29-ти кръг, Калиакра-Лудогорец, 19.5.2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: 29-ти кръг, Калиакра-Лудогорец, 19.5.2012

Мнениеот slavia_forever » 19 май 2012 20:05

slavia_forever написа:Прогноза 0:4, въпреки, че може резултатът да е с по-малка разлика предвид умората от мача за Купата.

Напоследък ако бях играл Еврофутбол на точни резултати за щях да направя състояние. :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

dido77
Контакти:

Re: 29-ти кръг, Калиакра-Лудогорец, 19.5.2012

Мнениеот dido77 » 20 май 2012 00:05

Тоя пък Гугъл го тресе ... Ще ти разкрия една малка тайна, драги, бивш юноша съм на големия "гранд", половината ми съотборници бяха родом от Гецово и Дряновец, имах съученик, които танцуваше в Капанския ансамбъл. Та мога да ти кажа само едно, по-чисти българи в целия разградски регион от капанците няма. Та с една дума не ми се отваряй много и не ми говори за "изриване на боклук", защото нещата около "Лудогорец" са ми безпределно ясни и то може да се каже от първа ръка. 8-)[/quote]

Ахаххахаха, недей ще ме просълзиш. И на кого си юноша бе смехурко, на балетната формация при читалише Напредък ли? Сигурно си бил и най-талантливия, ама гадовете не са го разбрали. Много ги обичам такива недоразумения като теб, а и са ми толкова прозрачни. А от коя ръка са ти ясни нещата, от дясната ли? Или във времето когато не си форумно-активен, си пиеш кафето с някой ръководен фактор. Заповядай в сряда на стадиона, макар и толкова нечистоплътен, ще те пуснем.
П.С. Да те замоля само, да не се опитваш да ми обясняваш нещата касаещи Разградски регион. Не е необходимо, някак си :)

Върни се в “Лудогорец”