21-ви кръг, Лудогорец - Черно море, 29.03.12 - 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Re: 21-ви кръг, Лудогорец - Черно море, 29.03.12

Мнениеот vlado161 » 30 мар 2012 15:07

ti4a70 написа:Уважаеми фенове на "Лудогорец", бях вчера на мача на "Лудогорец Арена" и твърдо мога да кажа да не си мислите за някакви завери, врътки, уговорки и прочие. Истината е, че в Разград много си повярвахте че сте едва ли не непобедим отбор не само за България, а и за Балканите. А се видя, че сте едно посредсвено отборче, без история, без манталитет както на футболистите, така и на публиката. Простете господа от Разград, сигурно се обидихте от това ми заключиние, но вчера се изумих когато видях 60% от публиката да напуска в 80 минута на мача. Това няма как да стане на трибуните на друг отбор. И неговоря само за нашия, имам предвид ако щете и на пловдивските отбори и в Бургас, та дори и на много по-слабите Миньор, Ботев Вр, Монтана. Липсва ви в Разград футболна, фенска култура. От срещите на ниво Попово, Дивдядово, Стражица и прочие вие скочихте на Левски, ЦСКА и т.н. Събрахте играчи на много добро ниво за България, но от тях съм сигурен че никои няма да се сети един ден за Разград, ще се сетят за парите спечелени при вас, но не и за отбора, за града. При вас отбора е изкуствен, треньора слаб и нерешителен, публиката апатична и резултатите са на лице. Дано имате късмет поне за Купата на България, защото ми е жал за собственика ви г-н Домусчиев. Направил ви е страхотен стадион, реда по време на мача беше безупречен. Само дето не беше коректно да иска по 10 лева от нас, варненските фенове. Но както и да е! Видяхте ли в работен ден от Варна доидохме 200 човека и то при положение, че ние не се борим за нищо, освен за добро впечатление. Така че не търсете вината за срива на отбора у други. Просто неможете да надскочите манталитета си. И както казват старите хора - от черно брашно, бял хляб не става. Успех в понеделник на "Герена", дано биете "Левски", но трябват и много промени вътре в отбора. Лично аз мисля че не се ли смени ст.треньора ще се провалите не само в София, но и за напред. Още веднъж успех и догодина пак ще доидем!

много добре казано,колкото и да не им понася на господата от Разград! поздрави от Пловдив

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 мар 2012 15:48

morqche написа: .

Ами жълтия картон на Сашо Н25, след явна резачка в краката му не се свири нищо а се дава ЖК за протест. Съдията спести поне 2 ако не и 3 ЖК за симулации на футболистите ви, които с ръста си на мухи се блъскаха в защитниците ни като в паметници и чакаха фалове. Ударихте 2 греди благодарение на вятъра а второто полувреме като застанахте вие с/у него ептен умряхте, лично очаквах да паднем с 1-2 гола но в крайна сметка спах със усмивка.
Цената от 10лв няма какво да обявя за нея, освен пълна простотия в работен ден 10лв, поне да си бяхте измели прахоляка от стадиона понеже цял мач гледахме настрани и лично аз успях да видя 20% от играта. Поздравления за стадиона ви, но като "агитка" имате много да растете, все още прохождате и тепърва проговаряте... Ще запомня с усмивка момента в който докато ни скандирахте "Ако викате, ще ви шибаме" Паломино ви го нашиба :)
ПП Хайде със здраве и дано биете мучащите!
[/quote]

Е, че цената е височка, височка е . Ама кога сте пикали в такива тоалетни, а . Табло има, видимост има, рекламки, шарения, едно -друго.Така че 10 кинтака за Спектакуа ;) . А вашия стадион го знам много добре, ръждясъли конструкции, терена -полянка, смръдливи тоалетни, а клетката за гостуващи е като за животни.
За мача на Герена, не се кахърете, като не искате Левски да стават шампиони , да не бяхте се напъвали срещу нас :) Ще ви видим феърплея срещу Черноморец и ЦСКА. Срещу нас излизат отборите сякаш ще играят финал за ШЛ, срещу другите подтичкват :)
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 30 мар 2012 19:29

snakebite написа:
morqche написа: .

