X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мим
Контакти:

Re: X кръг Черноморец - Лудогорец, 27.10.2012г, 18.00ч

Мнениеот мим » 28 окт 2012 17:27

subzero написа:България празнува !!! Херо и ОТБОРА на Черноморец свалиха на земята книжния шампион !! Днес стана ясно защо Херо стана треньор на годината,а не Петев. Щото с пари всеки може. Радваме се,че Херо е при нас. Ако беше Петев щяхме да сме сред изпадащите.
За мача....Черноморец игра като отбор,а Лудогорец реши,че свири Пастата и ще стане лесно. Съдията направи много грешки второто полувреме. Спести няколко картона за груби фаулове на зелените. Не свири дузпа(и) за нас,а и много обратни нарушения отново в полза на Лудогорец. Вдигната несъществуваща засада на Венци,който излизаше сам срещу вратаря. Жълт картон за Колев и без картон за Джуджето при положение,че последния не позволи на Стоян да изпълни аут. Ако трябва да сме честни и една игра с ръка на наш играч в нак.поле. ;) Лудогорец трябва да помислят за смяна на Петев. Това момченце е изчерпано !! Всъщност нека си седи. Ясни сте на всички. Няма да сме единствените. Не знам какво беше това самочувствие. Отбора ви не показа нищо. По едно време си мислих,че нашите са пили от хапчетата на Домусчиев. Минаваха ви като малки гари. И това при положение,че отбора ни не блести с класа. Отбора ни обаче е ОТБОР. А не събрани наемници от кол и въже. Уникален мач !!! Възмездието е сладко !! Благодарим ви,момчета !!! Всъщност можехте да си тръгнете с повече от 1:0. Липса на шанс,опит и....съдията ни лишиха от по-убедителна победа.
Публиката....смях!! :mrgreen: Шампиона на България,участника в ШЛ имаше 30-40 човека публика. В събота !! В мач смятан за дерби. :o Тук искам да благодаря на съгражданите ни от Нефтохимик,които вместо да подкрепят своя отбор,подкрепяха този на Лудогорец. Заради вас "бургазлии" победата е още по-сладка. ;) И да не забравя...европейската публика на Лудогорец замерваше бургазлии с бутилки. Съответно им бяха върнати доста по-голям брой. Разбира се бяха провокирани. Но това си е нормално. Още повече като идваш с нереално надуто самочувствие на "Лазур". Зеления балон се спука !!

По-спокойно, момче, там е работата, че не ни надиграхте. Браво на Херо, беше си построил добре отбора в ЗАЩИТА. Съдията по-скоро беше благосклонен към вас, натика ви в нашето поле доста прецизно и тогава падна гола между другото. А що се касае за театралното майсторство на ваши футболисти...бива ги. Истина е, че нашите подходиха доста лежерно, имаше спад в тонуса, но не и в играта ни, но това е обяснимо, има и такива периоди. Второто полувреме живнахме и играта беше почти изцяло пред вашата врата. Имайки предвид, че нашият отбор не изменя на стила си и иска да представя красив футбол на публиката,головете ни да са изпипани, така ако може да се каже, а не само с шутирания на топката, при тази защита е нормално да се случи това. Добър отпор дадохте, но чак за надиграване...не е.
Другото, което е...след гола, някои от вашите фенове с "мургавичък" тен, решиха, че сте хванали господ за шушляка :) и тръгнаха към нашия сектор да се заяждат. Започнаха да хвърлят бутилки с вода към нас, но много неточно / като последната най-после улучи целта :lol: /. Съответно от наша страна последва обратна реакция , но прицелванията ни бяха точни и много добри. За отбелязване е, че нямаше никаква полиция, а само охранители, които бяха на входа на нашия сектор и никъде другаде. Стояха си кротко и гледаха отдалеч. След като ги предупредихме, един от тях тръгна към вашите смелчаги и те като го видяха търтиха да бягат по стъпалата нагоре...а иначе ЮНАЦИ !
Лошо впечатление направиха и скандиранията "зелени боклуци", което ме навежда на мисълта, че вече ни причислявате към грандовете ;) ,трябва да умеете да превъзмогвате и загубите , но явно не можете, щом търсите възмездие по този елементарен и провокативен начин.
Може да сме били и по-малко от 100 човека, не знам с точност, но и вашата агитка беше колкото нашата, при това сте домакини, така, че по-споко, не се хвърляйте на нас, като сте мъже, опънете се на други известни нам агитки...
Какво целяхте и със скандиранията против нашия Данчо, не знам, но и ние си го подкрепихме подобаващо.
Вярно е.че имаше и фенчета на Нафтата при нас ??? :o интереснооо...
А за определенията " книжни шампиони и зелен балон"... пилците се броят на есен, в случая на края на първенството, просто си ги чул и използвал без реална предпоставка, ще се помъча да ти простя, заблуденият човек не знае какво говори...

