Kашчей,
Нали точно за това говорим! Какъв повод дава Лудогорец да го приемаме по някакъв по-различен начин от всички останали отбори?
Играят добре, печелят, а поведението им е меко казано арогантно. Когато им отговориш, веднага ставаш лош.
А всеки техен "рев" и "плач" след загуба? А отношението към публиката на ЦСКА не бе ли мафиотско?
Три пъти за една година Домусчиев плаши, че ще се откаже от футбола! И той обижда другите, и той реве от съдии и БФС, и той вади детектори, и той праща биячи. Това ли трябва да преглътнем, срещу една по-добра игра на отбора му и едно по-приятно място за гостуване!? Защото друго няма.
Отпаднаха си в Европа още първия кръг. За принос в българския футбол чрез развитие на футболисти и база още далеч не върви да се говори от Разград. Тук е прав колегата да пита!
А ти си най-прав за парите.
Обаче на нас Домусчиев не ни плаща. Ние му плащаме да му гледаме отбора и да го слушаме по новините. Успял човек, но има още да работи върху себе си, преди да учи другите на поведение. Извън парите му, не разбирам защо другите около него се чувстват задължени да му пригласят.
Браво за работата му в Лудогорието и желанието да развива футбол, но за глобален модератор не личи да става.
Стига вече заучен плач срещу Лудогорец
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Стига вече заучен плач срещу Лудогорец
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
- plovdivram
- Контакти:
В интерес на истината трябва да бъде отбелязано, че 4-ият гол на Лудогорец, който предизивика доста бурна реакция както на терена, така и по трибуните е АБСОЛЮТНО ЧИСТ!!! Поиграх си малко, за мога да съм сигурен в това, което на трибуните ми изглеждаше по корено различен начин, но гледайки го сега съм напълно съгласен с твърденията на хората от Лудогорец!!! Малко по-долу съм постнал една снимка от този момент, където съм си поиграл да ви представя нещата в "перспективна мрежа"... Така най-добре може да се добие представа и всички съмнения да отпаднат... Факт е и това, че отбора на Лудогорец е в момента с класи над този на Локомотив.... С това обаче се изчерпва всичко ПОЛОЖИТЕЛНО, което мога да кажа за този отбор... За ПОРЕДЕН път изключително ГЛУПАВО впечатление прави "НИСКАТА ТОПКА" на ОФИЦИАЛНИТЕ ИЗЯВЛЕНИЯ по повод възникнали проблеми между Лудогорец и някой измежду другите клубове. Изялвения, които биха отивали по-скоро на някакви ФОРУМНИ ИЗЯВИ, отколкото на ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯ НА КЛУБ, който е ШАМПИОН на България и с основателни притенции за една от добрите организации на клуб в страната... Не просто ниско НИВО, а ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКО НИВО!!!

-
- Контакти:
plovdivram написа:В интерес на истината трябва да бъде отбелязано, че 4-ият гол на Лудогорец, който предизивика доста бурна реакция както на терена, така и по трибуните е АБСОЛЮТНО ЧИСТ!!! Поиграх си малко, за мога да съм сигурен в това, което на трибуните ми изглеждаше по корено различен начин, но гледайки го сега съм напълно съгласен с твърденията на хората от Лудогорец!!! Малко по-долу съм постнал една снимка от този момент, където съм си поиграл да ви представя нещата в "перспективна мрежа"... Така най-добре може да се добие представа и всички съмнения да отпаднат... Факт е и това, че отбора на Лудогорец е в момента с класи над този на Локомотив.... С това обаче се изчерпва всичко ПОЛОЖИТЕЛНО, което мога да кажа за този отбор... За ПОРЕДЕН път изключително ГЛУПАВО впечатление прави "НИСКАТА ТОПКА" на ОФИЦИАЛНИТЕ ИЗЯВЛЕНИЯ по повод възникнали проблеми между Лудогорец и някой измежду другите клубове. Изялвения, които биха отивали по-скоро на някакви ФОРУМНИ ИЗЯВИ, отколкото на ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯ НА КЛУБ, който е ШАМПИОН на България и с основателни притенции за една от добрите организации на клуб в страната... Не просто ниско НИВО, а ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСКО НИВО!!!
За Лудогорец съм, От Разград съм и съм съгласен. Тия изявления и декларации и т.н. от миналата година още леко ме дразнят. Всичко се доказва с игра на терена. Няма нужда от гръмки фрази и да се надуваш. Ама какво да се прави - явно хората свързани с футбола обичат да преувеличават, да се опитват да принизят противника - не знам по дебелите книги така ли се прави, не знам и в чужбина как е - но мен не ми харесва.