Ами жълтия картон на Сашо Н25, след явна резачка в краката му не се свири нищо а се дава ЖК за протест. Съдията спести поне 2 ако не и 3 ЖК за симулации на футболистите ви, които с ръста си на мухи се блъскаха в защитниците ни като в паметници и чакаха фалове. Ударихте 2 греди благодарение на вятъра а второто полувреме като застанахте вие с/у него ептен умряхте, лично очаквах да паднем с 1-2 гола но в крайна сметка спах със усмивка.
Цената от 10лв няма какво да обявя за нея, освен пълна простотия в работен ден 10лв, поне да си бяхте измели прахоляка от стадиона понеже цял мач гледахме настрани и лично аз успях да видя 20% от играта. Поздравления за стадиона ви, но като "агитка" имате много да растете, все още прохождате и тепърва проговаряте... Ще запомня с усмивка момента в който докато ни скандирахте "Ако викате, ще ви шибаме" Паломино ви го нашиба :)
ПП Хайде със здраве и дано биете мучащите!

Е, че цената е височка, височка е . Ама кога сте пикали в такива тоалетни, а . Табло има, видимост има, рекламки, шарения, едно -друго.Така че 10 кинтака за Спектакуа ;) . А вашия стадион го знам много добре, ръждясъли конструкции, терена -полянка, смръдливи тоалетни, а клетката за гостуващи е като за животни.
За мача на Герена, не се кахърете, като не искате Левски да стават шампиони , да не бяхте се напъвали срещу нас :) Ще ви видим феърплея срещу Черноморец и ЦСКА. Срещу нас излизат отборите сякаш ще играят финал за ШЛ, срещу другите подтичкват :)[/quote]
Aбе едва ли тази тоалетна е по-хубава от тази в къщи ама... Дай да не влизаме цветно в подробностите? :) Видимост има само от последния ред, доло не се вижда... Футболистите се виждат от кръста нагоре и половината врата :) За полянка не зависи от нас, ние се радваме на бижуто ви, не сме го осквернявали или нещо от този род, а нашата клетка е най-добрата в БГ лятото има сянка, акустика и яка мрежа за катерене а не наострени арматури като в зоопарка.
ПП Черно море не влиза в уговорки и не играе симулативно! Играе срещу всеки на 100% а вие заради парите и играчите които се накупиха станахте мишена :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 30 мар 2012 21:11

morqche написа:Aбе едва ли тази тоалетна е по-хубава от тази в къщи ама... Дай да не влизаме цветно в подробностите? :) Видимост има само от последния ред, доло не се вижда... Футболистите се виждат от кръста нагоре и половината врата :)

Тука ставаше въпрос за тоалетни на стадион! Иначе за видимостта от трибуната за гости, съм съгласен, че видимостта не е много добра! По принцип трябва да се изгради нова трибуна зад вратата както е на отсрещната страна на трибуната за гости! По принцип и двете трибуни зад вратите трябва да са по двадесет и няколко реда напълно покрити, но кога ще стане това още не се знае, дай боже по-скоро! Иначе се пише за новото (поредно) начало на строителството на стадион Варна! Дано наистина приключи най-после този проект и да има още един хубав стадион!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 31 мар 2012 08:50

Феновете на Морето са абсолютно прави,цените на билетите са малко височки за нашите стандарти.Всеки знае как играе Морето явно само някои тука не знаеха.Това казвах на хора покрай мене,че стила на Лудогорец вече е разучен,а и има още едно услови разчита се на 13-14 играча едни и същи,смените се знаят на 95% от случаите.Това вече се изтърква,при наличието на толкова защитници и халфове,до сега трябваше да има ядро от поне 6-7 защитника,и още толкова халфове и ако има нещо да се реагира адекватно,вижда се без нападател вече не става.Иначе за мача,даже и не се ядосвах,защото предвиждах подобен изход,разправях масово 1:2.Нямах време тия дни коментирам мача,защото имах много бачкане.

