Наситените от титли футболисти на Лудогорец

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Puldin
Контакти:

Re: Наситените от титли футболисти на Лудогорец

Мнениеот Puldin » 17 ное 2012 09:49

vesko_valchev написа:Така, с удоволствие ще се включа в тази дискусия тук и ще подкрепя казаното от мен с факти. Пускам малко статистика на основните играчи на Лудогорец, от които се очаква да водят отбора. Да, определено мога да кажа, че те са спечелили всичко, което може и титлата в България не им е тръпка. Тръпката беше евентуално участие в групите на ШЛ и нелепото отпадане води своята следа и в момента. Това имах в предвид като казах, че са се наситили на трофеи. След като си направил добра футболна кариера, спечели си това-онова, вземаш 3 купи в първия си сезон в Лудогорец и не успееш да се докопаш до това, което наистина искаш... това демотивира. Да, някои като Съни Дяков, Кайсара и Йордан Минев нямат толкова трофеи и купи, но голяма част от играчите на Лудогорец са печелили доста.

Урош Голубович - 3 шампионски титли на България, 2 купи и 2 Суперкупи, 18 мача в Европа
Йордан Минев - титла, купа и Суперкупа, 15 мача в Европа
Александър Барт - 3 титли, 2 купи, 2 суперкупи, 13 мача в Европа
Любомир Гулдан - Шампион на Словакия, Шампион на България плюс купа и суперкупа, 18 мача в Европа
Козмин Моци - Шампион на Румъния, купа и суперкупа на Румъния, Суперкупа на България, 31 мача в Европа
Жуниор Кайсара - няма нищо
Станислав Генчев - 2 пъти шампион на България - Левски и Лудогорец, 6 купи на България, 2 Суперкупи, 40 мача в Европа
Светослав Дяков - титлите с Лудогорец и няколко мача в Европа, почти нищо
Мирослав Иванов - 4 пъти шампион на България с Левски и Лудогорец, 3 купи и 3 сеперкупи, 17 мача в Европа
Марселиньо - освен купите с Лудогорец няма нищо в Европа
Иван Стоянов - като успехи има само титлите с Лудогорец, но поигра достатъчно в ЦСКА и направи не лоши мачове в Алания
Емил Гъргоров - 4 пъти шампион на България, 3 купи и 1 суперкупа, 27 мача в Европа

P.S. Специално до РосенВарна... Къде си ме чул да говоря против Лудогорец... Харесвам този отбор и нещата, които правят, а за Левски... не си подготвен ;)

Аз пък да те попитам, като си Веско Вълчев, що не пусна този коментар преди три-четири седмици например, ами точно сега. Защо не напишеш и една за Левски същата, горе долу и при тях е същото положение с титлите. Защо когато предстоят по-напечени мачове на Левски или ЦСКА излизате с тези "доброжелателни" статии все в една посока, за да създавате напрежение в противника

Потребителски аватар
Kiril.Angelov85
Контакти:

Мнениеот Kiril.Angelov85 » 17 ное 2012 10:44

Веско стига бе човек това е смешно,как може да кажеш че многото спечелени титли демотивират,просто си представям как ще те бъзикат всички в ГОНГ сега,Раян Гигс има спечелени 33 отличия,Меси има 19 титли и 3 златни топки да ги виждаш демотивирани тези хора,мога да ти изброя още куп играчи които имат всичко в витрината с успехи и не са демотивирани

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 17 ное 2012 11:13

Когато един неграмотен журналист не е бил никога спортист , може да си позволи да ръси простотии.
Били се пренаситили :) . АЛООО НЯМА СПОРТИСТ КОЙТО НЕ ИСКА ДА Е ШАМПИОН :!:
Спортната журналистика не ти се отдава :idea: - афоризми, басни, пародии, фейлетони, театрални композиции и други творби - ТАМ ТИ Е СИЛАТА

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 17 ное 2012 13:13

stn написа:Кой е този Веско, за да е меродовно мнението му?

Веско от Шумен :(
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

vesko_valchev
Контакти:

Мнениеот vesko_valchev » 17 ное 2012 14:16

Puldin написа:
vesko_valchev написа:Така, с удоволствие ще се включа в тази дискусия тук и ще подкрепя казаното от мен с факти. Пускам малко статистика на основните играчи на Лудогорец, от които се очаква да водят отбора. Да, определено мога да кажа, че те са спечелили всичко, което може и титлата в България не им е тръпка. Тръпката беше евентуално участие в групите на ШЛ и нелепото отпадане води своята следа и в момента. Това имах в предвид като казах, че са се наситили на трофеи. След като си направил добра футболна кариера, спечели си това-онова, вземаш 3 купи в първия си сезон в Лудогорец и не успееш да се докопаш до това, което наистина искаш... това демотивира. Да, някои като Съни Дяков, Кайсара и Йордан Минев нямат толкова трофеи и купи, но голяма част от играчите на Лудогорец са печелили доста.

