VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: VI кръг /"А" ПФГ/: "Лудогорец" - "ЦСКА" FT: 1:0

Мнениеот tsonpen » 27 сеп 2012 15:41

BRF написа:Това за моята работа явно яко ви бръкна някъде :lol: !Спокоино,всеки човек който има нещо в главата може да постигне нещо в този живот!Не се отчайвайте :lol: !От къде на къде ще се сравнявате с публика на водещ европейски отбор :lol: !Ще ме умориш от смях! :lol:

Там е работата, че ми е странно човек с нещо в главата да се изявява в една хулиганска агитка.
За мен не се притеснявай - имам с какво да се похваля, но не е тук мястото.
За обидите - вие наричате турци една публика, съставена основно от българи, а към тези, които са турци скандирате "смърт". Опитът ти да обвържеш спора ни с историята е подъл. Предположенията ти - абсурдни. Заиграването с етническите проблеми е много опасно. Аз предлагам да сложим точка на спора. Отдавна не говорим за футбол.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 27 сеп 2012 15:47

Време е някой от модераторите да поразчисти поне половината постове, защото са долни и срамни.... Не искам след време някой да чете тези мнения (какво ли ще си помисли направо незнам).
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 сеп 2012 16:44

tsonpen написа:
BRF написа:Това за моята работа явно яко ви бръкна някъде :lol: !Спокоино,всеки човек който има нещо в главата може да постигне нещо в този живот!Не се отчайвайте :lol: !От къде на къде ще се сравнявате с публика на водещ европейски отбор :lol: !Ще ме умориш от смях! :lol:

Там е работата, че ми е странно човек с нещо в главата да се изявява в една хулиганска агитка.
За мен не се притеснявай - имам с какво да се похваля, но не е тук мястото.
За обидите - вие наричате турци една публика, съставена основно от българи, а към тези, които са турци скандирате "смърт". Опитът ти да обвържеш спора ни с историята е подъл. Предположенията ти - абсурдни. Заиграването с етническите проблеми е много опасно. Аз предлагам да сложим точка на спора. Отдавна не говорим за футбол.

Това,че двама души от агитката са хвърлили по една факла прави ли всички хулигани?Тава,че съм присъствал на този мач прави ли ме хулиган?А боклук прави ли ме?Това,че си обичам отбора прави ли ме хулиган или боклук?Агитката на ЦСКА е агитка,съставена от всякакви хора!Има и хулигани да,мен лично ме дразни наглостта ви да виждате проблеми само в другите!Вие наричате боклуци една публика пълна с интелектуалци,бизнесмени,артисти,деца,жени,обикновенни хора(като мен).Не се притеснявам за никой!Пиша ви го пак-написах какъв съм да разберете,че не съм някакво лапе!Кви заигравания за етнически проблеми!Как да става въпрос за футбол,като той в България е мъртъв!Управляван от безкруполно ръководство,отборите са собственост на мутрите в България,стадионите са празни,мачовете не се дават по телевизията!Айде стига толкова от мен!Не ми пука какво мислите за мен!Аз ви казах какво мисля за вас,а вие сте в правото си да се замислите върху думите ми ;) !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 сеп 2012 21:19

BRF написа:Това,че двама души от агитката са хвърлили по една факла прави ли всички хулигани?

Ако си видял кой го прави и си изгледал безучастно, те прави съучастник. Това е вид мълчаливо одобрение. Още повече ако си се радвал като този от видето, дето виси от оградата. Да бяхте ги ошамарили тези герои! Те това заслужават, не само защото са рискували здравето и са изплашили хора в публиката на Лудогорец, а защото са опетнили и вашето име и името на клуба ви.
Аз не мога да си представя някой до мен да хвърли горяща факла по хора и аз да не се намеся, та дори и да ми е брат. Е, наистина трябва да съм пълен боклук за да подмина подобно нещо ако се случи до мен! От там нататък за какво възпитание на деца говорим, за какви мениджърски умения, ако пред погледа ни и с пасивното или активното ни одобрение се случва нещо подобно!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 сеп 2012 12:33

tsonpen написа:
BRF написа:Това,че двама души от агитката са хвърлили по една факла прави ли всички хулигани?

