21-ви кръг, Лудогорец - Черно море, 29.03.12 - 0:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 21-ви кръг, Лудогорец - Черно море, 29.03.12
на кой му пука за прогнилата титла в нечестният ни шампионат.... искам си добрата игра от есента!
- mistreated
- Контакти:
tsonpen написа:За мен това, което се случва е необяснимо. В началото имаше добра игра на Лудогорец и съответно нашите треснаха 3 греди. Впоследствие нашите заиграха без желание и недобре. В началото на второ полувреме Лудогорец отново заигра, но закратко. На няколко моменти наблюдавах как някой пробива, но в наказателното поле няма играч, който да поеме топката. Това въобще не приличаше на Лудогорец.
Заведох на мача непредубеден човек от друг град. Мнението му беше, че в състава на Лудогорец има няколко играча, които саботират отбора и с това разстройват синхрона. Наистина се виждаше, че я няма отборната игра, която познаваме. Съдията също лекичко играеше някаква игра. Естествено е при негативен резултат публиката да се нахвърля върху съдията, но с очите си видях (стана точно пред мен) как страничния даде тъч за Черно море когато топката излезе от явен рикошет в играч на същия отбор. Разбира се, далеч съм от това да обвинявам съдиите за резултата. Но вече след третата загуба и то в домакински мач нещата започва да изглеждат гнили.
Къде остана силното второ полувреме на Лудогорец? Къде остана по-добрата физическа подготовка? През този сезон Лудогорец не беше губил никога с повече от 1 гол разлика. Как стана това на собствен терен и то не с отбор от челото? Къде остана перфектната голова разлика?
Да, можеше да се намери някаква логика в загубата от Локо Пловдив. Може да приемем, че Славия имаха късмет, а и се видя, че Лудогорец игра добре тогава и вкара два гола. Но това трето поражение е лишено от всякаква логика.
А бе вие все едно не сте гледали никога футбол (няма да питам дали сте играли). 200 пъти ви се повтаря, че Лудогорец без Марселиньо е друг отбор, както е и Барса без Меси (не правя сравнение между отборите, а между влиянието на футболистите).
След 2 поредни загуби, втората от които изключително незаслужена, Лудогорец се опита да смачка моряците. И го правеше, но само с игра, не и резултат.
И в трети пореден мач, като виждаш, че надиграваш съперника, но гол не влиза, а получаваш такъв, то отчаянието започва бавно да те обзема.
Черно море ако не друго, то поне отлично се защитават. Ясно беше, че след втория гол мачът свърши.
Така че няма никакви конспирации и игри, ако се върне Марселиньо срещу Левски съм убеден, че ще бъдете коренно различен отбор.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
nikec написа:на кой му пука за прогнилата титла в нечестният ни шампионат.... искам си добрата игра от есента!
И аз си мечтая за това.
-
Уважаеми фенове на "Лудогорец", бях вчера на мача на "Лудогорец Арена" и твърдо мога да кажа да не си мислите за някакви завери, врътки, уговорки и прочие. Истината е, че в Разград много си повярвахте че сте едва ли не непобедим отбор не само за България, а и за Балканите. А се видя, че сте едно посредсвено отборче, без история, без манталитет както на футболистите, така и на публиката. Простете господа от Разград, сигурно се обидихте от това ми заключиние, но вчера се изумих когато видях 60% от публиката да напуска в 80 минута на мача. Това няма как да стане на трибуните на друг отбор. И неговоря само за нашия, имам предвид ако щете и на пловдивските отбори и в Бургас, та дори и на много по-слабите Миньор, Ботев Вр, Монтана. Липсва ви в Разград футболна, фенска култура. От срещите на ниво Попово, Дивдядово, Стражица и прочие вие скочихте на Левски, ЦСКА и т.н. Събрахте играчи на много добро ниво за България, но от тях съм сигурен че никои няма да се сети един ден за Разград, ще се сетят за парите спечелени при вас, но не и за отбора, за града. При вас отбора е изкуствен, треньора слаб и нерешителен, публиката апатична и резултатите са на лице. Дано имате късмет поне за Купата на България, защото ми е жал за собственика ви г-н Домусчиев. Направил ви е страхотен стадион, реда по време на мача беше безупречен. Само дето не беше коректно да иска по 10 лева от нас, варненските фенове. Но както и да е! Видяхте ли в работен ден от Варна доидохме 200 човека и то при положение, че ние не се борим за нищо, освен за добро впечатление. Така че не търсете вината за срива на отбора у други. Просто неможете да надскочите манталитета си. И както казват старите хора - от черно брашно, бял хляб не става. Успех в понеделник на "Герена", дано биете "Левски", но трябват и много промени вътре в отбора. Лично аз мисля че не се ли смени ст.треньора ще се провалите не само в София, но и за напред. Още веднъж успех и догодина пак ще доидем!
