mad forest написа:OOP написа:mad forest написа:2-2! Чудесен резултат! Все пак Рапид играха с титулярите, а ние с резервите! Все пак можеше да си уредим спаринг със Севлиево например, да им напълним кошницата и да се бием в гърдите колко сме непобедими! Иначе гледам конкуренцията не може отбор да Б група да бие!
А къде беше великата публика дето дори на мачовете във "В" група ходеше по 3000 - 4000 на мач?!?
Позволи на хората да спестят някой лев и да си купят кутия цигари! На следващият мач ще са там! Между другото разбрах че си от Разград! Нали се сещаш колко население имаше градът преди години? ако не помниш, което като гледам е много вероятно, аз ще ти кажа! Докато аз живеех там градът имаше над 55 000 население, а сега 33 000...! А ти беше ли на мача? Май си ходил, да видиш приличен мач между два прилични отбора! Айде живей си в заблуда!
За това се дразня най-много на приятелски мач такива цени на билетите ?!?. Не съм ходил на мача, а за това кой е в заблуда може да спорим много, но не това е целта ми.......