В този мач си пролича липсата на лидер, човек който да се нагърби, мотивира и направи нещо.
Да имаш 15 минути и да нямаш отговор е показателно.
Все още нямаме и бързо крило, лесно беше с Вюря и Лукоки нали? Каули този сезон е една бройка и нищо повече, бавен, муден, без идея! Сисиньо си беше отново дантела и си правиха каквото искат през неговата зона, доста слаб мач и за опорните халфове. Един Дяков с рутината можеше да бъде по-полезен. Но както и да е!
Ману и Марин ми харесаха, доста бързо се приспособиха!
[offtopic]Нещо не съм доволен от Върба, Ганчев щеше да се справи по-добре![/offtopic]
ЛЕ, Групова фаза, 1-ви кръг: Лудогорец - Антверпен | 22.10.2020г. | 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, Групова фаза, 1-ви кръг: Лудогорец - Антверпен | 22.10.2020г. |
Факт е, че въпреки многото пари, които Домусчиев вложи в подсилване на отбора, не можете да намерите адекватни заместници на Моци, Дяков, Марселиньо. Като индивидуални качества, новите играчи никак не са лоши, но като отбор изглеждате много зле осонбено в защита. Един Недялков и един Пламен Илиев явно не са достатъчни.Снощи загубихте глупаво и наивно. Подобна е ситуацията и при нас!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Re: ЛЕ, Групова фаза, 1-ви кръг: Лудогорец - Антверпен | 22.10.2020г. | 1:2
Reality check
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Ами, аз ще си чакам новия треньор. При Върбан с нищо не впечатляват, не ми харесва стила който налага. Къде му е атакуващия футбол, в повечето мачове отстъпваме и по владеенето на топката, нещо немислимо преди време.
А, и кондиционно сме доста зле!
Тази година ще сме боксова круша в Европа. И Тотнъм ще ни сложат шестица.
А, и кондиционно сме доста зле!
Тази година ще сме боксова круша в Европа. И Тотнъм ще ни сложат шестица.
Аз като написах преди няколко седмици, че Антверпен не са за подценяване, и че делиорманци летят в облаците, тогава имаше фенове на последните, които писаха, че си знаят възможностите!
Явно не ги знаят, защото белгийците вчера им преподаваха как се играе футбол! И можеха да ги бият с много! Ще ми е интересно Лц в тази група дали точка ще вземат?! 

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Хахахахахах
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Истината е че нивото на футбола в България е много низко и загубите на Лудогорец и ЦСКА - София ( София ) са очаквани и логични . Това че някои фенове бъркат желаното за действителност с нищо не помага . До сега само Лудогорец притежаваше някаква класа за ЕКТ , но не и сегашният им отбор - времето ще покаже дали това е само временно . Според мен шефовете на Лудогорец направиха голяма грешка , че преди време не се вслушаха в думите на Херо че ЛУДОГОРЕЦ СПЕШНО СЕ НУЖДАЕ ОТ ПРЕЛИВАНЕ НА СВЕЖА КРЪВ , закъсняха много с подмладяванего на отбора и сега берат плодовете на тогавашните си решения .
CSKA 78 написа:Аз като написах преди няколко седмици, че Антверпен не са за подценяване, и че делиорманци летят в облаците, тогава имаше фенове на последните, които писаха, че си знаят възможностите!Явно не ги знаят, защото белгийците вчера им преподаваха как се играе футбол! И можеха да ги бият с много! Ще ми е интересно Лц в тази група дали точка ще вземат?!
Теб те знаем ( от къде пак се пръкна)! Смени си репертоара, че много години минаха! Ние имаме в аванс, а вие колко?!
Гаден отбор е Анверпен. Неприятно се играе срещу него то се видя. Супер неудобен явно на Лудогорец. Нищо чудно обаче при гостуването там Лудите да си вземат мача. Върба е странен треньор. Всички го хвалят...добра визитка а отборът вече колко време не е намерил своят стил въпреки добрите футболисти които взеха.