КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 1:2FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 1:2FT

Мнениеот Muscarin » 17 май 2012 16:01

D.Georgiev написа:Равносметката:

http://e-burgas.com/?p=14601

Едно хубаво наказание сега!

VMS
Контакти:

Мнениеот VMS » 17 май 2012 17:32

Честитя купата на Лудогорец! Бихте ни съвсем заслужено.

П.С.: Чест прави на вашите футболисти, че въпреки неандерталските прояви на малка част нашата публика, дойдоха и ни поздравиха след края на мача.
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 17 май 2012 19:29

Добре, може ли да ни е такъв праволникът? Как може при всичко случило се санкциите да са такива? Първо - изключително смешни - "Опасни за здравето предмети" - 3000 лв. ?!?! Ами да убият някой и да платят 3000 лв. Той човешкият живот от дърветата си го береш... Второ пропорционално санкциите са 2000 и 3000 лв. Едните за 5 бутилки, другите за 50 димки, бомби, факли и т.н... Похвално!!!

За възтановяването съм сългасен.

ПО ДОКЛАД

За хвърлени множество предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А -предложение 2 - ДК наказва ПФК"Лудогорец" с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети опасни за здравето на състезатели и длъжностни лица на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А -предложение 3 - ДК наказва ПФК"Локомотив" Пд с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

Задължава ПФК"Локомотив" Пд да възстанови щетите нанесени на стадион „Лазур" в гр.Бургас съобразно чл. 38 от ДП.

Задължава ПФК"Лудогорец" Рз да възстанови щетите нанесени на стадион „Лазур" в гр.Бургас съобразно чл. 38 от ДП.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 17 май 2012 19:37

D.Georgiev написа:
Arto написа:Честит рожден ден.

Повярвай ми, 99% от агитката ни не удобри действията на единици, който решиха да чупат и хвърлят по терена. Даже и тарторите правиха забележки доста често. Какво се случи след 2-рия гол незнам... имаше лек спад в настроението, но в никакъв случай не може да се говори за "мълчание". Това, че микрофоните бяха от вашата страна, не би трябвало да ви дава криле, защото този фактор лесно се променя.

Честито за победата, ако кажа, че не е била заслужена ще излъжа. Не показахме играта от мачовете си с Левски, Литекс за купата и с вас за първенството. Слаб мач, всеки отбор има такива.

Радвам се, че съдията не беше главно действащо лице, това от което се опасявахме. Свири прилично, вярно допусна няколко грешки, но в никакъв случай не би могло да се говори за преднамереност.

Това имам да кажа, поне от това каквото видях на стадиона. Сега си свалям мача и ще го гледам на спокойствие.

Благодаря ти! Радвам се, че сега сте спъпили на земята и чесно казано очаквах по-остра реакция, защото коментарът ми беше малко заядлив. Радвам се, че и това не направи! Мерси също за поздравленията и успех до края на първенството! Надявам се занапред да бъдете малко по-умерени, защото така и евнтуалната победа след това е по-сладка. Всичко хубаво и приятно гледане на мача!

Радвам се и на коментарите на IvanGit - той беше от тези, който си изказаха обективно мнението, не ни подхвърляше нищо и сега след финала отново е тук за да ни поздрави.

Човек загубихме заслужено-аз съм фен на Локо ,не съм ултрас и на черното никога не съм казвал -бялоТова което прави Домусчиев наистина може да послужи за урок.Сега искрено се надявам да пометете ЦСКА,само не ги подценявайте да не стане като с нашия мач с тях,успех и весело празнуване!

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 17 май 2012 21:17

D.Georgiev написа:
Arto написа:Честит рожден ден.

Повярвай ми, 99% от агитката ни не удобри действията на единици, който решиха да чупат и хвърлят по терена. Даже и тарторите правиха забележки доста често. Какво се случи след 2-рия гол незнам... имаше лек спад в настроението, но в никакъв случай не може да се говори за "мълчание". Това, че микрофоните бяха от вашата страна, не би трябвало да ви дава криле, защото този фактор лесно се променя.

Честито за победата, ако кажа, че не е била заслужена ще излъжа. Не показахме играта от мачовете си с Левски, Литекс за купата и с вас за първенството. Слаб мач, всеки отбор има такива.

Радвам се, че съдията не беше главно действащо лице, това от което се опасявахме. Свири прилично, вярно допусна няколко грешки, но в никакъв случай не би могло да се говори за преднамереност.

