vesko_valchev написа:Така, с удоволствие ще се включа в тази дискусия тук и ще подкрепя казаното от мен с факти. Пускам малко статистика на основните играчи на Лудогорец, от които се очаква да водят отбора. Да, определено мога да кажа, че те са спечелили всичко, което може и титлата в България не им е тръпка. Тръпката беше евентуално участие в групите на ШЛ и нелепото отпадане води своята следа и в момента. Това имах в предвид като казах, че са се наситили на трофеи. След като си направил добра футболна кариера, спечели си това-онова, вземаш 3 купи в първия си сезон в Лудогорец и не успееш да се докопаш до това, което наистина искаш... това демотивира. Да, някои като Съни Дяков, Кайсара и Йордан Минев нямат толкова трофеи и купи, но голяма част от играчите на Лудогорец са печелили доста.
Урош Голубович - 3 шампионски титли на България, 2 купи и 2 Суперкупи, 18 мача в Европа
Йордан Минев - титла, купа и Суперкупа, 15 мача в Европа
Александър Барт - 3 титли, 2 купи, 2 суперкупи, 13 мача в Европа
Любомир Гулдан - Шампион на Словакия, Шампион на България плюс купа и суперкупа, 18 мача в Европа
Козмин Моци - Шампион на Румъния, купа и суперкупа на Румъния, Суперкупа на България, 31 мача в Европа
Жуниор Кайсара - няма нищо
Станислав Генчев - 2 пъти шампион на България - Левски и Лудогорец, 6 купи на България, 2 Суперкупи, 40 мача в Европа
Светослав Дяков - титлите с Лудогорец и няколко мача в Европа, почти нищо
Мирослав Иванов - 4 пъти шампион на България с Левски и Лудогорец, 3 купи и 3 сеперкупи, 17 мача в Европа
Марселиньо - освен купите с Лудогорец няма нищо в Европа
Иван Стоянов - като успехи има само титлите с Лудогорец, но поигра достатъчно в ЦСКА и направи не лоши мачове в Алания
Емил Гъргоров - 4 пъти шампион на България, 3 купи и 1 суперкупа, 27 мача в Европа
P.S. Специално до РосенВарна... Къде си ме чул да говоря против Лудогорец... Харесвам този отбор и нещата, които правят, а за Левски... не си подготвен
Аз пък да те попитам, като си Веско Вълчев, що не пусна този коментар преди три-четири седмици например, ами точно сега. Защо не напишеш и една за Левски същата, горе долу и при тях е същото положение с титлите. Защо когато предстоят по-напечени мачове на Левски или ЦСКА излизате с тези "доброжелателни" статии все в една посока, за да създавате напрежение в противника