subzero написа:България празнува !!! Херо и ОТБОРА на Черноморец свалиха на земята книжния шампион !! Днес стана ясно защо Херо стана треньор на годината,а не Петев. Щото с пари всеки може. Радваме се,че Херо е при нас. Ако беше Петев щяхме да сме сред изпадащите.
За мача....Черноморец игра като отбор,а Лудогорец реши,че свири Пастата и ще стане лесно. Съдията направи много грешки второто полувреме. Спести няколко картона за груби фаулове на зелените. Не свири дузпа(и) за нас,а и много обратни нарушения отново в полза на Лудогорец. Вдигната несъществуваща засада на Венци,който излизаше сам срещу вратаря. Жълт картон за Колев и без картон за Джуджето при положение,че последния не позволи на Стоян да изпълни аут. Ако трябва да сме честни и една игра с ръка на наш играч в нак.поле.Лудогорец трябва да помислят за смяна на Петев. Това момченце е изчерпано !! Всъщност нека си седи. Ясни сте на всички. Няма да сме единствените. Не знам какво беше това самочувствие. Отбора ви не показа нищо. По едно време си мислих,че нашите са пили от хапчетата на Домусчиев. Минаваха ви като малки гари. И това при положение,че отбора ни не блести с класа. Отбора ни обаче е ОТБОР. А не събрани наемници от кол и въже. Уникален мач !!! Възмездието е сладко !! Благодарим ви,момчета !!! Всъщност можехте да си тръгнете с повече от 1:0. Липса на шанс,опит и....съдията ни лишиха от по-убедителна победа.
Публиката....смях!!Шампиона на България,участника в ШЛ имаше 30-40 човека публика. В събота !! В мач смятан за дерби.
Тук искам да благодаря на съгражданите ни от Нефтохимик,които вместо да подкрепят своя отбор,подкрепяха този на Лудогорец. Заради вас "бургазлии" победата е още по-сладка.
И да не забравя...европейската публика на Лудогорец замерваше бургазлии с бутилки. Съответно им бяха върнати доста по-голям брой. Разбира се бяха провокирани. Но това си е нормално. Още повече като идваш с нереално надуто самочувствие на "Лазур". Зеления балон се спука !!
По-спокойно, момче, там е работата, че не ни надиграхте. Браво на Херо, беше си построил добре отбора в ЗАЩИТА. Съдията по-скоро беше благосклонен към вас, натика ви в нашето поле доста прецизно и тогава падна гола между другото. А що се касае за театралното майсторство на ваши футболисти...бива ги. Истина е, че нашите подходиха доста лежерно, имаше спад в тонуса, но не и в играта ни, но това е обяснимо, има и такива периоди. Второто полувреме живнахме и играта беше почти изцяло пред вашата врата. Имайки предвид, че нашият отбор не изменя на стила си и иска да представя красив футбол на публиката,головете ни да са изпипани, така ако може да се каже, а не само с шутирания на топката, при тази защита е нормално да се случи това. Добър отпор дадохте, но чак за надиграване...не е.
Другото, което е...след гола, някои от вашите фенове с "мургавичък" тен, решиха, че сте хванали господ за шушляка

Лошо впечатление направиха и скандиранията "зелени боклуци", което ме навежда на мисълта, че вече ни причислявате към грандовете

Може да сме били и по-малко от 100 човека, не знам с точност, но и вашата агитка беше колкото нашата, при това сте домакини, така, че по-споко, не се хвърляйте на нас, като сте мъже, опънете се на други известни нам агитки...
Какво целяхте и със скандиранията против нашия Данчо, не знам, но и ние си го подкрепихме подобаващо.
Вярно е.че имаше и фенчета на Нафтата при нас ???

А за определенията " книжни шампиони и зелен балон"... пилците се броят на есен, в случая на края на първенството, просто си ги чул и използвал без реална предпоставка, ще се помъча да ти простя, заблуденият човек не знае какво говори...
И те така, драги ми лудогорци, постарах се да опиша максимално безпристрастно положението от този мач, за да не се поддавате на подобни писаници на развълнувани бургаски фенове.
Мисля, че ако има тук други наши фенове, присъствали на мача, ще подкрепят написаното от мен. Иначе, поздравления за Черноморец, свършиха си добре работата, но при нас е спокойно, вярваме в момчетата и продължаваме напред и... САМО ЛУДОГОРЕЦ !!!