Контрола: Лудогорец-Стяуа FT-1:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Контрола: Лудогорец-Стяуа 8.09.2012, 18.00h
Със сигурност това е последното м посещение на "Лудогорец Арена". Не може пет мача да не ни пускат с вода семки и т.н., на мача с Локо София отиваме без вода, оказва се че трябвало да си носим. Днес отиваме и хвърляме, щото не можело.........ПАРОДИЯ и селска организация. Иначе стана хубва мач и ме е яд, че отвъртахме Румънците. Спокойно можеше да победим с 3:1..
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
tsonpen написа:Най се радвам за Кишада и не искам да бъда на мястото на Бакалов, който беше освиркан от публиката. Направи може би най-слабия си мач. Стабилен Чворович. И при гола на Стяуа беше адекватен, но беше очи в очи с нападателя и затова не можа да спаси.
Общо взето всички показаха качества с изключение на Бакалов, който според мен под напрежение прави глупости, не че няма качества.
Полезен мач и на мен резултатът ми харесва.
Бакалов всъщност кога е играл добре изобщо от началото на 2012? В началото на миналия сезон май имаше 1-2 добри мача, после се контузи и от там нататък не се сещам да е показал нещо кой знае какво. Грозно е целия сектор да те освирква, някои даже ръкопляскаха че най-накрая Петев го сменя и по-добре е просто Кишада да играе на неговото място.
hijack1 написа:Бакалов всъщност кога е играл добре изобщо от началото на 2012? В началото на миналия сезон май имаше 1-2 добри мача, после се контузи и от там нататък не се сещам да е показал нещо кой знае какво. Грозно е целия сектор да те освирква, някои даже ръкопляскаха че най-накрая Петев го сменя и по-добре е просто Кишада да играе на неговото място.
И аз не съм го виждал да играе добре откакто се завърна след зимната пауза. А преди това нямам наблюдения.
Но има някаква причина Петев да го налага и сигурно защото показва добри неща на тренировка. Гледал съм го в тренировъчна игра, където играеше добре.
Ако има обаче едно гласуване сред публиката от днешния мач дали да влиза в игра, сигурно единодушно ще бъде отхвърлен. Скъса нервите на много хора, в някои случаи по два пъти в една ситуация и опропасти много.
И аз мисля, че по-добре Кишада да влиза. Той също понякога разочарова, но показва и добри неща. Днес още като влезе и направи грешка, но си личеше, че се бори да си стъпи на краката и го направи дори с гол. Това е играчът, който успява да излезе от трапа в който се намира, а Бакалов го чака цял отбор, заедно с феновете. Правилното за Димо ми се струва, че е да го пратят някъде под наем, където да играе и да трупа самочувствие в по-лека среда.
[center]
[/center]

OOP написа:Със сигурност това е последното м посещение на "Лудогорец Арена". Не може пет мача да не ни пускат с вода семки и т.н., на мача с Локо София отиваме без вода, оказва се че трябвало да си носим. Днес отиваме и хвърляме, щото не можело.........ПАРОДИЯ и селска организация. Иначе стана хубва мач и ме е яд, че отвъртахме Румънците. Спокойно можеше да победим с 3:1..
ти на сбор ли отиваш