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
И вий сте едни фенове, тичанци, знаем ви.... Айде нема нужда да даваш акъли и да правиш обобщения. Дали са 7 лева за билети хората бе, не им харесва Спектакуа, напускат. Какво ги виниш ??. Агитката не е напуснала, нали ??
И да не кажеш че съм фен от вчера. помня една победа над вашия велик отбор с 5:0 за Купата през август 1988, когато бяхте в челото на А група, така че не давай оценки...опс, и още една помня с 4:0 през 1998....

-
- Контакти:
Ако загубят и на Герена шансовете на Лудогорец за титла остават само на хартия...
tsonpen написа:За мен това, което се случва е необяснимо. В началото имаше добра игра на Лудогорец и съответно нашите треснаха 3 греди. Впоследствие нашите заиграха без желание и недобре. В началото на второ полувреме Лудогорец отново заигра, но закратко. На няколко моменти наблюдавах как някой пробива, но в наказателното поле няма играч, който да поеме топката. Това въобще не приличаше на Лудогорец.
Заведох на мача непредубеден човек от друг град. Мнението му беше, че в състава на Лудогорец има няколко играча, които саботират отбора и с това разстройват синхрона. Наистина се виждаше, че я няма отборната игра, която познаваме. Съдията също лекичко играеше някаква игра. Естествено е при негативен резултат публиката да се нахвърля върху съдията, но с очите си видях (стана точно пред мен) как страничния даде тъч за Черно море когато топката излезе от явен рикошет в играч на същия отбор. Разбира се, далеч съм от това да обвинявам съдиите за резултата. Но вече след третата загуба и то в домакински мач нещата започва да изглеждат гнили.
Къде остана силното второ полувреме на Лудогорец? Къде остана по-добрата физическа подготовка? През този сезон Лудогорец не беше губил никога с повече от 1 гол разлика. Как стана това на собствен терен и то не с отбор от челото? Къде остана перфектната голова разлика?
Да, можеше да се намери някаква логика в загубата от Локо Пловдив. Може да приемем, че Славия имаха късмет, а и се видя, че Лудогорец игра добре тогава и вкара два гола. Но това трето поражение е лишено от всякаква логика.
Ами жълтия картон на Сашо Н25, след явна резачка в краката му не се свири нищо а се дава ЖК за протест. Съдията спести поне 2 ако не и 3 ЖК за симулации на футболистите ви, които с ръста си на мухи се блъскаха в защитниците ни като в паметници и чакаха фалове. Ударихте 2 греди благодарение на вятъра а второто полувреме като застанахте вие с/у него ептен умряхте, лично очаквах да паднем с 1-2 гола но в крайна сметка спах със усмивка.
