29-ти кръг, Калиакра-Лудогорец, 19.5.2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

dido77
Контакти:

Re: 29-ти кръг, Калиакра-Лудогорец, 19.5.2012

Мнениеот dido77 » 19 май 2012 04:49

pampi написа:
D.Georgiev написа:
pampi написа:Страх от какво, бе момко, видя ти във феновете на ЦСКА? Може би от края на света? Някой броеше ли "червените" за живи след зимната разпродажба, отписваха ги даже и от евротурнирите. Момчетата на Стойчо досега надскочиха себе си и до края няма да се предадат, защото са ЦСКА. За феновете това е достатъчно, затова отново са с отбора.
Вие, драги, се страхувайте, защото ЦСКА е най-опасен, когато няма какво да губи.

Като не ви е страх си затворете малко големите усти! Писна ми от хленчене! Големите мъже реват когато и където могат! Това ли ви е "ЦСКА"? Я се стегнете! Нищо против нямам да станете шампиони, само го покажете на терена!

Бре,гледай го ти капанеца, джафка, джавка, па налита да хапе... :lol:
Слабо ме интересува от какво ти е писнало, драги, и не е зле да се "озаптиш" малко! Анадън му! 8-)

Гледам упорито се опитваш да остроумничиш, ама не ти се получава някак си, прекалено елементарно като ниво. В Гугъл освен капанец, нямаше ли друга дума свързана с Разград, та се повтаряш толкова нескопосано. Мен също слабо ме интересуват, блудкаво-сълзливите ти клишета и жалките опити, за словесен онанизъм. Естествено, че освен самия мач, ЦСКА няма какво друго да загуби. Нито "Специалния от Плоски" има опасност да заприлича повече на мъж, нито някой да изрине боклука.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 19 май 2012 09:47

D.Georgiev написа:Колко страх се вижда във феновете на "ЦСКА". Накрая ако станат шампиони какво ще говорят? Тях ако ги питаме "Лудогорец" няма нито един заслужен успех и за нищо не става тоя отбор. Играчите изобщо не играят добре, клубът не функционира, няма база, няма школа, няма нищо. Само пари, дори се чудя на Домусчиев защо дава пари за играчи, като отбора изобщо не трябва да играе? Луди хора, нали?

Нали се сещаш, че на кривата ракета и космоса и е крив! Кой е предполагал, че ще се появи Лудогорец и ще наруши спокойствието на грандовете. Същите тези грандове, които моделираха мръсотията и корупцията във футбола за да обслужват собствените си интереси! Сега като се появи един отбор, който показва какво е футбол цялата пасмина се нахвърли върху него, защото така им изнася!
Като цяло във Бг първенството без значение от класирането за мен има точно 3 отбора, които показват добър футбол. Това са Лудогорец, Черноморец и Локомотив Пловдив! Всички останали са просто пълнеж, а грандовете разчитат единствено на клубната си марка, феновете и случайността!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 май 2012 09:54

fen-fen написа:Като цяло във Бг първенството без значение от класирането за мен има точно 3 отбора, които показват добър футбол. Това са Лудогорец, Черноморец и Локомотив Пловдив! Всички останали са просто пълнеж, а грандовете разчитат единствено на клубната си марка, феновете и случайността!

И Литекс показват нелоша игра. Да се надяваме, че ще останат единствените непобедени от Лудогорец ;)
А и не само те имат хубави страни, но нашите показаха стабилност на два фронта, което го няма при другите.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 19 май 2012 11:36

dido77 написа:
pampi написа:
D.Georgiev написа:
Като не ви е страх си затворете малко големите усти! Писна ми от хленчене! Големите мъже реват когато и където могат! Това ли ви е "ЦСКА"? Я се стегнете! Нищо против нямам да станете шампиони, само го покажете на терена!

Бре,гледай го ти капанеца, джафка, джавка, па налита да хапе... :lol:
Слабо ме интересува от какво ти е писнало, драги, и не е зле да се "озаптиш" малко! Анадън му! 8-)

Гледам упорито се опитваш да остроумничиш, ама не ти се получава някак си, прекалено елементарно като ниво. В Гугъл освен капанец, нямаше ли друга дума свързана с Разград, та се повтаряш толкова нескопосано. Мен също слабо ме интересуват, блудкаво-сълзливите ти клишета и жалките опити, за словесен онанизъм. Естествено, че освен самия мач, ЦСКА няма какво друго да загуби. Нито "Специалния от Плоски" има опасност да заприлича повече на мъж, нито някой да изрине боклука.

Тоя пък Гугъл го тресе ... Ще ти разкрия една малка тайна, драги, бивш юноша съм на големия "гранд", половината ми съотборници бяха родом от Гецово и Дряновец, имах съученик, които танцуваше в Капанския ансамбъл. Та мога да ти кажа само едно, по-чисти българи в целия разградски регион от капанците няма. Та с една дума не ми се отваряй много и не ми говори за "изриване на боклук", защото нещата около "Лудогорец" са ми безпределно ясни и то може да се каже от първа ръка. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 май 2012 12:45

Мачът ще се излъчва пряко по ТВ7, но заедно с мача на Левски срещу Видима:
16:30 Калиакра - Лудогрец и Видима Раковски - Левски, комбинирано предаване - директно

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 май 2012 13:28

С какъв състав мислите, че ще започнем мача? Ето го моето предположение:

-------------------------- Голубович--------------------------------
Минев------Барт/Гулдан-------Мантула---------Витиня (100%)
-----Генчев (1 ПВ) / Костадинов (2 ПВ) ----Кашчелан--------
М.Александров--------М.Иванов-----------Бакалов (100%)----
--------------- Гъргоров (1 ПВ) / Кабаселе (2 ПВ)---------------
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 май 2012 13:35

D.Georgiev написа:С какъв състав мислите, че ще започнем мача? Ето го моето предположение:

Доста добро предположение. Едва ли изборът на титуляри ще е по-смел.
Има ли играч с опасност да натрупа картони през този мач?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 май 2012 13:40

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:С какъв състав мислите, че ще започнем мача? Ето го моето предположение:

Доста добро предположение. Едва ли изборът на титуляри ще е по-смел.
Има ли играч с опасност да натрупа картони през този мач?

Не съм сигурен до къде са я докарали с картоните, но Барт и Минев са винаги на фронтовата линия :D В този ред на мисли, може да видим Гулдан и Шоко, вместо тях. Но за Витиня и Бакаов съм 100% сигурен, че ще изиграят 90 мин.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 май 2012 14:00

Минев и Иванов имат доволна бройка картони, получиха по още един в Бургас. Може и да пропуснат днес - и двамата ще приемат доста лично мача с ЦСКА ;)
За Бакалов и Витиня и аз мисля, че ще играят в Каварна. Голубович също - предполагам, че за вратар не са проблем по-гъстите мачове.

Добавка: Иван Стоянов също ще играе според мен, за да трупа голове в сметката си. Но няма да изкара пълни 90 минути.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 май 2012 17:29

От стартовия състав не познах само двама - вместо на Дяков са решили да дадат почивка на Генчев и изненадващо за мен И.Стоянов отново е титуляр, мислех че и той ще почива. Останалите съм ги познал на 100% :)

Върни се в “Лудогорец”