Контрола: "Лудогорец" - "Рапид" Букурещ FT: 2:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Re: Контрола: "Лудогорец" - "Рапид" Букурещ 13.10.12, 17:00

Мнениеот OOP » 13 окт 2012 19:20

mad forest написа:
OOP написа:
mad forest написа:2-2! Чудесен резултат! Все пак Рапид играха с титулярите, а ние с резервите! Все пак можеше да си уредим спаринг със Севлиево например, да им напълним кошницата и да се бием в гърдите колко сме непобедими! Иначе гледам конкуренцията не може отбор да Б група да бие! :)

А къде беше великата публика дето дори на мачовете във "В" група ходеше по 3000 - 4000 на мач?!?

Позволи на хората да спестят някой лев и да си купят кутия цигари! На следващият мач ще са там! Между другото разбрах че си от Разград! Нали се сещаш колко население имаше градът преди години? ако не помниш, което като гледам е много вероятно, аз ще ти кажа! Докато аз живеех там градът имаше над 55 000 население, а сега 33 000...! А ти беше ли на мача? Май си ходил, да видиш приличен мач между два прилични отбора! Айде живей си в заблуда!

За това се дразня най-много на приятелски мач такива цени на билетите ?!?. Не съм ходил на мача, а за това кой е в заблуда може да спорим много, но не това е целта ми....... :!:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

Потребителски аватар
nedko
Контакти:

Мнениеот nedko » 13 окт 2012 19:21

BRF написа:
we are the champions написа:0:2 :P

До момента точна прогноза!Дано да обърнете 3:2

Като гледам май почти си познал :lol:

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 13 окт 2012 19:23

nedko написа:
BRF написа:
we are the champions написа:0:2 :P

До момента точна прогноза!Дано да обърнете 3:2

Като гледам май почти си познал :lol:

То като му видиш никнейма може да разбереш колко може да познае ;)!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 13 окт 2012 19:26

OOP написа:
mad forest написа:
OOP написа:Позволи на хората да спестят някой лев и да си купят кутия цигари! На следващият мач ще са там! Между другото разбрах че си от Разград! Нали се сещаш колко население имаше градът преди години? ако не помниш, което като гледам е много вероятно, аз ще ти кажа! Докато аз живеех там градът имаше над 55 000 население, а сега 33 000...! А ти беше ли на мача? Май си ходил, да видиш приличен мач между два прилични отбора! Айде живей си в заблуда!

За това се дразня най-много на приятелски мач такива цени на билетите ?!?. Не съм ходил на мача, а за това кой е в заблуда може да спорим много, но не това е целта ми....... :!:

А каква бе целта ти? Беше по-лесно да напишеш, че цените на билетите са довели до това, стадиона да остане на практика празен. И въпреки това така като видях по телевизията имаше около 1000 човека, така че...! На много официални мачове в А група няма и толкова...! Няма от какво да се срамуваме!

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 13 окт 2012 19:32

Мад аз това го предвиждах.Петричев няма качествата да ръководи,тия цени на билети са от него.Не може за един такъв мач да искаш 7 лева,предния път със Стяуа да е 3 или 4 беше и то беше такъв защото щяха да играят със едни сърби.Просто масово се плаща във Разград около 300-350 който вземем над 400 е богаташ,макар сега и във официалните мачове има лек отлив.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 13 окт 2012 19:32

За съжаление имах работа и успях да гледам само второто полувреме, но и само от ми стана ясно че тази контрола беше страхотна, но ще говоря само за второто полувреме. Много тичане, много борба и желание. Видях на повторението хубавата асистенция на Мишо Александров, но пък второто полувреме го нямаше никакъв. Кишада също направи страхотно отиграване при първия гол. Хубав мач на Гела, като изключим 1000%-я му пропуск, при който от 2 метра не оцели вратата. Нищо на всеки се случва, по добре в приятелски мач. Голът му беше много хубав, добро освобождаване, завъртане и много точен удар. Кайсара от ляв бек влезе дясно крило и буквално ги развинти. Петев трябва да обмисли тази възможност да го остави там и в някой официален мач. Лично на мен той ми се видя в пъти по-опасен и агресивен от Стоянов. Съжалявам, че не видях как се представиха останалите. Ще се радвам ако някой сподели впечатление за Безяк, Витиня, Моци, Мантула и Костадинов. Браво за желанието на момчетата, лично аз от това, което видях бях много доволен.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 13 окт 2012 19:36

Георгиев сега говоря със един колега който беше на мача.Дано да остане време да драсна какво му е направило впечатление.

nikec1
Контакти:

Мнениеот nikec1 » 13 окт 2012 19:46

слабичко..... Мишо ако ще я кара така по-добре НЕ, Гошко Костадинов и той е забравил как се рита топка, пролича си докато влезнат Гела, Деко, Кейсара кои играят повечко в официалните мачове.... без мачове неможем да искаме повече от момчетата срещу 80 процента титулярен отбор от Румъния.
Кешада е голям и според мен ще е много голяма загуба да не казвам простотия ако го пуснем в някой друг отбор от България!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 13 окт 2012 19:52

Добре е че мачовете за купата ще са в два мача. Надявам се след първите мачове при добри резултати, повечко хора от резервите да се появяват в игра и да трупат игрови минути в официални мачове! Като ги пуснат едновременно се вижда че не са един отбор, но доста от тях могат да се включат в състава без проблем, както бе с Мантула срещу ЦСКА! Имаме доста опции сред резервите и дано да почнем да ги ползваме, че иначе самите момчета може да загубят мотивация!

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 13 окт 2012 19:59

donpacko написа:Мад аз това го предвиждах.Петричев няма качествата да ръководи,тия цени на билети са от него.Не може за един такъв мач да искаш 7 лева,предния път със Стяуа да е 3 или 4 беше и то беше такъв защото щяха да играят със едни сърби.Просто масово се плаща във Разград около 300-350 който вземем над 400 е богаташ,макар сега и във официалните мачове има лек отлив.

Съгласен съм за цените, че идват малко скъпички! Само за сравнение, за билет и половина на мача с Локо Сф, платих 15 лева, а във Варна за билет и половина 5лв! На пръв поглед изглежда доста надуто, но според условията които има на двата стадиона мисля, че разликата даже е малка. За съжаление обаче, никой не отрича че мерцедес е по-добър от Опел или Пежо например, но малко хора карат Мерцедес! За сега в официалните мачове публиката си я има, въпреки че според мен е по-малко от миналата година, но докога ще бъде така? Не беше ли редно да се направи реверанс към феновете и да се пусне символичен вход? Все пак публиката за сега е доста вярна, имаме гостувания с по 700- 800 човека, а това са си разходи...!

Върни се в “Лудогорец”