Цената от 10лв няма какво да обявя за нея, освен пълна простотия в работен ден 10лв, поне да си бяхте измели прахоляка от стадиона понеже цял мач гледахме настрани и лично аз успях да видя 20% от играта. Поздравления за стадиона ви, но като "агитка" имате много да растете, все още прохождате и тепърва проговаряте... Ще запомня с усмивка момента в който докато ни скандирахте "Ако викате, ще ви шибаме" Паломино ви го нашиба

ПП Хайде със здраве и дано биете мучащите!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
ti4a70 написа:Уважаеми фенове на "Лудогорец", бях вчера на мача на "Лудогорец Арена" и твърдо мога да кажа да не си мислите за някакви завери, врътки, уговорки и прочие. Истината е, че в Разград много си повярвахте че сте едва ли не непобедим отбор не само за България, а и за Балканите. А се видя, че сте едно посредсвено отборче, без история, без манталитет както на футболистите, така и на публиката. Простете господа от Разград, сигурно се обидихте от това ми заключиние, но вчера се изумих когато видях 60% от публиката да напуска в 80 минута на мача. Това няма как да стане на трибуните на друг отбор. И неговоря само за нашия, имам предвид ако щете и на пловдивските отбори и в Бургас, та дори и на много по-слабите Миньор, Ботев Вр, Монтана. Липсва ви в Разград футболна, фенска култура. От срещите на ниво Попово, Дивдядово, Стражица и прочие вие скочихте на Левски, ЦСКА и т.н. Събрахте играчи на много добро ниво за България, но от тях съм сигурен че никои няма да се сети един ден за Разград, ще се сетят за парите спечелени при вас, но не и за отбора, за града. При вас отбора е изкуствен, треньора слаб и нерешителен, публиката апатична и резултатите са на лице. Дано имате късмет поне за Купата на България, защото ми е жал за собственика ви г-н Домусчиев. Направил ви е страхотен стадион, реда по време на мача беше безупречен. Само дето не беше коректно да иска по 10 лева от нас, варненските фенове. Но както и да е! Видяхте ли в работен ден от Варна доидохме 200 човека и то при положение, че ние не се борим за нищо, освен за добро впечатление. Така че не търсете вината за срива на отбора у други. Просто неможете да надскочите манталитета си. И както казват старите хора - от черно брашно, бял хляб не става. Успех в понеделник на "Герена", дано биете "Левски", но трябват и много промени вътре в отбора. Лично аз мисля че не се ли смени ст.треньора ще се провалите не само в София, но и за напред. Още веднъж успех и догодина пак ще доидем![/quote]
Анализа, който си направил не мисля, че е достатъчно точен и компетентен. Това, че Разград е далеч по-малък град от Варна, не означава че не можем да имаме по-добър отбор от вашия. Както всъщност е и в момента. Резултата от мача е една спечелена битка от вас, но пък Черно море е доста по-назад в класирането и така и ще бъде до края на първенството. Не мисля и, че отсъпваме на варненските фенове по футболна култура/да не говорим, че не режем гуми, както се случи с нашите автомобили във Варна/. Всеки един мач на Лудогорец, било то сега или в Б група, превръща деня на разградчани в един празник и това ти го казвам защото съм израсъл с тази тръпка. Да, вярно имаше хора, които вчера напуснаха преди да свърши мача, но къде по българските стадиони не си го виждал. Дотежават трите поредни загуби, но същите тези хора пак ще са на стадиона на следващия мач. Ситуацията, в която се намира сега Лудогорец е подобна на тази в Левски. Нима ще кажеш, че и там няма манталитет и че брашното е черно. В живота наистина нещата се редуват - днес е добре, утре не е и т.н. Важна е посоката, в която си поел, а посоката на Лудогорец е правилната. Успех и със здраве!
Анализа, който си направил не мисля, че е достатъчно точен и компетентен. Това, че Разград е далеч по-малък град от Варна, не означава че не можем да имаме по-добър отбор от вашия. Както всъщност е и в момента. Резултата от мача е една спечелена битка от вас, но пък Черно море е доста по-назад в класирането и така и ще бъде до края на първенството. Не мисля и, че отсъпваме на варненските фенове по футболна култура/да не говорим, че не режем гуми, както се случи с нашите автомобили във Варна/. Всеки един мач на Лудогорец, било то сега или в Б група, превръща деня на разградчани в един празник и това ти го казвам защото съм израсъл с тази тръпка. Да, вярно имаше хора, които вчера напуснаха преди да свърши мача, но къде по българските стадиони не си го виждал. Дотежават трите поредни загуби, но същите тези хора пак ще са на стадиона на следващия мач. Ситуацията, в която се намира сега Лудогорец е подобна на тази в Левски. Нима ще кажеш, че и там няма манталитет и че брашното е черно. В живота наистина нещата се редуват - днес е добре, утре не е и т.н. Важна е посоката, в която си поел, а посоката на Лудогорец е правилната. Успех и със здраве!
Последна промяна от nedko на 30 мар 2012 17:02, променено общо 1 път.