Урош Голубович - 3 шампионски титли на България, 2 купи и 2 Суперкупи, 18 мача в Европа
Йордан Минев - титла, купа и Суперкупа, 15 мача в Европа
Александър Барт - 3 титли, 2 купи, 2 суперкупи, 13 мача в Европа
Любомир Гулдан - Шампион на Словакия, Шампион на България плюс купа и суперкупа, 18 мача в Европа
Козмин Моци - Шампион на Румъния, купа и суперкупа на Румъния, Суперкупа на България, 31 мача в Европа
Жуниор Кайсара - няма нищо
Станислав Генчев - 2 пъти шампион на България - Левски и Лудогорец, 6 купи на България, 2 Суперкупи, 40 мача в Европа
Светослав Дяков - титлите с Лудогорец и няколко мача в Европа, почти нищо
Мирослав Иванов - 4 пъти шампион на България с Левски и Лудогорец, 3 купи и 3 сеперкупи, 17 мача в Европа
Марселиньо - освен купите с Лудогорец няма нищо в Европа
Иван Стоянов - като успехи има само титлите с Лудогорец, но поигра достатъчно в ЦСКА и направи не лоши мачове в Алания
Емил Гъргоров - 4 пъти шампион на България, 3 купи и 1 суперкупа, 27 мача в Европа

P.S. Специално до РосенВарна... Къде си ме чул да говоря против Лудогорец... Харесвам този отбор и нещата, които правят, а за Левски... не си подготвен ;)

Аз пък да те попитам, като си Веско Вълчев, що не пусна този коментар преди три-четири седмици например, ами точно сега. Защо не напишеш и една за Левски същата, горе долу и при тях е същото положение с титлите. Защо когато предстоят по-напечени мачове на Левски или ЦСКА излизате с тези "доброжелателни" статии все в една посока, за да създавате напрежение в противника

Има кой да пише коментари за Левски, аз отговарям за Лудогорец и ЦСКА в Гонг и следя под лупа тези два отбора. Това е моето мнение и не го налагам на никой... В никакъв случай това не е мнение с цел да се създаде напрежение в Лудогорец...
Kiril.Angelov85 написа:Веско стига бе човек това е смешно,как може да кажеш че многото спечелени титли демотивират,просто си представям как ще те бъзикат всички в ГОНГ сега,Раян Гигс има спечелени 33 отличия,Меси има 19 титли и 3 златни топки да ги виждаш демотивирани тези хора,мога да ти изброя още куп играчи които имат всичко в витрината с успехи и не са демотивирани

Kiril.Angelov85 написа:Re: Наситените от титли футболисти на Лудогорец
от Kiril.Angelov85 на 17 Ное 2012 06:44

Веско стига бе човек това е смешно,как може да кажеш че многото спечелени титли демотивират,просто си представям как ще те бъзикат всички в ГОНГ сега,Раян Гигс има спечелени 33 отличия,Меси има 19 титли и 3 златни топки да ги виждаш демотивирани тези хора,мога да ти изброя още куп играчи които имат всичко в витрината с успехи и не са демотивирани

Тук ще кажа едно - манталитет. Сега им е момента да докажат, че са истински отбор..

s.i.s написа:Когато един неграмотен журналист не е бил никога спортист , може да си позволи да ръси простотии.
Спортната журналистика не ти се отдава :idea: - афоризми, басни, пародии, фейлетони, театрални композиции и други творби - ТАМ ТИ Е СИЛАТА

Как пък реши, че не съм бил спортист? Малко си се объркал...

Потребителски аватар
s.i.s
Контакти:

Мнениеот s.i.s » 17 ное 2012 17:38

s.i.s написа:Когато един неграмотен журналист не е бил никога спортист , може да си позволи да ръси простотии.

Как пък реши, че не съм бил спортист? Малко си се объркал...[/quote]

НИКОГА НЕ СИ БИЛ СПОРТИСТ :!: това че си влизал в часовете по физическо и си участвал в ученически надпревари не те прави СПОРТИСТ :)
харесваш спорта и дотам :idea:

това са твой думи :

Преди години на всеки мой рожден ден имаше заря. Мислех, че е заради мен, но, за съжаление, не беше. После ненадейно спря. Роден съм на 23 февруари 1982 г. Зарята беше заради Деня на съветската армия. Със спорт и журналистика се занимавам вече повече от 10 години/ на 20 години ЛИ СИ ПОЧНАЛ ДА СПОРТУВАШ :idea: /. Преди Дарик съм работил в четири други радиостанции и два вестника. Вальо Грънчаров ме трансферира през 2003 г. от вече несъществуващото Радио Спорт в, тогава новото, Радио Гонг. Изборът ми беше правилен. „Гонг” е марката, която е крайна цел на всеки, имащ желание да се занимава със спортна журналистика / ТО САМО С ЖЕЛАНИЕ АКО СТАВАШЕ ..... :idea: /. А аз през целия си ученически и студентски живот съм се занимавал с икономически науки – „Банково дело”, „Стопанско управление”, „Финанси” (мале, май почти 10 години това съм учил).