това беше за оор-псевдо фена на лудогорец 

ще ме извините ама това си е ебати пародията.... "аз няма да ходя на стадиона щото не ми пускат семките и водата" а аз какво да кажа като преди всеки мач водя "война" лице в лице с полиция, стюарди и всички органи на Арената да ни се пуснат нормалните знамена в подкрепа на Лудогорец.... това е проблем а не твоя че неможеш да влезеш със семките си на стадиона.
Пародия е и това че секторите не викат като ги привикаме на помощ, всъщност какъв фен може да си за да отидеш на даден мач, да пиеш една бира преди мача в парка, да влезнеш, да седнеш, да изкараш водата и семките и цял мач да правиш едно еднинствено упражниение, ръката от пакета в устата?
Няма да обиждам никой но за мен това не е нормално, неможе да не викнеш 10 пъти Лудогорец та дори неможе да не запееш някой песен след гол а да имаш претенции и да освиркваш даден играч.... ако футболиста работата му е да играе, работата на всички останали които сме покрай стадиона е не да люпим семки а да подкрепим отбора та на момчетата да им е по-приятно за игра.
Хора, шампиони сме но футболната ни култура е много ниска, замислете се малко за какво отивате на стадоина, какво ви се предлага там и ако не сте доволни или ако мислите да я карате пак по същият начин по-добре да не идвате на следващият мач.
Уважавам всеки един който подкрепя Лудогорец, който е за Лудогорец и който е от Разград но неможе 30-40 човека цял мач да пеем, днес да нямаме гласове (не че не си изкарваме яко де) а някой си да има претенции как нямало семки за него на стадиона..... ами айде ревни поне веднъж със все сила от сектора "защо ми спрехте семките" все нещо ще е!
Лек ден.
Пародия е и това че секторите не викат като ги привикаме на помощ, всъщност какъв фен може да си за да отидеш на даден мач, да пиеш една бира преди мача в парка, да влезнеш, да седнеш, да изкараш водата и семките и цял мач да правиш едно еднинствено упражниение, ръката от пакета в устата?
Няма да обиждам никой но за мен това не е нормално, неможе да не викнеш 10 пъти Лудогорец та дори неможе да не запееш някой песен след гол а да имаш претенции и да освиркваш даден играч.... ако футболиста работата му е да играе, работата на всички останали които сме покрай стадиона е не да люпим семки а да подкрепим отбора та на момчетата да им е по-приятно за игра.
Хора, шампиони сме но футболната ни култура е много ниска, замислете се малко за какво отивате на стадоина, какво ви се предлага там и ако не сте доволни или ако мислите да я карате пак по същият начин по-добре да не идвате на следващият мач.
Уважавам всеки един който подкрепя Лудогорец, който е за Лудогорец и който е от Разград но неможе 30-40 човека цял мач да пеем, днес да нямаме гласове (не че не си изкарваме яко де) а някой си да има претенции как нямало семки за него на стадиона..... ами айде ревни поне веднъж със все сила от сектора "защо ми спрехте семките" все нещо ще е!

Лек ден.
Ей на стадиона всички псувате и се възмущавате от действията на ръководството все пак нали съм до Вас. Тука във форума сте много отворени. За пред гостите ли ги пишете тези неща не мога да разбера.Вчера специално не чух нито един да е доволен, че ни размотават като малоумници. Разберете въпроса е принципен. Казват точни и ясни правила и това е. Не всеки мач да променят по нещо. Относно кой колко подкрепя Лудогорец няма как да ми даваш оценка тъй като не ме познаваш Псевдо S.I.S.
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
nikec1 написа:ще ме извините ама това си е ебати пародията.... "аз няма да ходя на стадиона щото не ми пускат семките и водата" а аз какво да кажа като преди всеки мач водя "война" лице в лице с полиция, стюарди и всички органи на Арената да ни се пуснат нормалните знамена в подкрепа на Лудогорец.... това е проблем а не твоя че неможеш да влезеш със семките си на стадиона.
Лек ден.
Първо искам да те поздравя за текста, защото това е позиция и е интересна тема. Освен това, явно си от тези, които правят атмосферата на стадиона и аз съм благодарен на хора като вас.
Искам обаче да се опитаме да бъдем по толерантни към различното от нас, защото не всеки иска и може да пее. Според мен е хубаво всеки да може да се чувства естествено. За задължитено намирам само това, че трябва да умеем да изразяваме емоциите си, но дали ще става с викане, веене на знамена, пеене, с ръкопляскане или с писане във форум е личен избор на всеки. Важно е футболистите да усещат подкрепата ни.
Аз също не виках на този мач, но на други доста съм викал. Зависи от настроението и заряда на терена. Но винаги ръкопляскам и не бързам да тръгвам след края на срещата, а оставам да аплодирам момчетата. Мисля, че това е важно - да не се изнизваме безмълвни, а някои тръгват още преди края на мача. 5 минути няма да ни забавят да останем и на крака да ги аплодираме, дори и да са загубили мача. Имаме най-добрият отбор в България и гледаме истински спектакли след които задължително се ръкопляска.
За проблемите със знамената ви - срещали ли сте се с ръководството на Лудогорец? Това е важен проблем. В мача с Локо нямаше знамена, а вчера имаше и беше много по-добре, макар и с къси дръжки. Предполагам, че и ръководството на Лудогорец се радва на атрактивния сектор на агитката. Дано няма някакви изисквания, които да пречат, но ако седнете да търсите решението съвместно, може и да се получи.
За семките и аз съм много против традицията да се люпят на мач. Едно, че е свинщина в края на мача, друго, че този транс в който всички се захранват с вид на сейрджии изглежда доста нелепо. Но няма как да превъзпитаваме хора, които от 50 години ходят на мачове и люпят семки. Защото кои сме ние? Просто други фенове.
И на края да те питам: кой е изобразен на онази ретро снимка, която е закачена пред сектора ви?
Поздрави!
[center]
[/center]

