27-ми кръг, Локомотив (София) - Лудогорец, 6.5.12

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: 27-ми кръг, Локомотив (София) - Лудогорец, 6.5.12

Мнениеот tsonpen » 06 май 2012 23:03

Снимки от мача:
Изображение
Изображение
Изображение
Тук се вижда трагичната посещаемост за домакините. Може би колкото локомотивци, толкова и цесекари има на трибуната. Ако мачът беше в Разград, съм сигурен, че стадионът отново щеше да е пълен.
Изображение
Изображение
Полезни три точки. Второто полувреме нашите не се напрягаха с изключение на някои моменти и докато първото Голубович не видя топката да идва към него от съперников играч, то през второ му се наложи два-три пъти да се намесва. Странно, защото през второто Локо София беше с човек по-малко. Иначе пак си имахме доста положения, повече през второто полувреме. Съдиите правеха грешки. Видях, че страничният сбърка и даде тъч за нас, а той беше да Локомотив. Главният пък даде на Локо да изпълнят наказателен удар пред нашата врата заради едно нищо и никакво положение, дето дори и симулация не може да се нарече. Беше 100-процентов подарък за железничарите. За червения картон за играча на Локо се видя ясно, че препъна Кашчелан, дори два пъти се опитваше да го събори и чест прави на Кашчелан, че остана на крака. Макар и това да стана в средата на терена, дори и от сектора на гостуващата агитка се видя ясно как Кашчелан замяташе закачения крак. Като цяло Локо играха очевадно грубо, а от това нямаше смисъл. Второто полувреме добре се бяха окопали и успяха да запишат загуба без "голеада" ;) Може би се спасиха заради идващите два важни и трудни поредни мача за Лудогорец.
Много лошо впечатление направиха феновете на ЦСКА, които скандираха обиди към Данчо Минев през целия мач. Имаше и скандирания на расова основа при влизане в игра на Кабаселе.
Не съм броил колко бяхме в клетката за гости, но бяхме повече от средното присъствие в аналогичната клетка в Разград. Може би около 100 човека.
[center]Изображение[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 07 май 2012 10:02

За първи път влязох в сектора за гости. Хареса ми. Лудогорец леко подтичваха. Витиня и Дяков си тичаха много добре и ми харесаха.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 08 май 2012 14:03

Тук се вижда трагичната посещаемост за домакините. Може би колкото локомотивци, толкова и цесекари има на трибуната. Ако мачът беше в Разград, съм сигурен, че стадионът отново щеше да е пълен.

Що пишеш глупости бе момче, когато се доближите поне малко до нас ще може да ни коментираш. Почти никой не ходи на "домакинствата" ни по чужди стадиони. Мача ако бе в Надежда щеше да препълнен А сектор, а той е с 2/3 от капацитета на вашия стадион. Когато сте на 12 то място, с президент, който всички презират и мачовете ви са в делници в работни часове и съберете над 2000 човека, тогава ще сте истински шампиони, не сега когато е модерно и лесно.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 май 2012 17:23

loko1 написа:Що пишеш глупости бе момче, когато се доближите поне малко до нас ще може да ни коментираш. Почти никой не ходи на "домакинствата" ни по чужди стадиони. Мача ако бе в Надежда щеше да препълнен А сектор, а той е с 2/3 от капацитета на вашия стадион. Когато сте на 12 то място, с президент, който всички презират и мачовете ви са в делници в работни часове и съберете над 2000 човека, тогава ще сте истински шампиони, не сега когато е модерно и лесно.

Не съм искал да ви обидя и знам, че има причина нещата да са такива. Но те наистина бяха точно такива.
Моето мнение е, че без феновете на ЦСКА щеше да е по-добре. И тогава вероятно нямаше да напиша и въпросния коментар. Те иматцяла тема с призив да ходят да викат срещу Лудогорец. Това беше като добавка към неокосената трева. Вижда се и на снимките - на футболистите не им се виждат бутонките от трева.

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 08 май 2012 17:42

ОК мен ЦСКА и "Левски" не ме интересуват даже не чета новини за тях. Като нащо ръководство боклуци са насрочили мача на този стадион :evil: е нормално да има такива неща.

Изображение

Тая снимка на полувремето ли е, доста под 100 човека ми се виждате?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 08 май 2012 17:52

loko1 написа:Тая снимка на полувремето ли е, доста под 100 човека ми се виждате?

Не знам кога е правена тази снимка, може и преди започване на срещата. Освен това показва публиката от едната страна на входа (стълбите), а повечето бяхме от другата страна от където имаше малко по-странична гледна точка. Имаше един автобус от Разград и поне още толкова дойдохме самосиндикално от София и разбира се, софийския фен клуб на Лудогорец :)

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 08 май 2012 23:58

tsonpen написа:
loko1 написа:Тая снимка на полувремето ли е, доста под 100 човека ми се виждате?

Не знам кога е правена тази снимка, може и преди започване на срещата. Освен това показва публиката от едната страна на входа (стълбите), а повечето бяхме от другата страна от където имаше малко по-странична гледна точка. Имаше един автобус от Разград и поне още толкова дойдохме самосиндикално от София и разбира се, софийския фен клуб на Лудогорец :)

е кво му се обясняваш , пак сте били по-вече от тях :)

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 09 май 2012 14:49

s.i.s написа:
tsonpen написа:

е кво му се обясняваш , пак сте били по-вече от тях :)

:lol: :lol: :lol:
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ

Върни се в “Лудогорец”