Туше написа:Kашчей,
Нали точно за това говорим! Какъв повод дава Лудогорец да го приемаме по някакъв по-различен начин от всички останали отбори?
Играят добре, печелят, а поведението им е меко казано арогантно. Когато им отговориш, веднага ставаш лош.
А всеки техен "рев" и "плач" след загуба? А отношението към публиката на ЦСКА не бе ли мафиотско?
Три пъти за една година Домусчиев плаши, че ще се откаже от футбола! И той обижда другите, и той реве от съдии и БФС, и той вади детектори, и той праща биячи. Това ли трябва да преглътнем, срещу една по-добра игра на отбора му и едно по-приятно място за гостуване!? Защото друго няма.
Отпаднаха си в Европа още първия кръг. За принос в българския футбол чрез развитие на футболисти и база още далеч не върви да се говори от Разград. Тук е прав колегата да пита!
Обаче на нас Домусчиев не ни плаща. Ние му плащаме да му гледаме отбора и да го слушаме по новините. Успял човек, но има още да работи върху себе си, преди да учи другите на поведение. Извън парите му, не разбирам защо другите около него се чувстват задължени да му пригласят.
Браво за работата му в Лудогорието и желанието да развива футбол, но за глобален модератор не личи да става.
Туше, вие определено легнахте на ЦСКА през пролетта.Няма сила, която да ме убеди, че Локо Пловдив, който победи абсолютно всички в Пловдив само срещу ЦСКА не е имал сила да се противопостави.След такъв явно уговорен мач (чалъмите знаем, че също се организират) как да ви вярвам?
За теб лично, не е ли странно, че Ивайло Петев не попадна в тройката на най-добрите треньори у нас за изминалия шампионат?!Мачовете с Евертън и Стяуа също ли са купени от Домусчиев?Че вие мач с Евертън ще гледате през крив макарон, дори и приятелски да е!Да говорим ли за резултатите на Локомотив в ШЛ, срещу Брюж?Можеш ли да ги сравниш с тези, на Лудогорец, който за първи път излиза на европейска сцена изобщо, за разлика от вас?!И не казвай, че Динамо са по-слаби от Брюж, защото хърватският футбол е на по-високо ниво от белгийският.
Забравих та да добавя:Определено горящите факли летяха от публиката на Лудогорец към мирните фенове на ЦСКА.За това си напълно прав!
Tommi написа:И каква всъщност е целта на статията, да се "вдигнат акциите" на Лудогорец ли?Като изключим феновете на Лудогорец и Локо, на никой не му пука имало ли е засада, фаул, картон в еди-коя си ситуация. Затова и никой (отново изключвайки пловдивчани) не е "плакал" срещу Лудогорец. Така че изрази като "В публичното пространство се наслои мнението..." са леко неуместни.
Напълно съм съгласен с това мнение!Имате си отбор,поосвежилисте си стадиона,правите си тренировъчна база,ОК!Особенно сега без ТВ излъчване,феновете на ЦСКА ги интересува ЦСКА,феновете на Левски техния отбор и така да не изброявам всички.Всеки се интересува от неговият си отбор до колкото е възможно!Не се притеснявайте драги ми фенове на Лудогорец,на никой не му пука дали сте/са ви вкарали гол от засада и тем подобни!
Kашчей написа:Tommi написа:И каква всъщност е целта на статията, да се "вдигнат акциите" на Лудогорец ли?Като изключим феновете на Лудогорец и Локо, на никой не му пука имало ли е засада, фаул, картон в еди-коя си ситуация. Затова и никой (отново изключвайки пловдивчани) не е "плакал" срещу Лудогорец. Така че изрази като "В публичното пространство се наслои мнението..." са леко неуместни.
Верно ли това?Самият факт, че ти коментираш нещо, свързано с този гол означава, че нещата не са чак толкова плоски![]()
И да, на вас, левскарите, определено ви пука всеки вкаран гол от "селяните"!
Ха-ха-ха!Не виждам къде човекът коментира някакъв си гол!Чети първо бе човек не се излагай!
tsonpen написа:iliyan написа:Нито веднъж ! Щото нема такъв бе отворко ! Или ако има дай линк бе , нещастник !!!
