ti4a70 написа:Уважаеми фенове на "Лудогорец", бях вчера на мача на "Лудогорец Арена" и твърдо мога да кажа да не си мислите за някакви завери, врътки, уговорки и прочие. Истината е, че в Разград много си повярвахте че сте едва ли не непобедим отбор не само за България, а и за Балканите. А се видя, че сте едно посредсвено отборче, без история, без манталитет както на футболистите, така и на публиката. Простете господа от Разград, сигурно се обидихте от това ми заключиние, но вчера се изумих когато видях 60% от публиката да напуска в 80 минута на мача. Това няма как да стане на трибуните на друг отбор. И неговоря само за нашия, имам предвид ако щете и на пловдивските отбори и в Бургас, та дори и на много по-слабите Миньор, Ботев Вр, Монтана. Липсва ви в Разград футболна, фенска култура. От срещите на ниво Попово, Дивдядово, Стражица и прочие вие скочихте на Левски, ЦСКА и т.н. Събрахте играчи на много добро ниво за България, но от тях съм сигурен че никои няма да се сети един ден за Разград, ще се сетят за парите спечелени при вас, но не и за отбора, за града. При вас отбора е изкуствен, треньора слаб и нерешителен, публиката апатична и резултатите са на лице. Дано имате късмет поне за Купата на България, защото ми е жал за собственика ви г-н Домусчиев. Направил ви е страхотен стадион, реда по време на мача беше безупречен. Само дето не беше коректно да иска по 10 лева от нас, варненските фенове. Но както и да е! Видяхте ли в работен ден от Варна доидохме 200 човека и то при положение, че ние не се борим за нищо, освен за добро впечатление. Така че не търсете вината за срива на отбора у други. Просто неможете да надскочите манталитета си. И както казват старите хора - от черно брашно, бял хляб не става. Успех в понеделник на "Герена", дано биете "Левски", но трябват и много промени вътре в отбора. Лично аз мисля че не се ли смени ст.треньора ще се провалите не само в София, но и за напред. Още веднъж успех и догодина пак ще доидем!
много добре казано,колкото и да не им понася на господата от Разград! поздрави от Пловдив