24-ти кръг: Миньор (ПК) срещу Лудогорец, 18-ти април

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: 24-ти кръг: Миньор (ПК) срещу Лудогорец, 18-ти април

Мнениеот veni__85 » 18 апр 2012 17:58

v.r.s. написа:
veni__85 написа:Това което правят Миньор е подигравка дори и с хората дошли в това време на стадиона да гледат юношите.

Най-вече с хората, но също така и с титулярните футболисти, които гледат отстрани, както и с момчетата, които са пуснати да играят. Срам ме е от това което става, това не му е Калиакра или Велбъжд Кюстендил, да си дига чукалата и да се маха от Миньор. По добре в Б група, но да играем, отколкото в А и да правим циркове. Но не е виновен ФК Миньор, нито футболистите и публиката, а един човек водещ се президент на отбора, същите каквито са на Левски, ЦСКА и останалите "благодетели" на отборите от нашето скапано първенство.
Показателно е и посещението на този мач, ние никога не толерираме подобни пародии.

А най-лошото е , че следващите два кръга играете срещу Локо (Сф) и Черноморец , а и двата отбора се нуждаят от точки.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 апр 2012 17:58

От другият кръг щял отбора да играе с титулярите. Абе нещастник, кой ще отиде на стадиона с тази подигравка като днешната, освен тези 50 фена, начело с Буферо, които всеки мач скандират "Ники Вангелов" и изказаха подкрепата си за това което стана днес. Публиката на Миньор не се състои от тях, както името и емблемата Миньор не е на Никифор Вангелов и разни там генерали, на нас които израстнахме с отбора и от години ни боли за него. Изпадали сме и сме падали, но такова унижение до сега не съм изпитвал и то заради този, който се води "благодетел" на отбора.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 18 апр 2012 18:07

veni__85 написа:
v.r.s. написа:
veni__85 написа:Това което правят Миньор е подигравка дори и с хората дошли в това време на стадиона да гледат юношите.

Най-вече с хората, но също така и с титулярните футболисти, които гледат отстрани, както и с момчетата, които са пуснати да играят. Срам ме е от това което става, това не му е Калиакра или Велбъжд Кюстендил, да си дига чукалата и да се маха от Миньор. По добре в Б група, но да играем, отколкото в А и да правим циркове. Но не е виновен ФК Миньор, нито футболистите и публиката, а един човек водещ се президент на отбора, същите каквито са на Левски, ЦСКА и останалите "благодетели" на отборите от нашето скапано първенство.
Показателно е и посещението на този мач, ние никога не толерираме подобни пародии.

А най-лошото е , че следващите два кръга играете срещу Локо (Сф) и Черноморец , а и двата отбора се нуждаят от точки.

Не ми се говори, направо ми се плаче от това което направи този нещастник днес.
До сега не съм изпитвал подобно унижение, дори и когато сме изпадали и играли по долните групи. Заради това и стадиона най-вероятно ще е празен до края на шампионата. Аз поне още след мача с Ботев казах, че за мен първенството приключи, но въпреки бях решил да отида днес и да ги гледам, но след като видях, че няма да има мач, а цирк се отказах и до края на сезона няма да го направя. Човек трябва да има и достойнство и поради тази причина него приключвам с ходенето на стадиона, тъй като не обичам да се подиграват с мен. А много вероятно е така да направят болшинството от публиката.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 18 апр 2012 18:17

Някога Миньор губил ли е на свой терен с такъв резултат или Вангелов е решил да постави антирекорд?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

BETCHUALENG
Контакти:

Мнениеот BETCHUALENG » 18 апр 2012 18:17

Абе каква накрая е файдата? Лудогорец си коригира головата разлика, Стоянов почти настигна Зику сред голмайсторите и? А..да. Миньор не просто губи точки, айде.. срещу силен отбор играе, ами и получава още -7 за головата разлика..засега 7.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 апр 2012 18:21

Най-хубавото от този мач е, че свърши.
Изображение

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 апр 2012 18:36

Не го вземайте толкова навътре! Това не футбол, това в най-добрия случай е някаква форма на протест. Протестите създават неудобства и често не са никак красиви. Защо в Миньор са решили така е тяхна работа. Според мен Лудогорец беше фаворит в този двубой, който и да беше излязъл да играе, заради по-слабата игра на Миньор у дома и заради доброто състояние на Лудогорец в момента.
Най-голямото предимство за Лудогорец беше това, че се опазиха от картони и травми, както и че си изстреляха головата разлика. Естествено, че резултатът можеше да бъде още по-сериозен (през второто полувреме се видя, че Лудогорец задържаше топката без да атакува), но от това нямаше никакакъв смисъл. Естествено, че реалността съществува и не може да се надяваш на пощада ако нарочно излезеш слаб на терена.
Каквото и да е, за мен Миньор са по-симпатични през пролетта. Хубавото на този мач е, че нямаше грубости и почти нямаше работа за съдиите. Дано стане така и в другите срещи! :)
[center]Изображение[/center]

100 години

Мнениеот 100 години » 18 апр 2012 18:39

100 години написа:Миньор излизат с юношите. Мачът е свален от букмейкърските къщи.Прогноза- 0:7

Да бях заложил :twisted:

qqq
Контакти:

Мнениеот qqq » 18 апр 2012 18:50

за някой лев какво ли не правят хората - браво на разград, така се праят нещата като нямаш срам

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 18 апр 2012 19:04

Тоя капут Никифор Вангелов се оказа голям боклук. Ебава се с цял Перник. Егати мръсното копеле. От много години ходя по мачове, но толкова продадени мачове като този сезон не помня, а сигурно ще има и още. Винаги сме играли за нашата си миньорска чест. Сега ставаме за смях. Тоя боклук да се маха от Перник :evil:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Върни се в “Лудогорец”