Мерси, за инфото за мача...
И аз забелязах че Враца има страхотен вратар, откаккто застана на вратата направо я заключи...
Миналата година бе Цветковски, който го преодоляхме едва накрая...
После на Арената бе Митов, който пази също чудесно, като прбавим и Вълов, Ненов в миналото не може да им се отрече че имат чудесни вратари...
Дано това се отрази отрезвително на нашите момчета. Хубаво е че при нас не се правят драми и има спокойствие за момчетата, дори и при несполуките...
Две победи - над Черноморец и ЦСКА, ще бъдат добър реванш !!
IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12, 1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12
хх е.. където не го очаквахте, оттам дойде. Редовните пропуски, трудности с преодоляване на добре организирана защита, невнимание отзад.. и този път късмета не беше с Лудогорец. БАМ, подарък за Левски. Хайде сега ми обяснявайте пак, че те Лудогорец по принцип не си усложняват сами мачовете и не се измъкват понякога на магия. И то в мачове, които могат да вземат лесно. Първите 45 минути във Враца можеха да затворят мача с още поне 1 гол.
[center]
[/center]

BETCHUALENG написа:хх е.. където не го очаквахте, оттам дойде. Редовните пропуски, трудности с преодоляване на добре организирана защита, невнимание отзад.. и този път късмета не беше с Лудогорец. БАМ, подарък за Левски. Хайде сега ми обяснявайте пак, че те Лудогорец по принцип не си усложняват сами мачовете и не се измъкват понякога на магия. И то в мачове, които могат да вземат лесно. Първите 45 минути във Враца можеха да затворят мача с още поне 1 гол.
Напротив, точно с такива отбори се играе най трудно. Абсолютен бетон в постоянна защита и много малко футбол. Но така или иначе и това го има във футбола! Поздравявам отбора на Ботев Враца за точката както и неговите фенове!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
- mad forest
- Контакти:
Ако няма грешни стъпки няма да е интересно! Какво толкова е станало? Както стана равен, така е можело да е 0-3 на полувремето, доколкото разбирам! След 80-тата минута е имало два уникални пропуска, но като не можеш да вкараш, никой не ти е виновен! Поздрави за Враца за точката! Определено са си я заслужили, като чета коментарите, а за нас остава да решим проблемите с безсилието пред гола! Явно и с Безяк няма да стане! Дори и шанс не му се дава, че да разберем става или не! Имаме треньорски проблем според мен и този страх май ни изигра лоша шега този път! Все си мисля, че такива съперници ще ги бием по-лесно с резервите, които ще се хвърлят здраво, че да си извоюват място сред титулярите! А титулярите с това спокойствие, което демонстрират, май им трябваше този студен душ, че малко да се се сепнат!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!
2013 - Шампион на България!
mad forest написа:Ако няма грешни стъпки няма да е интересно! Какво толкова е станало? Както стана равен, така е можело да е 0-3 на полувремето, доколкото разбирам! След 80-тата минута е имало два уникални пропуска, но като не можеш да вкараш, никой не ти е виновен! Поздрави за Враца за точката! Определено са си я заслужили, като чета коментарите, а за нас остава да решим проблемите с безсилието пред гола! Явно и с Безяк няма да стане! Дори и шанс не му се дава, че да разберем става или не! Имаме треньорски проблем според мен и този страх май ни изигра лоша шега този път! Все си мисля, че такива съперници ще ги бием по-лесно с резервите, които ще се хвърлят здраво, че да си извоюват място сред титулярите! А титулярите с това спокойствие, което демонстрират, май им трябваше този студен душ, че малко да се се сепнат!
Подкрепям, всички се надяваме на ново лице в Бургас, а там ще е различно - по-силен отбор, хубава атмосфера, хубав терен ...

А аз не поздравявам публиката на Ботев Враца и въобще хората там ,вместо да благодарят на късмета, те се заяждат с треньор, и длъжностни лица, че и Здравков с тъпото му сравнение с Барселона. Каква Барселона бе , мой човек, кой е твърдял че сме Барселона, това че някой журналист си е интерпретирал нещо си....
Искам едно 4-5 гола на Арената, за да злорадствам и аз !
choko77 написа:Големите разбирачи с прогнози от 0-3,0-2 и тям подобни,моля ви не пускайте залози в еврофутбол или онлайн сайтовете,че много пари ще загубите.Този мач можеше да завърши както 0-3,така и 2-1,но равенството си е успех за нас.В последната минута ако нашите бяха по концентрирани можеха и да вкарат втори гол,така че момчета от Разград и феновете на другите отбори,помислете другия път като отбора ви гостува във Враца.
Абе вярно, че на мен слънцето ми блестеше в очите, но не съм сляп! Въобще не е вярно товва, което си написал!
Целият мач се играеше по един и същ сценарий - само във вашата половина и Лудогорец обикаляха около наказателното ви поле и навлизаха вътре. Всяко вкарване на топката в половината на Лудогорец вкарваше публиката ви в екстаз и си мислехте, че ще има гол. Колко пъти влязохте в половината на Лудогорец? Май се броят на пръстите на ръцете. Този, който нахлуеше беше като като някакъв супермен за вас. Вкарахте си гола и остискахте със заби нокти и това е. Признавам ви го. Но да твърдиш, че ще щели да победите...