И те така, драги ми лудогорци, постарах се да опиша максимално безпристрастно положението от този мач, за да не се поддавате на подобни писаници на развълнувани бургаски фенове.
Мисля, че ако има тук други наши фенове, присъствали на мача, ще подкрепят написаното от мен. Иначе, поздравления за Черноморец, свършиха си добре работата, но при нас е спокойно, вярваме в момчетата и продължаваме напред и... САМО ЛУДОГОРЕЦ !!! ;)

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 28 окт 2012 17:57

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... X5CoUATRQ#!

Четох тук някъде, че все повече млади фенове биле към Черноморец, ама като гледам колко са в Търговище... колкото тези в Бургас, видно от нашето видео...
си представям ако Зелен Бургас е в А група... :)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 18:00

мим написа:
subzero написа:България празнува !!! Херо и ОТБОРА на Черноморец свалиха на земята книжния шампион !! Днес стана ясно защо Херо стана треньор на годината,а не Петев. Щото с пари всеки може. Радваме се,че Херо е при нас. Ако беше Петев щяхме да сме сред изпадащите.
За мача....Черноморец игра като отбор,а Лудогорец реши,че свири Пастата и ще стане лесно. Съдията направи много грешки второто полувреме. Спести няколко картона за груби фаулове на зелените. Не свири дузпа(и) за нас,а и много обратни нарушения отново в полза на Лудогорец. Вдигната несъществуваща засада на Венци,който излизаше сам срещу вратаря. Жълт картон за Колев и без картон за Джуджето при положение,че последния не позволи на Стоян да изпълни аут. Ако трябва да сме честни и една игра с ръка на наш играч в нак.поле. ;) Лудогорец трябва да помислят за смяна на Петев. Това момченце е изчерпано !! Всъщност нека си седи. Ясни сте на всички. Няма да сме единствените. Не знам какво беше това самочувствие. Отбора ви не показа нищо. По едно време си мислих,че нашите са пили от хапчетата на Домусчиев. Минаваха ви като малки гари. И това при положение,че отбора ни не блести с класа. Отбора ни обаче е ОТБОР. А не събрани наемници от кол и въже. Уникален мач !!! Възмездието е сладко !! Благодарим ви,момчета !!! Всъщност можехте да си тръгнете с повече от 1:0. Липса на шанс,опит и....съдията ни лишиха от по-убедителна победа.
Публиката....смях!! :mrgreen: Шампиона на България,участника в ШЛ имаше 30-40 човека публика. В събота !! В мач смятан за дерби. :o Тук искам да благодаря на съгражданите ни от Нефтохимик,които вместо да подкрепят своя отбор,подкрепяха този на Лудогорец. Заради вас "бургазлии" победата е още по-сладка. ;) И да не забравя...европейската публика на Лудогорец замерваше бургазлии с бутилки. Съответно им бяха върнати доста по-голям брой. Разбира се бяха провокирани. Но това си е нормално. Още повече като идваш с нереално надуто самочувствие на "Лазур". Зеления балон се спука !!

По-спокойно, момче, там е работата, че не ни надиграхте. Браво на Херо, беше си построил добре отбора в ЗАЩИТА. Съдията по-скоро беше благосклонен към вас, натика ви в нашето поле доста прецизно и тогава падна гола между другото. А що се касае за театралното майсторство на ваши футболисти...бива ги. Истина е, че нашите подходиха доста лежерно, имаше спад в тонуса, но не и в играта ни, но това е обяснимо, има и такива периоди. Второто полувреме живнахме и играта беше почти изцяло пред вашата врата. Имайки предвид, че нашият отбор не изменя на стила си и иска да представя красив футбол на публиката,головете ни да са изпипани, така ако може да се каже, а не само с шутирания на топката, при тази защита е нормално да се случи това. Добър отпор дадохте, но чак за надиграване...не е.
Другото, което е...след гола, някои от вашите фенове с "мургавичък" тен, решиха, че сте хванали господ за шушляка :) и тръгнаха към нашия сектор да се заяждат. Започнаха да хвърлят бутилки с вода към нас, но много неточно / като последната най-после улучи целта :lol: /. Съответно от наша страна последва обратна реакция , но прицелванията ни бяха точни и много добри. За отбелязване е, че нямаше никаква полиция, а само охранители, които бяха на входа на нашия сектор и никъде другаде. Стояха си кротко и гледаха отдалеч. След като ги предупредихме, един от тях тръгна към вашите смелчаги и те като го видяха търтиха да бягат по стъпалата нагоре...а иначе ЮНАЦИ !
Лошо впечатление направиха и скандиранията "зелени боклуци", което ме навежда на мисълта, че вече ни причислявате към грандовете ;) ,трябва да умеете да превъзмогвате и загубите , но явно не можете, щом търсите възмездие по този елементарен и провокативен начин.
Може да сме били и по-малко от 100 човека, не знам с точност, но и вашата агитка беше колкото нашата, при това сте домакини, така, че по-споко, не се хвърляйте на нас, като сте мъже, опънете се на други известни нам агитки...
Какво целяхте и със скандиранията против нашия Данчо, не знам, но и ние си го подкрепихме подобаващо.
А за определенията " книжни шампиони и зелен балон"... пилците се броят на есен, в случая на края на първенството, просто си ги чул и използвал без реална предпоставка, ще се помъча да ти простя, заблуденият човек не знае какво говори...

