Лудогорец - Светкавица, 19-ти кръг от "А" ПФГ - 5:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neonis
Контакти:

Re: Лудогорец - Светкавица, 19-ти кръг от "А" ПФГ

Мнениеот Neonis » 16 мар 2012 19:54

Не отписвайте и Хронец. Мисля, че има много голяма вероятност да го видим още в неделя. Лично на мен много ми хареса играта му в контролата срещу "Дунав-2000" в Попово.

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 18 мар 2012 00:26

и аз мисля че Хронец ще играе в тоя мач .дали ще е титуляр не знам но и н амен ми хареса в мача с дунав.
прогноза : 3:0

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 18 мар 2012 14:02

Лудогорец дали не се излагат с тези симулации за дузпа и то срещу Светкавица
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 18 мар 2012 14:11

Второто полувреме биете с разлика, просто не виждам как може да изгубите точки срещу Светкавица 8-)

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 18 мар 2012 15:26

Dust написа:Лудогорец дали не се излагат с тези симулации за дузпа и то срещу Светкавица

Да много неприятно влечатление ми направи това нещо.Изкараха си и 2 жълти картона заради това.Както казах Кабаселе трябваше да е титуляр.За кой ли път Петев не се научи,че срещу такива отбори трябват играчи с физика които да възрзват няколко да отварят пространсва на бързите халфове.
Георги Костадинов много добре се включи в мача.Много по-добре от Кашчелан,а и момчето е само на 21 години.Първи мач и първи гол за него въпреки че на поста на който играе-дефанзивен полузащитник не му е работата да вкарва.Димо Бакалов отново показа че трудно вкарва и пропиля 3 чисти положения.Липсата на Марселиньо се усети най-силно в отбора.Видях в един сайт,че ще остъства да края на месеца,а Иван Стоянов ще играе чак в средата на Април.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 18 мар 2012 17:18

Днеска ми се накъсаха нервичките първото полувреме.Казах на познати със които бяхме на мача,че ще е същото като във Търговище смяха ми се.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 18 мар 2012 18:11

Още една добра идея на Лудогорец Арена, има знаме за всяка националност от която има футболист. Това би трябвало да мотивира допълнително играчите:
Изображение
Колкото до мача -първото полувреме не беше оня Лудогорец, който искам да виждам, но през второто дойде моментът в който се разиграха и заприличаха на себе си. Цяло второ полувреме публиката вземаше на подбив "голмайстора" на домакините и му подвикваше "Давай, Пешо!" при всеки удобен случай. В състава на Светкавица ми направи впечатление един техен нападател, който явно е от скоро. Нивото му беше доста по-добро от това на другите в отбора. Струва ми се, че Светкавица могат и да изненадат някой отбор. Дано го направят за да не преминат през А група съвсем безславно.
Това е вече четвърти официален мач без гол във вратата на Голубович и общ резултат 16:0 (средно по 4 на мач). Сега предстои да видим какво ще стане в тежката серия, която се задава.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 18 мар 2012 18:23

Не знам какво не ви хареса първото полувреме, играхме си добре , мълниите почти не се срещнаха с топката...Просто Бакалов профука две чисти положения и взе да му става навик..Бадема не виждам да е симулирал след като го бутнаха в гърба, не казвам че е дузпа .А и за какво да се морим, чак толкова ..Ето Локо Пловдив излиза без 6 титуляри в Каварна за да ги пази за нас..а ние няма как да екпериментираме в мача със Светкавица с тези контузии, затова и снижихме темпото. А след този "мач" във Враца - няма какво да кажа, директивата Левски шампион си пролича с голяма сила, скоро и съдиите ще се включат...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 18 мар 2012 18:52

Какво скоро.... То днеска на мача се видя че тази директива е вече в сила. Много некадърна съдийска бригада, изпилиха нервите на целия стадион! Много некадърни отсъждания, много брак във съдиите.... Не виждам как ще продължава така БФС!
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 мар 2012 20:29

Днес за разлика от друг път нашите ми хареса и двете полувремена. Според мен играхме добре и първото, като владеехме топката през 80-90% от времето. Малшанс, че не отбелязахме по-рано и трябваше да чакаме автогола на Светкавица.
Това, което отнова не ми хареса е играта на Бакалов - много по-голям индивидуалист е от останалите, като има ден без да прави добър мач може да отбележи, но кагато играта не му върви, като днес, общо взето повече пречи.
Страхотно се получи, че младите момчета (Кабаселе и Костадинов) отбелязаха три гола. Силно се надявам да се развиват добре и да ги виждаме и сред титулярите занапред.
За пореден мач не мога да си изградя мнение за Касчелан. Изгледал съм всички мачове на Лудогорец и засега не мога да видя с какво е по-добър от който и да е от другите ни дефанзивни полузащитници. Имам чувството, че не е играл от месеци и му трябва време на навлезе във форма или по някакъв начин да се адаптира към отбора.
За симулациите - Гърговор по принцип не е от тези, които се въргалят за дузпа. Откакто е в Лудогорец всеки път, в които е показвал несъгласието си е бил прав и се е виждало на повторенията (днес не мога да преценя от репортажа).
Притеснен съм за контузените - ако Марселиньо наистина няма да го има до края на месеца, ще е огромна липса в тази важна серия от мачове. По принцип не съм най-големия фен на Иван Стоянов, но той много можеше да ни помогне в тези мачове с психиката си и завършващия си удар. Най-вероятно ще пропусне и мача с Левски. Кишада е страхотна резерва и макар не винаги да му върви играта, когато това е така може сам да реши мача.
За мачовете с Локо и Славия се надявам на играта ни в защита. Стабилността там, комбинирана с някое резлизирано положение, може да ни спечели доста точки. На гостуването в Пловдив не знам колко хора ще отидат, но на това в София се надявам хората, които работят и учат в столицата да отидат да подкрепят отбора.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”