Потребителски аватар
Kiril.Angelov85
Контакти:

Мнениеот Kiril.Angelov85 » 17 ное 2012 17:50

Веско съгласен съм с теб просто ми стана смешно за коментара с насищането,иначе всички журналисти в Гонг сте добри и обективни,продължавайте само така и много да ни радвате и нека всички си излязат с имената като ще дават мнения,а не да се крият зад някакви псевдоними и да се правят на разбирачи

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 17 ное 2012 21:44

Lyubooo написа:наистина е тъпичко да се нарече моментен спад на формата с лафа за пренасищането с титли, и то за Лудогорец!
сега гледам че Табакеров е избухнал и с малоумна поръчкова статийка в сайта и направо оставам шокиран!
това ли са тези велики журналист дето вече второ десителетие работят уж професионално?
комплекса за малоценост все повече се засилвав в средите около грандовете ни, щом още не разбират че Литекс е фактор в първенството и вече има солидна история зад себе си!
сега нещо се дразнят и на разградския отбор, вместо да го вземат за пример за професионално израстване!

между другото единствения шанс БГ футбола да се измъкне от блатото е да се оставят отбори като Литекс, Лудогорец, Черноморец, БотевПд и т.н. да работят в нормална конкурентна среда, а не постоянно да се робува само на два отбора!

Бога ми, дяволски си прав, това е начина за възход на бг футбола, но това зависи и от феновете, защото ако си останат само софиянци на софийските отбори, то те ще са удивително малко. Да не говорим за гостувания...а сега колко промити мозъци има из цялата страна от 60 години насам поколения???,които се бият в гърдите, че са левскари или цесекари, загърбили отборите от града си...а и медиите...софийски...предубедени журналистчета разни, които не са даже и футболни коментатори, а на разни други спортове и с такава злоба дърдорят глупости преднамерено срещу отбори, които не са "грандове"... За мен е целенасочена политика на софиянци срещу останалите, защото все пак в техни ръце основно е "оръжието" за масова манипулация- медиите и най-вече телевизиите / като управления/. Защо, питам аз, на предаването <Пред банята> водещи са левскар и цесекар?, защо няма във всяко тяхно предаване, когато ще оплюват други отбори, няма представители симпатизанти и на тези отбори ? Цял час всички са длъжни да слушат за Левски това, Левски онова, а другият отбор...да го духа, той не съществува...а кажете ми, това не е ли чиста медийна манипулация на зрителите и насаждане на идеята, че освен Левски и ЦСКА, всички други не са интерес...Отговорете си на тези въпроси и всички трябва да се опомнят, че София не е България и България не е само София... Докато не се разбие този стереотип, управия няма да има в нашата държава...

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 17 ное 2012 22:09

И ОЩЕ НЕЩО...ЗАЩО ЗАГЛАВИЕТО НА ТАЗИ ТЕМА Е ФОРМУЛИРАНО ПО ТОЗИ НАЧИН ? НЕ БИ ЛИ БИЛО ПО-ДОБРЕ АКО БЕШЕ КАТО ВЪПРОС..."НАСИТИХА ЛИ СЕ ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛУДОГОРЕЦ НА ТИТЛИ?" ТАКА НАПИСАНО, КАТО ВЪПРОС, ЗАГЛАВИЕТО ПОДТИКВА УЧАСТНИЦИТЕ В ТОЗИ ФОРУМ КЪМ НОРМАЛНИ ДИСКУСИИ, А ИНАЧЕ, ЗА МЕН Е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ПРОВОКАТИВНО КЪМ ДРАЗГИ ЕДНИ КЪМ ДРУГИ...
ЕТО ЗАЩО "ЖУРНАЛИСТИТЕ" НЕ СА ТАКИВА, А СА САМО ЕДНИ ДРАСКАЧИ И ПЛЯМПАДЖИИ, БЕЗ ВСЯКАКЪВ МОРАЛ И ОБЕКТИВНОСТ...СЕИРДЖИИ...
И НЕ МИСЛЕТЕ, ЧЕ ХОРАТА СА ПРОСТАЦИ И НЕ ВДЯВАТ...

Върни се в “Лудогорец”