И те така, драги ми лудогорци, постарах се да опиша максимално безпристрастно положението от този мач, за да не се поддавате на подобни писаници на развълнувани бургаски фенове.
Мисля, че ако има тук други наши фенове, присъствали на мача, ще подкрепят написаното от мен. Иначе, поздравления за Черноморец, свършиха си добре работата, но при нас е спокойно, вярваме в момчетата и продължаваме напред и... САМО ЛУДОГОРЕЦ !!! ;)

Хайде бе... ;) Щот нас ни посрещнахте с целувки в Разград. Иначе ви надиграхме де.
Бяхте около 50 човека барабар с нашите съграждани за, които и ти пишеш.
Имайки предвид, че нашият отбор не изменя на стила си и иска да представя красив футбол на публиката,головете ни да са изпипани, така ако може да се каже, а не само с шутирания на топката, при тази защита е нормално да се случи това. Добър отпор дадохте, но чак за надиграване...не е.

А един мармот навива станиол. ... Те защото искаха красиви голове, че тръгнаха да вкарват, когато цялата ни полузащита спря да играе за да се окаже помощ на наш играч.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 18:03

мим написа:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CTX5CoUATRQ#!

Четох тук някъде, че все повече млади фенове биле към Черноморец, ама като гледам колко са в Търговище... колкото тези в Бургас, видно от нашето видео...

Те си ходят толкова и на домакинствата. Ами вие, вие, какво шА правите. Уж Шампиони, уж амбиции - 40 челяка.
Като говориш на тази тема, че да не показваме ваши снимки от Враца, че... :oops:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 окт 2012 18:16

ntodorov написа:
мим написа:https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CTX5CoUATRQ#!

Те си ходят толкова и на домакинствата. Ами вие, вие, какво шА правите. Уж Шампиони, уж амбиции - 40 челяка.
Като говориш на тази тема, че да не показваме ваши снимки от Враца, че... :oops:

Браво. Миме, хубав коментар (големия) . Нищо и няма на Враца-та, мисля че знаеш на колко км е от Разград, а и не са дразнител...
Ето в Ловеч съпорта, съвсем добре мисля, даже много добре ..
http://www.youtube.com/watch?v=7QvZm-TB ... re=related
Само Разград, Разград е шампиоооон :)
Иначе ми се ще един път и ние да имаме някаква хореография, хората касички имат едно друго, ама ние с тези цени на билетите, не остава пари за друго !!!
Последна промяна от snakebite на 28 окт 2012 18:21, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 28 окт 2012 18:19

От това, което видях на видеото от мача, както и от безпристрастните коментари ми стана ясно, че причината за загубената среща е най-вече в това, че единствен Херо успява да приложи по най-добрия начин противодействие на схемата на Лудогорец. Разбира се, за това трябва да имаш и нужните изпълнители. Къде с повече късмет, къде с повече хъс наличните играчи на Черноморец са ни надхитрили. Смея да твърдя, че миналогодишния отбор на бургазлии беше поне една класа над сегашния. Точно заради това - поздравления за черноморци!
Чета тука един /субзеро/ толкова се впечатлил, та чак изпада в транс- пише ли, пише глупости, та се засинява!
Относно нашата игра, не мога да я коментирам. Надявам се, че спортно техническото ръководство на Лудогорец най-добре вижда, преценява и ако е необходимо прави корекции. Това ще си проличи още в следващите мачове и съм убеден, че отново ще има поводи за радост! Успех на Лудогорец!

