pampi написа:D.Georgiev написа:pampi написа:Страх от какво, бе момко, видя ти във феновете на ЦСКА? Може би от края на света? Някой броеше ли "червените" за живи след зимната разпродажба, отписваха ги даже и от евротурнирите. Момчетата на Стойчо досега надскочиха себе си и до края няма да се предадат, защото са ЦСКА. За феновете това е достатъчно, затова отново са с отбора.
Вие, драги, се страхувайте, защото ЦСКА е най-опасен, когато няма какво да губи.
Като не ви е страх си затворете малко големите усти! Писна ми от хленчене! Големите мъже реват когато и където могат! Това ли ви е "ЦСКА"? Я се стегнете! Нищо против нямам да станете шампиони, само го покажете на терена!
Бре,гледай го ти капанеца, джафка, джавка, па налита да хапе...![]()
Слабо ме интересува от какво ти е писнало, драги, и не е зле да се "озаптиш" малко! Анадън му!
Гледам упорито се опитваш да остроумничиш, ама не ти се получава някак си, прекалено елементарно като ниво. В Гугъл освен капанец, нямаше ли друга дума свързана с Разград, та се повтаряш толкова нескопосано. Мен също слабо ме интересуват, блудкаво-сълзливите ти клишета и жалките опити, за словесен онанизъм. Естествено, че освен самия мач, ЦСКА няма какво друго да загуби. Нито "Специалния от Плоски" има опасност да заприлича повече на мъж, нито някой да изрине боклука.