XII кръг, Славия - Лудогорец, 10.11.12, 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: XII кръг, Славия - Лудогорец, 10.11.12, 14:30

Мнениеот tsonpen » 10 ное 2012 16:39

sandi74 написа:Слаб мач.Слаб Лудогорец,давате фира от всякъде.От мач на мач все по-слабо и по-слабо.Четири поредни мача без победа,след като сдадохте купата сте на път да сдадете и титлата.

Я пак провери колко са поредни :) Този е първият пореден. А Купата още не сме я сдали, но ако играят така и това ще стане.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 10 ное 2012 16:58

Слабичко играем каквото и да си говорим.
Направо не ми се коментира, нищо общо с миналогодишната игра.
Добре до наказателното и там не знаем какво да правим. Марсело от мач на мач по-слаб, Гела с пропуски..
Добри думи заслужават Чворович и Моци които играха стабилно, другите много под нивото...
Насила май ще правим Левски шампион, имахме възможност да сме плюс 5 точки, сега сме минус две и имаме директен мач, където на всяка цена ще трябва да играем за победа !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 ное 2012 17:19

BRF написа:Чиста победа за гостите!Резултат 0:2!

Ето,признавам си-този път не познах почти нищо!Само 0-та на Славия!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 10 ное 2012 17:27

tsonpen написа:
sandi74 написа:Слаб мач.Слаб Лудогорец,давате фира от всякъде.От мач на мач все по-слабо и по-слабо.Четири поредни мача без победа,след като сдадохте купата сте на път да сдадете и титлата.

Я пак провери колко са поредни :) Този е първият пореден. А Купата още не сме я сдали, но ако играят така и това ще стане.

Прав си,пропуснал съм победата над Етър.За другото обаче мисля,че съм прав.Успех срещу Левски. ;)

мим
Контакти:

Re: XII кръг, Славия - Лудогорец, 10.11.12, 0:0

Мнениеот мим » 10 ное 2012 17:54

Здравейте, лудогорци, каква стана тя ? Защо насила играем слабо ??? Като си стоя така и си нахвърлям фактите за нашия отбор...ми се ще да споделя какво ми се струва, но няма да го направя изцяло. Предвид, че започнахме без загуба 8 поредни кръга, отборът ни е във същия състав + новите попълнения, които също са на ниво, първенството ни е слабо, грандовете ни в окаяно състояние...докъде щяхме да стигнем...и това първенство колко смислено щеше да е...
Може да ви се сторят смешни моите умозаключения, но съм склонна да ги възприема...като моя си версия ;) Възможни са и други причини да има, но нашите момчета играят много, много лежерно, без хъс, на моменти се усеща проблясък, напомнят за истинския Лудогорец и после пак...спокойствие някакво, играят си играта, но вяло...
Има и други неща, които са в подкрепа, според мен, на тези ми заключения, но...както и да е...
В крайна сметка, мисля, че ще разбера дали правилно съм си дала отговор на въпроса, защо така стана с играта на нашия отбор.
Ако в крайна сметка станем отново шампиони, значи не съм се лъгала...
Петев изкоментира мача добре, каза истини предвид очевидните неща, но как стоят нещата в действителност...не се знае...
Само не ми се иска да свикваме да играем по този начин...

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 10 ное 2012 17:59

Не знам ама лично за мен нашите момчета видимо не играят !!! Има нещо нередно - игри , залози или друго
Изображение

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 10 ное 2012 18:14

miro_rz написа:Не знам ама лично за мен нашите момчета видимо не играят !!! Има нещо нередно - игри , залози или друго

Нали..., не, за залози не съм си и помисляла дори, но...някои ще кажат, че много книги чета или много филми гледам, ама може би и това да влияе на концепцията, която съм си изградила до момента за това, което се случва...както и да е, ще поживеем, па ще видим, както се казва...
Въпреки всичко САМО ЛУДОГОРЕЦ и това е !

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 10 ное 2012 18:50

tsonpen написа:Е, как троен? Тук бием със сигурност. Нашите няма да подценяват, а срещу Петев не е обигран треньор от ранга на Херо, нито отбор със самочувствие. Дано няма много работа за съдията, че за Пастата е в реда на нещата нещо да сбърка.

:) :) :) Срещу Петев който и треньор да излезе все ще е по-обигран.....Пък и вашето самочувствие започна да поизчезва а ??? :) :) :)
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 10 ное 2012 18:56

OOP написа: :) :) :) Срещу Петев който и треньор да излезе все ще е по-обигран.....Пък и вашето самочувствие започна да поизчезва а ??? :) :) :)

Другата седмица ще си оправим самочувствието, не се притеснявай :lol:

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 10 ное 2012 19:04

hijack1 написа:
OOP написа: :) :) :) Срещу Петев който и треньор да излезе все ще е по-обигран.....Пък и вашето самочувствие започна да поизчезва а ??? :) :) :)

Другата седмица ще си оправим самочувствието, не се притеснявай :lol:

А дано.

Върни се в “Лудогорец”