Донякъде се радвам за вас, защото след авантюрата с италианците, имате нужда малко да дръпнете, а и сте общински отбор сега. Желая ви успех, но бъдете реалисти и си махнете цветните очила. Имахте огромен късмет. Освен гола друго истинско положение в мача въобще нямахте! Нито едно!
[center]
[/center]

crap написа:След мача имаше и екшън. Двама старци от Разград решиха да си спретнат скандалче, като почти се стигна до бой, но полицията действаше светкавично и разтури сеира. Единият от тях ще преспи в районното. Драмата беше пълна.
Не бяха старци. И момчето не спа в районното. Специално заради него останах 2 часа след мача и го откарах обратно в Разград. Историята е дълга, полицията също е замесена. Момчето има вина, както и другото момче.
Още на влизане арестуването момче влязло в пререкание с офицер от полицията. Офицерът си го нарочил и не му позволил да си вкара дъждобрана, защото (както ми обяни полицаят) вътре можело да има прах и да се направи бомбичка от бронз и миниум. След това имало още спречкване между момчето и офицера по въпрос за ходене до тоалетната и мястото за пушене. Тук ще вмъкна, че секторът за гости във Враца е под всякаква критика заради липсата на тоалетна и вода в клетката. Вода как да е, но тоалетната е извън клетката и за да отидеш трябва да имаш благоволението на полицията, а в някои случаи то липсваше. В края на мача хората искаха да отидат до тоалетна, но полицията не ни пускаше да излезем от клетката. И двете момчета се спречкаха. Хора ги разтърваваха. Накрая и аз се намесих и когато уж всичко утихна единият обиди другия, който успя да ми се отскубне и налетя на бой на този, който го обиди. В този момент полицията (която после като осмислях май само чакаше повод) влезе в клетката и арестува момчето. Той обаче имаше неблагоразумието да се съпротивлява, а те май не му останаха длъжни. Казвам "май", защото набързо го скриха от нас, а нас ни оставиха в клетката. Жената на арестувания изпусна началото на случката и видя направо мъжа си арестуван и вероятно малтретиран. Съответно побесня и дори успя да излезе от клетката. Стана много неприятно за всички нас, за страничните сигурно е било цирк. По-късно ни пуснаха да излезем от клетката и аз вече щях да си тръгвам (бях паркирал от другата страна на стадиона в бързината), когато видях арестуваното момче отстрани на стадиона, зле изглеждащо и притиснато от няколко полицаи. Скоро цялата агитка дойде и се започнаха преговори с полицията, но нещата бяха много нервни и заради това, че арестуваният още буйстваше, а и заради жена му, която смяташе, че е задържан без причина (което не беше вярно) и че е малтретиран (което нито мога да потвърдя, нито да отрека). Тогава полицаите вкараха насила момчето в патрулката като доста го понатиснаха за да влезе. Отпрашиха в неизвестна посока. Отново започнахме преговори с униформените. Писахме показания. По едно време нещата тръгнаха на добре и офицерът каза, че след малко ще го върнат при нас и ще се качи на автобуса и ще си тръгне. До тук добре. Аз предложих да взема няколко човека към Разград и сформирахме групата, но в този момент жената на арестувания му се обади и разбра, че е в болницата и съответно имаше нов изблик на емоции. Повика такси и замина за болницата. Полицаите нищо не можеха да ни кажат. Тогава се уговорихме автобусът да тръгва, а аз да остана половин-един час за да прибера момчето и жена му, ако го пуснат. Отидохме в полицията с полицаите. Висяхме там и след известно време патрулка докара момчето от болницата, по-късно с такси дойде и жена му. Момчето се превиваше и се държеше за слабините и каза, че са го стискали за тестисите и са го удряли в гърба и в бъбреците. Това аз не мога да го потвърдя, но наистина се превиваше и освен това предната част на обувката му липсваше. Каза, че е плюл кръв в болницата. Там е имало и други циркове, но са ми предадени през полицаите и не знам доколко са преувеличени, затова няма да ги пиша. Последва едно дълго оформяне на документи и два часа и половина след края на мача отпрашихме към Разград, ескортирани до изхода на Враца от полиция. Автобусът с феновете го изпреварихме в Стражица. Всички пристигнахме след полунощ.
Пиша всичко това за да видите, че провокациите са нещо много вредно. Сигурен съм, че ги е имало и от двете страни за да се стигне до тук. И без да се дава повод няма как полицията да задържи някой, колкото и да ѝ се иска. Полицаите и те са хора и когато се отнасяш с тях с уважението, което нужно заради професията им и те се държат съвсем нормално. Мен дори щяха да ме пуснат без билет, защото билетопродавачката беше мръднала някъде и за да не губя от мача (беше започнал вече) ми казаха да влизам. Но жената точно тогава се върна и всичко си беше по реда.
[center]
[/center]

Re: IX кръг, Ботев Враца - Лудогорец, 21.10.12, 1:1
Традиционнто любителско видео от мача:
http://vbox7.com/play:c30db77a8c
Головете ги няма в клипа. Пристигнах след като резултатът вече беше 1:0.
Моят коментар: Случват се такива неща
Статистически погледнато, след серия само победи, в един момент идва прекъсване на серията.
http://vbox7.com/play:c30db77a8c
Головете ги няма в клипа. Пристигнах след като резултатът вече беше 1:0.
Моят коментар: Случват се такива неща

Статистически погледнато, след серия само победи, в един момент идва прекъсване на серията.
[center]
[/center]

Какво момче бе - хаха. Тоя си беше на 50+ години - мъртво пиян. Иначе всичко останало си беше точно така, но нЕмаше нужда да го оправдаваш тоя...
YA GUNNERS YA
-
- Контакти:
Аз го отдавам на статистиката. НО ако бяхме с резервите можеше и да бием. Важното е, че все пак играта я има.
Последна промяна от entwickler на 22 окт 2012 13:21, променено общо 1 път.