tsonpen написа:BRF написа:Това за моята работа явно яко ви бръкна някъде

!Спокоино,всеки човек който има нещо в главата може да постигне нещо в този живот!Не се отчайвайте

!От къде на къде ще се сравнявате с публика на водещ европейски отбор

!Ще ме умориш от смях!

Там е работата, че ми е странно човек с нещо в главата да се изявява в една хулиганска агитка.
За мен не се притеснявай - имам с какво да се похваля, но не е тук мястото.
За обидите - вие наричате турци една публика, съставена основно от българи, а към тези, които са турци скандирате "смърт". Опитът ти да обвържеш спора ни с историята е подъл. Предположенията ти - абсурдни. Заиграването с етническите проблеми е много опасно. Аз предлагам да сложим точка на спора. Отдавна не говорим за футбол.
Това,че двама души от агитката са хвърлили по една факла прави ли всички хулигани?Тава,че съм присъствал на този мач прави ли ме хулиган?А боклук прави ли ме?Това,че си обичам отбора прави ли ме хулиган или боклук?Агитката на ЦСКА е агитка,съставена от всякакви хора!Има и хулигани да,мен лично ме дразни наглостта ви да виждате проблеми само в другите!Вие наричате боклуци една публика пълна с интелектуалци,бизнесмени,артисти,деца,жени,обикновенни хора(като мен).Не се притеснявам за никой!Пиша ви го пак-написах какъв съм да разберете,че не съм някакво лапе!Кви заигравания за етнически проблеми!Как да става въпрос за футбол,като той в България е мъртъв!Управляван от безкруполно ръководство,отборите са собственост на мутрите в България,стадионите са празни,мачовете не се дават по телевизията!Айде стига толкова от мен!Не ми пука какво мислите за мен!Аз ви казах какво мисля за вас,а вие сте в правото си да се замислите върху думите ми

!