Контрола: "Лудогорец" - "Рапид" Букурещ FT: 2:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Контрола: "Лудогорец" - "Рапид" Букурещ 13.10.12, 17:00

Мнениеот tsonpen » 13 окт 2012 20:59

Първо да кажа за цените на билетите - не може да искаме този чудесен отбор даром! Ще се напънем и ще участваме и ние в издръжката, дори и с тези символични на фона на разходите суми. Мит е, че в Разград хората са много бедни. Има и доста високи заплати, има заплати на ниво и като цяло хората имат работа, дори аз в момента имам проблем, свързан с това, че хората в града, които могат да ми бъдат подизпълнители по един проект или не се вълнуват от заплащането (което е на ниво над средното за страната) или са претрупани с работа. Така че нещата имат две лица.
За съжаление - посещението на стадиона остава проблем за хората с ниски доходи и мисля, че е добре да има още изключения, както бяха въведени за ученици, така да въведат и за пенсионери.
От друга страна - в сектора, където билетите са по 5 лева не видях да са се изчерпали местата.
За реда на стадиона - мен ме притеснява това, че няма информация кои са местата на хората с абонаментни карти и при контролите, когато няма места, човек не знае дали няма да го вдигнат от мястото му точно преди мача.

Впечатлението ми от мача - много се радвам, че както някой беше писал в медиите, Лудогорец има още един отбор, който може да се класира в челото на А група. Съставът, който започна, беше без нито един, който играе като титуляр, а имаше играчи, които този сезон май въобще не сме ги виждали в игра. Витиня дори не игра и в контролата със Стяуа. Шоко мисля, че този сезон е играл една котнрола и един път влезе като резерва в официален мач. Моци отдавна не беше влизал в игра, Мишо също. Бургзорг беше най-игралият играч от този състав, който изкара мача поне до 60-70-та минута, а в игра влязоха 4-ма като резерви, 3-ма от които бяха единствените твърди титуляри от официалните мачове. Освен 5-тимата национали, липсваха и Марселиньо и Генчев. Чворович не игра. Т.е. - това беше мач без 8 титуляри за отбор, които винаги има почти един и същ титулярен състав.
Първия гол във вратата ни беше след като Моци загуби топката по нелеп начин. От там тръгна една къса атака, която завърши с гол. След това нашите се отрезвиха и имахме 100%-ов пропус на Мишо Александров, където само трябваше да уцели вратата. Димо Бакалов започна срещата с няколко добри включвания, но бързо загуби вяра в себе си започна да се оплита така, както често сме го виждали. През второто полувреме получи топката на границата на наказателното поле, но в опита си да направи нещо сам се провали. Шоко, както и друг път през този сезон, вече не е същият и е много плах в атака. Няма ги ония изнасяния, които донесоха доста голове през изминалия сезон. Безяк се губеше, в смисъл, че не го забелязвах. Гела веднага вдигна нивото с влизането си. Трябва му още игра, но това момче освен, че има техника и е много корав, което малко ни е дефицит. Бургзорг беше един от най-емоционалните на терена и когато падахме с 0:2 двамата с Голубович най-много викаха в опит да координират играта. Кишада типично в негов стил го удари на екшън, така и вкара гола в самия край на първото полувреме :)
Първо вътре в себе си упреквах Петев, че е пуснал състав само от резерви, но после разбрах, че то титуляри почти няма. Не знаех, че Марселиньо и Генчев ще отсъстват. Хареса ми също, че след като съставът върна един гол, Петев ги остави да играят още и те реално обърнаха мача, вместо да ги извади с провесени носове.
Като цяло съм много доволен. Атмосферата на трибуните беше интересна. Имаше доста ръкопляскания на първия гол на румънците.
[center]Изображение[/center]

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 13 окт 2012 21:24

Откровено слабо първо полувреме и малко по-добро второ. Груби индивидуални грешки при двата гола на румънците, съответно на Моци и Мантула. Доста сериозен брак в играта на Гошко, Мишо, Димо и Безяк. От започналите мача, единствено Кишада беше на добро ниво през цялото време. С влизането на Деко, Кайсара и особено на Гела играта ни определено се пораздвижи второто полувреме. В общи линии смело мога да заявя, че се видя, защо започналите този мач са резерви към днешна дата :)
Като цяло приятен и полезен мач, завършил със справедливо равенство.