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 28 окт 2012 18:23

ntodorov написа:
мим написа:

Хайде бе... ;) Щот нас ни посрещнахте с целувки в Разград. Иначе ви надиграхме де.
Бяхте около 50 човека барабар с нашите съграждани за, които и ти пишеш.
Имайки предвид, че нашият отбор не изменя на стила си и иска да представя красив футбол на публиката,головете ни да са изпипани, така ако може да се каже, а не само с шутирания на топката, при тази защита е нормално да се случи това. Добър отпор дадохте, но чак за надиграване...не е.

А един мармот навива станиол. ... Те защото искаха красиви голове, че тръгнаха да вкарват, когато цялата ни полузащита спря да играе за да се окаже помощ на наш играч.

Какви съграждани... две хлапенца на по 10 години, децата бяха много нахъсани против вас, за първи път виждам подобно нещо, и ако бяхме гадни провокатори и настроени против вас така, както вие се помъчихте да го играете, как мислиш щяха да са при нас тези деца ???

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 28 окт 2012 19:45

Какви съграждани... две хлапенца на по 10 години, децата бяха много нахъсани против вас, за първи път виждам подобно нещо, и ако бяхме гадни провокатори и настроени против вас така, както вие се помъчихте да го играете, как мислиш щяха да са при нас тези деца ???

Извинявам се за, което. Бях останал с впечатление, че повече "гниди'' е имало сред вас.
И ние се изумихме от тази тяхна постъпка. Нагла, безочлива, тъпа и твърде противоречива на фона на това, което тарторите на двете агитки
се опитват да правят за да заиграе Нефтохимик отново на Лазур. Стадион, който не е собственост на нито един Бургаски отбор.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 окт 2012 20:29

Няколко пъти написах тук и в нашия форум,че ми е през оная работа за вашия отбор и неговите амбиции. В този мач има нещо,което вие няма как да разберете. За пореден път ще опитам да обясня,макар да знам,че няма смисъл.
Първо,отборът ни е с 2,не с 1 класа по-слаб от миналата година.
Второ,вероятно играчите не са взимали заплати от месеци.
Трето,в отбора имаше много млади играчи на по 19-20 години
Четвърто,колкото и странно да ви звучи...съдията. Просто не позволи резила да е пълен. ;)
Като съберем всички тези точки,става ясно защо победата е важна. А като добавим и обидата от мача в Разград,се почувствахме щастливи все едно сме шампиони.
Пак ви казвам,момчета,на никой от нас вече не му пука за вашия отбор. Ако искате ставайте междугалактически шампиони,все ни е тая. Този мач беше важен за нас. Вие вероятно няма как да го разберете,защото отбора ви няма нашите сътресения.
А,че дойдохте в Бургас със самочувствие е факт. Не ме карайте да търся прогнозите ви из темите. Дали ви излъгахме или надиграхме(аз лично смятам,че е второто) едва ли има значение. Черноморец победи !! И това ще се запомни. От нас и от вас.
Силно се надявам да има засада при гола. Тогава възмездието ще е пълно. Но ми се струва малко нереален този репортаж. Дали щото е от вашия сайт ??? Не ме интересува. Точките са наши !! ;) И още нещо,представете си за миг,че този мач решава бъдещето ви. Съдията пуска гол и засада и кво...?? Мълчите ли си ?? Мълчите,ама друг път. Не се надявам да ме разберете. Просто усещането ви за футбола е по-различно от нашето. Ще ни разберете след време. Когато свършат парите. ;)
Понеже смятам това да е последния пост в този форум до следващия ни мач,ще го напиша мааалко по-дълъг.
Момчета,не знам защо не се опитате поне да ни разберете. Няколко пъти сме казвали,че Лудогорец ни пълнеше душите в началото. В отбора ви виждахме новото начало на извънстоличния футбол. После станахте като тях и ви намразихме. Не вас лично,а отбора. ;)
Да се върна на вчерашния мач....Очаквах труден мач. Очаквах мощен Лудогорец. Очаквах бързи и яростно атаки. Очаквах да се браним панически. Е,не се получи. В интерес на истината много от нас останаха приятно изненадани от играта на отбора ни. И съвсем приятелски,колкото по-скоро Петев си тръгне,толкова по-добре за отбора.
Желая ви здраве и късмет !!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 28 окт 2012 20:43

"Акулите" владееха инициативата през всичките 90 минути, но домакините се отбраняваха умело и успяха да удържат минималния успех.

Това е от вашия сайт. А сега да видим кой е бил по-добрия ?? :mrgreen:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Лудогорец”