Това имам да кажа, поне от това каквото видях на стадиона. Сега си свалям мача и ще го гледам на спокойствие.

Благодаря ти! Радвам се, че сега сте спъпили на земята и чесно казано очаквах по-остра реакция, защото коментарът ми беше малко заядлив. Радвам се, че и това не направи! Мерси също за поздравленията и успех до края на първенството! Надявам се занапред да бъдете малко по-умерени, защото така и евнтуалната победа след това е по-сладка. Всичко хубаво и приятно гледане на мача!

Радвам се и на коментарите на IvanGit - той беше от тези, който си изказаха обективно мнението, не ни подхвърляше нищо и сега след финала отново е тук за да ни поздрави.

Честита победа.Бихте ни абсолютно чисто,без съдийски свирки и други такива.Браво и да ви е честита купата.Даксон и Дяков се контузиха и това доста повлия на мача,но вината си е на нашия отбор - няма адекватни смени.Второто полувреме имаше само един отбор - вашия.
За действията на част от публиката ни, се извинявам.Лично шамаросах няколко пуберчета,но имаше много такива.Не ни слагайте под общ знаменател.От друга страна това си има и положителен ефект.От тук нататък вашите футболисти с който и да играят,пред която и да е публика,няма да им пука особено,след този мач в Бургас.Вече са претръпнали ;) Още един път ЧЕСТИТО и успех.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 21:54

D.Georgiev написа:За хвърлени множество предмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А -предложение 2 - ДК наказва ПФК"Лудогорец" с имуществена санкция в размер на 2000 лева.

За хвърлени предмети опасни за здравето на състезатели и длъжностни лица на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А -предложение 3 - ДК наказва ПФК"Локомотив" Пд с имуществена санкция в размер на 3000 лева.

Много неадекватно разпределена баница. Това, което видях, че се хвърля от нашата публика беше 2-3 шишета от минерална вода и на записа видях, че има няколко ленти от касов апарат до мястото за изпълнение на ъглов удар. Сигурно има и още, но по терена не са хвърляни бомбички, димки и седалки. Странно, наистина.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 21:58

@White Snake,
@IvanGitq,
Няма как да не му стане приятно на човек от адекватни коментари, хора с позиция и с достатъчно мъжко поведение. Поздрави!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
White Snake
Контакти:

Мнениеот White Snake » 17 май 2012 22:37

tsonpen написа:@White Snake,
@IvanGitq,
Няма как да не му стане приятно на човек от адекватни коментари, хора с позиция и с достатъчно мъжко поведение. Поздрави!

На черното бяло не мога да кажа.Пак казвам - чиста победа и никакви съдийски извращения,което ви прави чест.Пак ще се срещнем и се надявам да се реваншираме ;) Дотогава,успех в първенството и в евротурнирите.
Автентичен Неградски ред и забавления:Красота,вяра и борба за права и свободи http://vbox7.com/play:909b211b&start=3

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 17 май 2012 22:46

За мене беше хубав мач.Но ми направи лошо впечатление как никой не ми поиска билет никъде,като цяло организацията на терена беше лоша,но отвънка наистина беше перфектна аз бях със кола и отивам към стадиона полицаите ми казаха съвсем културно да се върна обратно от тая страна били феновете на Локо.За публиките не мога да кажа лошо неща освен хвърлянето на бомбичките и факлите.Това за Разград,че сме били 2000+ е нормално(официално са продаде някъде към 2900 билета),ние сме малък град но на стадиона има винаги по 5000 човека при такива цени на билетите,някой дава Разград като 30 000 град,да дойде и да ме убеди,защото във входа на моите родители от 24 апартамента обитаеми са има няма 13-15 и те са един от населените входове,Разград е не по вече от 22 000-23 000.Радвам се,че има позитивни коментари от привържениците на Локото,и дано да се сбъдне желанието на Велев да играем за супер купата.

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 17 май 2012 23:12

Ние също попаднахме с колите си на паркинга предназначен за локото.Изключително добро впечатление за феновете им -те развяха техните,ние нашите шалове,усмивки,подвиквания- нормално,не бяха техните ултраси-гамени,които в последствие потрошиха седалките.Мисля,че от тези 8-9000 от Пловдив,500-600 са хулигани и деградирали.Само да вметна-отбора на Локото в момента, си мисля,че не заслужава публиката си....мое мнение,не ангажирам никого с него.Дано се срещнем за супер купата.

Върни се в “Лудогорец”