твоят отбор е играл в незнам коя група,всички тези лидери едно време още от Мездра почваха да треперят,а ние се питахме с колко ще бием,а не дали ще бием.Така че когато вие направите 26 години в А-група без прекъсване пак се подигравай.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 22 окт 2012 20:18

Вратарят им се е представил уникално. Лц са си играли играта. Може би след излизането на Бадема са станали малко по-бавни в атака.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 22 окт 2012 21:14

choko77 написа:
snakebite написа:„Почва ме ги - лидерите! Изпуснахме един, но на пролет“, коментира кметът на Враца.

Боже колко мъка има на тоя свят :o. Успокойте топката бе , врачани, че идва Етър....

Че кмета се е поизхвърлил-ясно,ама тебе какво те бърка не знам.Ще ти кажа нещо друго!Когато твоят отбор е играл в незнам коя група,всички тези лидери едно време още от Мездра почваха да треперят,а ние се питахме с колко ще бием,а не дали ще бием.Така че когато вие направите 26 години в А-група без прекъсване пак се подигравай.

Както виждаш съм си редактирал поста и звучи по- умерено !
Вашите подигравки от журналята ви а и от треньора ( с неадекватното сравнение с Барселона) бяха унизителни за нашия щаб, ще видите как ще бъдете посрещнати в Разград и ще усетите разликата !!!
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12

Мнениеот tsonpen » 22 окт 2012 21:26

choko77 написа:Кое според теб приятелю не е вярно?Че можехме да паднем с 0-3,или че в последната минута при една контра можехме да вкараме втори гол?Че играхме целия мач на една врата и в едно наказателно поле също е вярно,че минавахме центъра много рядко също,но наистина когато нападахме публиката изпадаше в екстаз,не е ли нормално?Вратаря ни спаси 3-4 чисти положения признавам,но това е част от играта нали.Спор няма че ни надиграхте тотално,силен отбор сте но признай,че и Ботев се държаха мъжки и отразяваха всички атаки с много желание и хъс.Признавам си,че след първото полувреме си мислех че отиваме на разгром,но второ си играхме много мъжки.Поздрави и успех на отбора ви пожелавам!

Може би съм те разбрал неправилно. Мисля обаче, че след гола, който вкарахте, се ентусиазирахте по трибуните дори когато получавахте топката в чуждата половина. Онова с контрата накрая не доведе до нищо забележимо - странично от вратата и дори не в непосредствена близост до наказателното поле сдадохте топката.

признай,че и Ботев се държаха мъжки и отразяваха всички атаки с много желание и хъс.
- Това го признавам! ;) Така беше.
Успехи и на вас!
Но нека не се мерим, защото всеки има какво да каже.
[center]Изображение[/center]

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 22 окт 2012 22:39

OOP написа:
Много добре ме разбра градски, или те надценявам неоснователно? Какви комплекси видя тук, би ли ме светнал. Аз на домакинските си мачове ходя и няма нужда да ми ги излъчват в нета или където и да е другаде. И съм на стадиона, за да гледам футбол, а не "по работа". А да позная ли ти къде работиш и какъв точно ти е "проблема" :)[/quote]
Защо си мислиш. че форума е само за тебе. Обясних за мачовете в нета на човека, който попита. Не виждам защо трябва да се слагаш навсякъде. Опа всъщност това е комплекс имаш нужда от внимание и си го търсиш тука във форума. Другото, което искам да ви кажа, е че когато казах че съм от Разград и всички фенчета спряхте да спорите по колко сте ходили на мачове ( допреди това твърдяхте 3-4 к), както и за други подобни ваши изхвърляния. :) Това бе достатъчно за хората да разберат колко сте искрени. Пък аз дали съм от Разград ?!? Айде Диди познай, както и къде работя и какъв ми е проблема....... :arrow:[/quote]

Пич, честно чудя се що се занимавам с теб, ама айде ще ти отговоря за последен път, приеми го като бонус. Толкова си елементарен и прозрачен, че всеки малко мислещ човек те прочита немедлено. Достатъчно е да ти погледне датата на регистрация и лека хронология на мненията ти. Градски, 90% от тях са по теми, касаещи Лудогорец, в останалите някак между другото, се разпознава отбора с който иначе се отъждествяваш. При това болшинството от тях са откровено провокативни и иронични. Дали това е някакъв комплекс, няма да коментирам. Както вече ти казах, факта че си от Разград, по никакъв начин не те принуждава да си фен на зелените. Само че този тон на откровена неприязън, нито ще спре хода на нещата, нито ще ти помогне на теб в личен аспект. Коментирай преимуществено "отбора на народа", толкова е просто и лесно. Остави "жалкия' скромен отбор и "неадекватните" му фенове, да се оправят сами. И за да се дразниш по-малко, ходи преобладаващо на мачовете на любимия си отбор, не на недоразумението от града, където живееш(макар и понякога служебно). ;)
За мен не се тревожи, така като ми гледаш набора дали имам нужда от внимание, още по-малко форумно. Тоя етап го минахме преди около 20 години. Не си уцелил човека просто. Жив и здрав :)
.

Потребителски аватар
Пловдив
Контакти:

Мнениеот Пловдив » 23 окт 2012 04:15

snakebite написа:
vks1 написа:Ти беше ли в Ловеч???

Гледах по Айфона първото и нищо не се виждаше, второто го слушах, но положенията бяха пред вратата ви.Втори мач след този в Гоце Делчев, вземате на магия ! Разбирам еуфорията ви,ама посмалете малко, чакат ви трудни двубои скоро- с ЦСКА, с Локо Пловдив....
Трябва да минете и през нас ;)

Нищо не видял, слушал второто и вече анализ и разбор на мача в Ловеч направил. Кога станахте и вие фенове на Лудогорец, кога ви позеленяха задниците :) Допреди 3 години не си знаел пътя за стадиона в Разград, сега коментари и анализи ръсиш за трети отбори, без да си им гледал поне репортаж от мачовете.
За твое сведение първото полувреме бе изцяло за Ботев и резултатът на почивката трябваше да е 2:0 или 3:0 при което връщане в мача за Литекс нямаше. Второто полувреме пък наистина беше за Литекс, но при разделени по едно полувреме за какво мачкане говориш :?:
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 23 окт 2012 09:06

Пловдив написа: Кога станахте и вие фенове на Лудогорец, кога ви позеленяха задниците :) Допреди 3 години не си знаел пътя за стадиона в Разград, сега коментари и анализи ръсиш за трети отбори, без да си им гледал поне репортаж от мачовете.
За твое сведение първото полувреме бе изцяло за Ботев и резултатът на почивката трябваше да е 2:0 или 3:0 при което връщане в мача за Литекс нямаше. Второто полувреме пък наистина беше за Литекс, но при разделени по едно полувреме за какво мачкане говориш :?:

Мдаам..може и да не съм прав, и щом казваш - вие да сте ги изпуснали, но спри да ми даваш оценки след като не ме познаваш и не знаеш от кога ходя на мачове !!
А за репортажа - изгледах един в който имаше атаки само на Ботев Пловдив :) , това ако е нормално....
Дадох пример с Литекс и аналогията с нашия мач, защото изпуснаха най-малко равен, не е било целенасочено срещу Ботев Пловдив.
В темата за публиката съм си казал мнението за вашата публика, но теб лично, какво те касае Ботев Враца - Лудогорец ??
ЛУДОГОРЕЦ

Върни се в “Лудогорец”