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 31 мар 2012 10:39

ti4a70 написа:Уважаеми фенове на "Лудогорец", бях вчера на мача на "Лудогорец Арена" и твърдо мога да кажа да не си мислите за някакви завери, врътки, уговорки и прочие. Истината е, че в Разград много си повярвахте че сте едва ли не непобедим отбор не само за България, а и за Балканите. А се видя, че сте едно посредсвено отборче, без история, без манталитет както на футболистите, така и на публиката. Простете господа от Разград, сигурно се обидихте от това ми заключиние, но вчера се изумих когато видях 60% от публиката да напуска в 80 минута на мача. Това няма как да стане на трибуните на друг отбор. И неговоря само за нашия, имам предвид ако щете и на пловдивските отбори и в Бургас, та дори и на много по-слабите Миньор, Ботев Вр, Монтана. Липсва ви в Разград футболна, фенска култура. От срещите на ниво Попово, Дивдядово, Стражица и прочие вие скочихте на Левски, ЦСКА и т.н. Събрахте играчи на много добро ниво за България, но от тях съм сигурен че никои няма да се сети един ден за Разград, ще се сетят за парите спечелени при вас, но не и за отбора, за града. При вас отбора е изкуствен, треньора слаб и нерешителен, публиката апатична и резултатите са на лице. Дано имате късмет поне за Купата на България, защото ми е жал за собственика ви г-н Домусчиев. Направил ви е страхотен стадион, реда по време на мача беше безупречен. Само дето не беше коректно да иска по 10 лева от нас, варненските фенове. Но както и да е! Видяхте ли в работен ден от Варна доидохме 200 човека и то при положение, че ние не се борим за нищо, освен за добро впечатление. Така че не търсете вината за срива на отбора у други. Просто неможете да надскочите манталитета си. И както казват старите хора - от черно брашно, бял хляб не става. Успех в понеделник на "Герена", дано биете "Левски", но трябват и много промени вътре в отбора. Лично аз мисля че не се ли смени ст.треньора ще се провалите не само в София, но и за напред. Още веднъж успех и догодина пак ще доидем!

а вие като сте големи фенове защо първия полусезон се изнизахте и вие в 80-та минута ( при резултат 0:1 !!!!! ) , бях на тича ( всъщност бяхме към 1000 души) и не ми твърди че не е вярно , защото го видях с очите си .айде много ти здрави и продължавай да си ядеш бял хляб :)

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 31 мар 2012 16:02

s.i.s написа:

а вие като сте големи фенове защо първия полусезон се изнизахте и вие в 80-та минута ( при резултат 0:1 !!!!! ) , бях на тича ( всъщност бяхме към 1000 души) и не ми твърди че не е вярно , защото го видях с очите си .айде много ти здрави и продължавай да си ядеш бял хляб :)

да, и защо пукаха гуми. Това в РЗ едва ли се е случило.

Потребителски аватар
UniX95
Контакти:

Мнениеот UniX95 » 31 мар 2012 21:36

Къде ги видя тия 1000 човека гости на "Тича" тоя мач.... :lol: Не бяхте повече от 150-200 човека, ама ако си бил малко фиркан, може да ти са се сторили 1000 ... :mrgreen: . А пък тези, които си тръгнаха в 80-та мин. бяха пенсионерите, семействата и семкарите... Друг е въпросът, че същинската ни агитка наистина е малка и на домакинства и на гостувания, но.. такъв е градът, такива са хората ;)
100 години Черно Море !

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 31 мар 2012 22:50

Уникс това за града сериозно ли го мислиш дето си го написал.По тая логика значи,че Лудогорец има най-голямата агитка.Винаги съм го казвал,не можете да съдите никой,че не вика на стадиона.

Потребителски аватар
UniX95
Контакти:

Мнениеот UniX95 » 01 апр 2012 12:02

donpacko написа:Уникс това за града сериозно ли го мислиш дето си го написал.По тая логика значи,че Лудогорец има най-голямата агитка.Винаги съм го казвал,не можете да съдите никой,че не вика на стадиона.

Ти пък... Шопия и Пловдив винаги са били, и винаги ще бъдат най-футболните градове в БГ .. Вие имате долу-горе някаква агитка за момента (докато имате собственик, база, добри играчи и т.н.), не само защото в градчето ви има само един отбор, ами просто за доста от жителите това е едно от малкото забавления, затова всеки мач се чака с нетърпение.. ;)
100 години Черно Море !

Върни се в “Лудогорец”