Ако си видял кой го прави и си изгледал безучастно, те прави съучастник. Това е вид мълчаливо одобрение. Още повече ако си се радвал като този от видето, дето виси от оградата. Да бяхте ги ошамарили тези герои! Те това заслужават, не само защото са рискували здравето и са изплашили хора в публиката на Лудогорец, а защото са опетнили и вашето име и името на клуба ви.
Аз не мога да си представя някой до мен да хвърли горяща факла по хора и аз да не се намеся, та дори и да ми е брат. Е, наистина трябва да съм пълен боклук за да подмина подобно нещо ако се случи до мен! От там нататък за какво възпитание на деца говорим, за какви мениджърски умения, ако пред погледа ни и с пасивното или активното ни одобрение се случва нещо подобно!

Както обикновенно коментираш само едно изречение!По-лесно щеше да беше написъл-ти си пълен боклук,защото не си реагирал!
Как да реагирам!Ти някога шамарил ли си някого,че така лесно го пишеш!Аз да не съм полицай?Честно казано дори не видях кой го направи ама това не е важно!Заповядай на следващия мач да ошамариш някого!Ние сме различни хора от различни места,които ни свързва една идея.Мога да нося отговорност за собствените си действия и да повлияя на приятелите си!Ама разбирасе ти като един Супермен щеше да раздадеш справедливост!Ето ти един безплатен мениджърски съвет:Не искай от човек повече,отколкото ти самият можеш да направиш!
п.п.Това за одебеленото!Това морално ли ме прави съучастник или юредически?За моралното-допускаш ли,че може да съм се уплашил и от страх да съм замълчал :? !За юредически-никой от полицията не ме попита дали съм видял!И двете неща са хипотетични!

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 02 окт 2012 22:07

Какво му пишете на господина фирмаджия от Бургас,гражданина,свързващ го една идея с отрепки,дроги ....абе сбирщина и измет.Да,това е 60- 70% от агитката на ЦСКА,посещаващи мачове в провинцията.Колко бяха в Разград?Не напълниха и сектора,пък милиони фенове.Но, билетите на останалите ,били в онези дето ограбили бензиностанция......егати и издаването...е,това са те.......описал съм ги в първият ред.
Просто не сте добре дошли в Разград вече.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 окт 2012 22:31

ЛУДОГОРЕЦ написа:Какво му пишете на господина фирмаджия от Бургас,гражданина,свързващ го една идея с отрепки,дроги ....абе сбирщина и измет.Да,това е 60- 70% от агитката на ЦСКА,посещаващи мачове в провинцията.Колко бяха в Разград?Не напълниха и сектора,пък милиони фенове.Но, билетите на останалите ,били в онези дето ограбили бензиностанция......егати и издаването...е,това са те.......описал съм ги в първият ред.

Ха-ха-ха.Ти ли ще ме спреш да дойда,ако реша :lol: ?

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 02 окт 2012 22:41

Жалкото е, че тези дето трябва да спрат провинилите се, не си вършат работата! Иначе според мен всеки фен на футбола, а не на насилието е добре дошъл на всеки стадион!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 окт 2012 22:45

mad forest написа:Жалкото е, че тези дето трябва да спрат провинилите се, не си вършат работата! Иначе според мен всеки фен на футбола, а не на насилието е добре дошъл на всеки стадион!

Най-накрая някакво нормално мнение!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 окт 2012 13:30

ЛУДОГОРЕЦ написа:Какво му пишете на господина фирмаджия от Бургас,гражданина,свързващ го една идея с отрепки,дроги ....абе сбирщина и измет.Да,това е 60- 70% от агитката на ЦСКА,посещаващи мачове в провинцията.Колко бяха в Разград?Не напълниха и сектора,пък милиони фенове.Но, билетите на останалите ,били в онези дето ограбили бензиностанция......егати и издаването...е,това са те.......описал съм ги в първият ред.

Чакай да те питам нещо!Теб вашите не са ли те възпитавали?Искаш ли тези всичките обиди да ми ги кажеш на мен в очите и после да се обосновеш!Сега си те представям в междучасието в училище как си застанал,а около тебе кръг от хора и ти им разказваш как си наредил "някакъв чорбар" в нета и ако го пипнеш какво ще му се случи! :lol: Скоро играете в Бургас,така че обмисли ми офертата ;) !

Върни се в “Лудогорец”