Е, тук обаче си питал същото с другия си ник:
viewtopic.php?f=83&t=97913&st=0&sk=t&sd=a&start=90Потребителско име:plamen_ch
Общо мнения: 212 | Виж всички мнения на потребителя
(0.01% от всички мнения / 0.13 мнения на ден)Най-активен във форум: Лудогорец
(60 Мнения / 28.30% от всички потребителски мнения)
Ако сте различни хора, предварително се извинявам и звъня в рекордите на Гинес, за отбелязване на странното съвпадение!
Различни сме

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Kашчей написа:Туше написа:Kашчей,
Туше, вие определено легнахте на ЦСКА през пролетта.Няма сила, която да ме убеди, че Локо Пловдив, който победи абсолютно всички в Пловдив само срещу ЦСКА не е имал сила да се противопостави.След такъв явно уговорен мач (чалъмите знаем, че също се организират) как да ви вярвам?
За теб лично, не е ли странно, че Ивайло Петев не попадна в тройката на най-добрите треньори у нас за изминалия шампионат?!Мачовете с Евертън и Стяуа също ли са купени от Домусчиев?Че вие мач с Евертън ще гледате през крив макарон, дори и приятелски да е!Да говорим ли за резултатите на Локомотив в ШЛ, срещу Брюж?Можеш ли да ги сравниш с тези, на Лудогорец, който за първи път излиза на европейска сцена изобщо, за разлика от вас?!И не казвай, че Динамо са по-слаби от Брюж, защото хърватският футбол е на по-високо ниво от белгийският.
Забравих та да добавя:Определено горящите факли летяха от публиката на Лудогорец към мирните фенове на ЦСКА.За това си напълно прав!
По никакъв начин не можеш да ме убедиш, че това ти мнение е безпристрастно!Локо Пд били легнали на ЦСКА..Първо: и аз като тебе да попитам - имаш ли някакви доказателства за това или просто си приказваш наизуст?Второ: дори и да са легнали на ЦСКА, нима Миньор не си свали гащите пред Лудогорец излизайки с децата и това се случва пред цяла България!Като казваш "А" е хубаво да споменеш и "Б" иначе думите ти увисват във въздуха!Относно постигнатите хиксове в контролите с втория отбор на Евъртън и Стяуа даже няма да го коментирам..
Последна промяна от RedeviL на 01 окт 2012 16:37, променено общо 1 път.
Pupper_ написа:Това мнение се крепи по-скоро на завист, отколкото на футболни доводи! Лудогорец изиграха и двете срещи в ЕКТ на много високо ниво (сравнено с трагедията наречена А група), като само липсата на опит и вяра във възможностите ги лиши от класиране напред. Точно обратното, следващата година отбора от Разград ще бъде много по-опитен и много по-спокоен и аз лично очаквам да се представят много по-добре от дебюта им през лятото!
По темата: момчета (и момичета) свиквайте. На върха е ветровито. Ще има атаки, провокации, плюнки ... Ще има мрънкане и подли номера. Но важното е крайната цел! Бъдете победители и не обръщайте внимание на ревльовците.
Браво, стискам ти ръка, и искам хора като теб да има много, много повече и да бъдат чути, не само заради Лудогорец, а заради футбола в Бг и заради това, че той не е война...
- D.Georgiev
- Контакти:
RedeviL написа:По никакъв начин не можеш да ме убедиш, че това ти мнение е безпристрастно!Локо Пд били легнали на ЦСКА..Първо: и аз като тебе да попитам - имаш ли някакви доказателства за това или просто си приказваш наизуст?Второ: дори и да са легнали на ЦСКА, нима Миньор не си свали гащите пред Лудогорец излизайки с децата и това се случва пред цяла България!Като казваш "А" е хубаво да споменеш и "Б" иначе думите ти увисват във въздуха!Относно постигнатите хиксове в контролите с втория отбор на Евъртън и Стяуа даже няма да го коментирам..
Евертън: Тим Хауърд, Лейтън Бейнс, Дарън Гибсън, Фил Невил, Силван Дестен, Фил Ягиелка, Стивън Нейсмит (65- Шеймъс Коулмън), Лион Осман (46 – Стивън Пиенаар), Никица Йелавич (76 – Тайъс Браунинг), Виктор Аничебе (65 - Форестър), Маруан Фелайни
http://gong.bg/view_article.php?article_id=287915
Много обичам фенове като теб, които само си дрънкат наизустените реплики без да са се поинтересували поне малко. Аз само ще ти изведа фактите, без нищо да казвам, на всички им става ясно колко ти тежат думите. Междудругото ако беше гледал този мач сега най-вероятно щеше да говориш с повече уважение за "Лудогорец".