Проектът Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Re: Проектът Лудогорец

Мнениеот snakebite » 30 окт 2012 15:12

tsonpen написа:Ако цената на билета беше проблема, щеше да се пълни до дупка фенския сектор, защото там е по-евтино. Но не става така.

Е как да не проблем цената ?? Фенския сектор е пак 10 лева ( по малко е само за членовете на фенклуба). Давам ти пример , баща ми който е пенсионер миналата година не е изпускал мач на Арената дори и в контролите, тази година не ходи на Миньор и Локо София, не ходи на Рапид Букурещ, но ходи на Стяуа, защо ли ? Защото контролата със Стяуа бе 4 лева, а за Рапид 7 лева ! Как да няма значение, за точно такъв тип хора, пенсионери, студенти или ученици в горния курс, безработни !!
И понеже човека иска да гледа мача както трябва няма мерак да гледа от фенския сектор (зад вратата) , предполагам само за ЦСКА и Левски би направил такъв компромис и то пак при по евтини билети от другите сектори !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 окт 2012 15:19

Може и да не съм прав за хората, които не могат да си го позволят. Но ето, че контролата със Стяуа беше на достъпна цена от 4 лева. Не помня добре, но май не се пукаше по шевовете стадиона...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 окт 2012 15:24

donpacko написа: .Снакебите относно работягите от Биовет,по мои сметки те са около 50 човека,но поне половината са редовни,тая бройка не е толкова фатална. .

Далеч съм от мисълта да слагам етикет на всички от "Биовет", там си има големи привърженици и няма как да е иначе след като е една от най-големите фирми в региона. Знаеш кои имам впредвид, тия които бяха окупирали хубавите места в сектор В предния мач с ЦСКА, тия които на финала за купата бяха като на театър ! Отсреща ония Локото си правят хореография, пляскат, скачат, нашите а те не бях хич малко (сигурно 300-400 човека, предполагам и от други фирми) седят седнали ! Все пак след нашите головете се активизираха и поне изгледаха прави остатъка от мача, че и пляскаха накрая !
ЛУДОГОРЕЦ

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 30 окт 2012 15:28

donpacko написа:Тсонпен и във фенския сектор е 10 кинта билета.Наистина малко преувеличиха със тия цени нооооо.Снакебите относно работягите от Биовет,по мои сметки те са около 50 човека,но поне половината са редовни,тая бройка не е толкова фатална.Когато дават билети там винаги ми предлагат да ми вземат,защото най-добрия приятел на баща ми бачка там а и имам съученици които също бачкат във Биовет.На баща ми приятеля даже като ходим на мачове някъде на вънка сме заедно така,че той отпада а и си има карта,както и други образи от там които си ходят на мачове.Който си ходи на мачове не е проблем,но баща ми както казва и пред мене да играят не ме вълнува.Всичко си опира до човека.Истинския лакмус ще е утре вечер,защото се очаква малко по студеничко и мача е от 21 което доста голям минус.

tsonpen е прав, напълно го подкрепям,а що се отнася до публиката... ако не си фен на футбола няма как да дойдеш на стадиона много ясно. Цените на билетите няма как да се намалят, защото цените на картите този сезон са други. Няма да се повтарям, че наготово да искаме добър отбор просто няма как да стане, не е въпроса колко е цената, а за какво се дава тя, а на него отговорих с по-горе. Така че не може едни да дават, други да се възползват и да минават тънко, а същевременно да изискват високо качество или въобще да има добър футбол в града ти, тук не става въпрос вече за съществуването просто ей така на отбор, а за съществуването на класен отбор, който е с големи амбиции. Ако на някой не му харесва това, да не идва да гледа, но да си плащаш, да искаш да гледаш, а да мърмориш постоянно...не сериозно е, дори даже вече изнервящо и изтъркано като мнение.
А какво правят в другите градове...по този въпрос не ме интересува...там нямат Лудогорец...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 окт 2012 15:51

мим написа:Ако на някой не му харесва това, да не идва да гледа, но да си плащаш, да искаш да гледаш, а да мърмориш постоянно...не сериозно е, дори даже вече изнервящо и изтъркано като мнение.