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 13 окт 2012 21:37

OOP написа:
mad forest написа:2-2! Чудесен резултат! Все пак Рапид играха с титулярите, а ние с резервите! Все пак можеше да си уредим спаринг със Севлиево например, да им напълним кошницата и да се бием в гърдите колко сме непобедими! Иначе гледам конкуренцията не може отбор да Б група да бие! :)

А къде беше великата публика дето дори на мачовете във "В" група ходеше по 3000 - 4000 на мач?!?

Градски, ти имаш сериозен личностен проблем и той изобщо не е свързан с Лудогорец!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 окт 2012 21:47

dido77 написа:Откровено слабо първо полувреме и малко по-добро второ. Груби индивидуални грешки при двата гола на румънците, съответно на Моци и Мантула. Доста сериозен брак в играта на Гошко, Мишо, Димо и Безяк. От започналите мача, единствено Кишада беше на добро ниво през цялото време. С влизането на Деко, Кайсара и особено на Гела играта ни определено се пораздвижи второто полувреме. В общи линии смело мога да заявя, че се видя, защо започналите този мач са резерви към днешна дата :)
Като цяло приятен и полезен мач, завършил със справедливо равенство.

Да, първото ни полувреме беше наистина много слабо. Румънците не само разиграваха топката, но разиграваха и нас. Въпреки това вкарахме гол и изпуснахме друг, който беше и опечен и дори сервиран. Второто за мен стояхме вече по-добре от румънците, още един гол и още един абсолютен пропуск.
Забравих да спомена, че феновете на румънците първоначално бяха в клетката, но още преди началото на мача ги преместиха в сектор А и те си гледаха и викаха от там без каквито и да са проблеми.
Снимка от мен:
Изображение
Линк за да я видите цялата: http://imageshack.us/photo/my-images/198/img3461k.jpg/

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 13 окт 2012 22:52

така е, а след мача бяхме заедно с румънските фенове, разменихме шалчета и се снимахме заедно. Очаквайте снимки както в румънския сайт, надявам се, така и тук. Снима ни румънски журналист. Беше много хубаво и някак си си тръгнахме максимално удовлетворени от приятелското отношение между нас и румънците. :lol:

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 окт 2012 23:20

mad forest написа:
BRF написа:
we are the champions написа:0:2 :P

До момента точна прогноза!Дано да обърнете 3:2

Много слаба централната двойка, а единият от тях направи супер мач с ЦСКА. Само се замисли къде се намират грандовете на българският футбол :) !

Другото по-интересно нещо е с кого играят грандовете и с кого измислените отбори!?

:? ????????Каква е връзката само ти си знаеш!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 окт 2012 23:21

nedko написа:
BRF написа:
we are the champions написа:0:2 :P

До момента точна прогноза!Дано да обърнете 3:2

Като гледам май почти си познал :lol:

Малко е останало! :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 окт 2012 23:23

Като гледам май почти си познал :lol:[/quote]

То като му видиш никнейма може да разбереш колко може да познае ;)![/quote]

Ама ти май наистина пишеш несвързано!Каква е връзката между никнеим,който дори незнаеш какво означава и прогноза :o

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 13 окт 2012 23:24

BRF написа:
mad forest написа:Много слаба централната двойка, а единият от тях направи супер мач с ЦСКА. Само се замисли къде се намират грандовете на българският футбол :) !

Другото по-интересно нещо е с кого играят грандовете и с кого измислените отбори!?

Аз връзката веднага я долових, но ти сигурно не искаш да я узнаеш. А тя е прозрачна ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 окт 2012 23:25

tsonpen написа:
BRF написа:
mad forest написа:Много слаба централната двойка, а единият от тях направи супер мач с ЦСКА. Само се замисли къде се намират грандовете на българският футбол :) !

Аз връзката веднага я долових, но ти сигурно не искаш да я узнаеш. А тя е прозрачна ;)

Просветли,мен неукия!

Върни се в “Лудогорец”