27-ми кръг, Локомотив (София) - Лудогорец, 6.5.12

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Re: 27-ми кръг, Локомотив (София) - Лудогорец, 6.5.12

Мнениеот nedko » 06 май 2012 17:51

Браво момчета!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 06 май 2012 18:27

mistreated написа:Е да, ти със сигурност знаеш по-добре от Георги Марков.

Гошо Марков е най-чистия човек в България! Хахаа Това са пълни глупости! Докато никой не подава сигнал в полицията за такива работи и там да се установи точно кой и от къде е звъняно са си махленски приказки!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 май 2012 18:36

mad forest написа:

Гошо Марков е най-чистия човек в България! Хахаа Това са пълни глупости! Докато никой не подава сигнал в полицията за такива работи и там да се установи точно кой и от къде е звъняно са си махленски приказки!

Що въобще му отговаряте на тоя образ. Сега се пренесе в нашия подфорум отново да ръси "мъдри" мисли. До оня ден всички плюеха по Георги Марков, сега набърже му станаха фенове. Много ясно че Лудогорец са си уредили мача, както и ние си уредихме тоя с Локо Пд днес. Единствения отбор в БГ, който играе честно и "феърплей" е този, в чийто състав ДОКАЗАНО хванаха трима играчи с допинг ;)

ПП: И честита Ви победа. Вече с наближаването на края на шампионата виждате и Вие какво е да сте на върха. Оттук нататък всичките ви срещи ще са "уредени", с купени съдии, съперниците ще ви полягат и т.н. Тва е винаги, когато някой тим е в спор на върха със "суперчестния" червен тим, който вече е готов с поредната си декларация и оправдания.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 06 май 2012 18:54

terata написа:
mad forest написа:

Що въобще му отговаряте на тоя образ. Сега се пренесе в нашия подфорум отново да ръси "мъдри" мисли. До оня ден всички плюеха по Георги Марков, сега набърже му станаха фенове. Много ясно че Лудогорец са си уредили мача, както и ние си уредихме тоя с Локо Пд днес. Единствения отбор в БГ, който играе честно и "феърплей" е този, в чийто състав ДОКАЗАНО хванаха трима играчи с допинг ;)

ПП: И честита Ви победа. Вече с наближаването на края на шампионата виждате и Вие какво е да сте на върха. Оттук нататък всичките ви срещи ще са "уредени", с купени съдии, съперниците ще ви полягат и т.н. Тва е винаги, когато някой тим е в спор на върха със "суперчестния" червен тим, който вече е готов с поредната си декларация и оправдания.

Е то без уговорки не става! Нали и с вас се разбрахме да паднете на Герена!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 06 май 2012 19:31

Нямаше нужда от Кабаков....грозно,смешно и жалко съдийство.
А и ще ви гледаме в Европа, па да видим какви ще ги надробите...
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 06 май 2012 20:20

Много аматьорски скълъпено от тези, които се чувстват застрашени за титлата. То не бяха прихванати играчи, съдии, смешна история. Не прави чест на Тони Велков и Гошо Марков, че и те им се връзват. Голямо реване, голямо чудо за тая титла, вземайте бе,"алал" да ви е. Само се чудя как е възможно един играч да вдигне като капитан шампионската титла в сезон, в който са го уличили и доказали за допинг?!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 май 2012 21:13

mad forest написа:

Да бе, махленски са. Както бяха махленски и приказките на Траян Дянков преди мача на Черноморец с Левски. Какви полиции, какви прокуратури. То ако някой имаше воля за наказване на тези неща, досега щяха да изровят тонове информация. Въпросът е, че воля няма. Факт!
И е добре да обърнете внимание, че Г. Марков го каза още преди срещата, а не след нея да излиза с подобно оправдание.
Трябва да сте супер зле, за да вярвате, че вашият отбор играе само с честни средства в този шампионат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 06 май 2012 21:31

mistreated написа:
mad forest написа:

Да бе, махленски са. Както бяха махленски и приказките на Траян Дянков преди мача на Черноморец с Левски. Какви полиции, какви прокуратури. То ако някой имаше воля за наказване на тези неща, досега щяха да изровят тонове информация. Въпросът е, че воля няма. Факт!
И е добре да обърнете внимание, че Г. Марков го каза още преди срещата, а не след нея да излиза с подобно оправдание.
Трябва да сте супер зле, за да вярвате, че вашият отбор играе само с честни средства в този шампионат.

Ние не сме супер зле, а вие сте супер несигурни в миражно бленуваната ви титла. Супер вече ни е ясно, че всяка една година искрейзвате и използвате какви ли не средства, та стигнахте и до допинг даже. Сега се опитвате да натрапите мнението, че видиш ли колко нечестни са тия от Разград, но хората няма да забравят колко "честни" са ония от Борисовата градина. Вашата работа излиза като "Плаши Пейо кокошките" :)

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 06 май 2012 21:35

nedko написа: Ние не сме супер зле, а вие сте супер несигурни в миражно бленуваната ви титла. Супер вече ни е ясно, че всяка една година искрейзвате и използвате какви ли не средства, та стигнахте и до допинг даже. Сега се опитвате да натрапите мнението, че видиш ли колко нечестни са тия от Разград, но хората няма да забравят колко "честни" са ония от Борисовата градина. Вашата работа излиза като "Плаши Пейо кокошките" :)

Цял ден не мога да му го обясня! Явно не "попива" и това си е! :)

Потребителски аватар
invader10
Контакти:

Мнениеот invader10 » 06 май 2012 22:32

от invader10 на 02 Май 2012 06:20

И с подкрепа и без подкрепа победата е сигурна за Лудогорец- най стойностния отбор през този шампионат. За някой отбори има още приятелски мачове, а за злобата почивен ден няма. Успех и на двата фронта.

Честито на отбора. Не всичко добро е в столицата. От тук на татък, така ще е . Без директиви им остава борба за оцеляване.

Върни се в “Лудогорец”