Изместваш темата. Къде видя лично аз да мърморя за цената ? Според мен е завишена, да, но това е само констатация. Правя връзка - цена на билета - посещаемост и тя е очевидна. Ще слезем поне 1500 човека средно по малко от миналата година.
Петричев е кон с капаци и повтаря мита за пълния стадион, а това не е вярно, не и тоя сезон. един пич от Берое ни се смя че сме писали че бил пълен стадиона (5000) а то повече от 3000 заедно с беройци нямаше !
Иначе ако търсиш икономически ефект - пълен стадион 4700 по 7 лева = 32 900 лв, 3000 по 10 лева = 30 000 лева, имаш еднакви числа горе долу, но имаш 1700 човека публика отгоре !
А и привържениците на Лудогорец не живеят и само в Разград, сметни им и пътуванията на приходящите ;)
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 окт 2012 15:59

А решението вероятно е разширение на стадиона и диференциране на местата не само по сектори, а и по блокове и съответно по цена. Сега в средата и в края на В сектор (току до агитката на гостите) цената е една и съща. Козирки и други екстри за по-скъпите билети.
Макар че на мен и сега ми харесва. Но още не ми се е случило да ме вали дъжд ;)

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 30 окт 2012 16:03

tsonpen написа:А решението вероятно е разширение на стадиона и диференциране на местата не само по сектори, а и по блокове и съответно по цена. Сега в средата и в края на В сектор (току до агитката на гостите) цената е една и съща. Козирки и други екстри за по-скъпите билети.
Макар че на мен и сега ми харесва. Но още не ми се е случило да ме вали дъжд ;)

Точно така, диференциация, не може зад вратата и на виражите да искаш същата цена като за централната част !!. Тогава цена 10 лв за централни и хубави места би била логична, а за другите по ниска в зависимост от сектора !
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
Neonis
Контакти:

Мнениеот Neonis » 30 окт 2012 20:49

snakebite написа:
donpacko написа: .Снакебите относно работягите от Биовет,по мои сметки те са около 50 човека,но поне половината са редовни,тая бройка не е толкова фатална. .

Далеч съм от мисълта да слагам етикет на всички от "Биовет", там си има големи привърженици и няма как да е иначе след като е една от най-големите фирми в региона. Знаеш кои имам впредвид, тия които бяха окупирали хубавите места в сектор В предния мач с ЦСКА, тия които на финала за купата бяха като на театър ! Отсреща ония Локото си правят хореография, пляскат, скачат, нашите а те не бях хич малко (сигурно 300-400 човека, предполагам и от други фирми) седят седнали ! Все пак след нашите головете се активизираха и поне изгледаха прави остатъка от мача, че и пляскаха накрая !

Правилно не слагаш всички от Биовет под общ знаменател. Мизериите с билетите ги правят хората вътре в Лудогорец. Днес бях свидетел как най-нагло един от служителите влезе в касата и купи 15-20 билета за блок 4 на сектор В. Всичко това става преди да отвори касата (от 14:30 имаше хора пред касите, продажбите стартираха в 17:00).
Изображение

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 30 окт 2012 21:53

Чудесно е, че се внася някаква яснота относно финасиите и пратньорството с Обшината! Не знам колко е бюджета на общината, но си мисля, че не е по-малък от 18-20 000 000 лева, на фона, на които 250 000 са не толкова голяма сума, да не говорим, че те се изразходени в интерес на голяма част от гражданите, подпомагайки футболният клуб под някаква форма! Жалко за концесията, но май ще трябва да почакаме до изборите, защото явно е политически отказа! Иначе Бойко Борисов, голям радетел за спорта, търси спонсори на тоз и оня, а там където се чака подписа, че да се превърне стадиона наистина в една бижу, спъва работите!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 30 окт 2012 22:07

mad forest написа:Чудесно е, че се внася някаква яснота относно финасиите и пратньорството с Обшината! Не знам колко е бюджета на общината, но си мисля, че не е по-малък от 18-20 000 000 лева, на фона, на които 250 000 са не толкова голяма сума, да не говорим, че те се изразходени в интерес на голяма част от гражданите, подпомагайки футболният клуб под някаква форма! Жалко за концесията, но май ще трябва да почакаме до изборите, защото явно е политически отказа! Иначе Бойко Борисов, голям радетел за спорта, търси спонсори на тоз и оня, а там където се чака подписа, че да се превърне стадиона наистина в една бижу, спъва работите!

И на мен ми стана интересно - потърсих и намерих данни за 33-34 млн. лева. Наистина плащанията към ДЮШ и стадиона не са кой знае какво на фона на ефекта, който има и може да се очаква в бъдеще.

Върни се в “Лудогорец”