Re: Контрола: Лудогорец-Стяуа FT-1:1
Относно знамената ... дръжките им не трябва да надвишават 1.80м а относно мача с Локо-то имаше знамена, но те бяха в сектор В.

Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !
D.Georgiev написа:За мача като цяло - с оглед на показаното от двата отбора резултатът беше напълно справедлив. Може би владеехме топката с една идея повече, но пък чистите положения за двата отбора бяха по равно.
Играчите:
.......
Отново приятен и съдържателен коментар. Мерси!

Аз бих отличил Чворович, защото не видях да сбърка и ми даваше увереност, че ще опази вратата, нещо напълно противоположно на усещането, което имам, когато Голубович е там. Това, че изигра цял мач се надявам да е знак, че вече имаме много стабилен вратар. За гола и дума не може да става да бъде винен, защото само с един защитник пред нападателя щеше да го спаси, както и за малко да го направи и в създалата се ситуация - не знам дали успя да докосне топката или тя мина съвсем близо до ръката му.
Кейшара направи много добри и запомнящи се прояви и в защита и в нападение. Барт беше много стабилен. Моци с изключение на няколко грешки също много ми хареса. Хубаво е, че Шоко изигра цял мач. Ако още поиграе ще си върне формата.
Кишада показа как един футболист трябва да се бори за мястото си. За минутите, в които игра, се забелязваше как заиграва все по-добре и към края на мача все едно беше друг играч. Марселиньо нямаше късмет и може би времето не му стигна, иначе имаше добри проблясъци. Генчев и Деко добре се включиха. Деко също ни разсмя с падането за дузпа, а малко по-късно вече му уважиха просването, но вече извън наказателното поле. Там полежа сигурно половин минута

Хубаво е, че голът ни беше добра комбинация между Деко, Генчев и Кишада, докато техният беше само грешка на Мерем, който остави голмайстора да му се измъкне зад гърба. Но, естествено, няма какво да го виним, предвид възрастта и опита му с които заема такава отговорна позиция. А и може да има основание твърдението, че е колективна грешка на защитата, не съм спец.
За Безяк ще изчакам още да го гледам как се проявява. Гела ми харесва все повече. Като пантера е. Така пипа топката, така тича, надявам се да става все по-опасен.
Бургзорг по-скоро ме изненада приятно. Може би го изнервиха, защото още през първото полувреме го дръпнаха за косата и после поне веднъж направиха същото. Като обявиха стартовия състав не ми хареса само присъствието на имената на Бакалов и Бургзорг и докато първият може да проваля атаките ни, то вторият би могъл доста да увреди играта като цяло, но нямаше такова нещо.
@Hardi: Вярно, че във В сектор имаше знамена тогава, но фенския сектор изглеждаше доста нещастно без тях.
ПС: За пореден път дикторът на стадиона демонстрира "невероятния" си английски. Ако няма да го сменят, поне да го помолят повече никога да не опитва да чете английска реч. Всеки втори, случайно взет от публиката щеше да се справи по-добре. Марселиньо бил номер ейтийНфор...
[center]
[/center]