Тоя пък Гугъл го тресе ... Ще ти разкрия една малка тайна, драги, бивш юноша съм на големия "гранд", половината ми съотборници бяха родом от Гецово и Дряновец, имах съученик, които танцуваше в Капанския ансамбъл. Та мога да ти кажа само едно, по-чисти българи в целия разградски регион от капанците няма. Та с една дума не ми се отваряй много и не ми говори за "изриване на боклук", защото нещата около "Лудогорец" са ми безпределно ясни и то може да се каже от първа ръка.

[/quote]
Ахаххахаха, недей ще ме просълзиш. И на кого си юноша бе смехурко, на балетната формация при читалише Напредък ли? Сигурно си бил и най-талантливия, ама гадовете не са го разбрали. Много ги обичам такива недоразумения като теб, а и са ми толкова прозрачни. А от коя ръка са ти ясни нещата, от дясната ли? Или във времето когато не си форумно-активен, си пиеш кафето с някой ръководен фактор. Заповядай в сряда на стадиона, макар и толкова нечистоплътен, ще те пуснем.
П.С. Да те замоля само, да не се опитваш да ми обясняваш нещата касаещи Разградски регион. Не е необходимо, някак си