26-ти кръг Монтана - ПФК "Лудогорец"28.04.2012 г. 17.00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: 26-ти кръг Монтана - ПФК "Лудогорец"28.04.2012 г. 17.00 ч.

Мнениеот tsonpen » 29 апр 2012 21:37

tsonpen написа:
mad forest написа:прогноза за мача 0-3! Бием без проблеми, а ЦСКА пада и отново сме в играта! :)

Дано си добър пророк ;)

Добър си, може да се каже, че позна и головата разлика с Монтана. :)
Дано имаш и друга подобна "информация" :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 30 апр 2012 00:31

tsonpen написа:
tsonpen написа:
mad forest написа:прогноза за мача 0-3! Бием без проблеми, а ЦСКА пада и отново сме в играта! :)

Дано си добър пророк ;)

Добър си, може да се каже, че позна и головата разлика с Монтана. :)
Дано имаш и друга подобна "информация" :mrgreen:

Ако трябва да съм честен пиша прогнозите така, както ми се иска да бъдат! Добре е че този път се сбъднаха прогнозите!
Сега остава нив да не бъркаме, а ЦСКА да направи поне един равен! Има къде да се случи това! Продължаваме да мечтаем за титлата!

Лудогорец Шампион!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 01 май 2012 15:44

Домусчиев да обещае премии на Миньор, и по възможност по-високи.Както видяхме, тия за пари са способни на подвизи :twisted: ...Освен това, на Литекс също най-вероятно ще им трябват точки в битката за евроквота, така че и те ще се метнат здраво на "Армията"...въпросът е вие дали ще биете Черноморец...а и Локо(СФ) не бива да ги подценявате-на оная разорана нива в "Надежда", да не ви изненадат...Успех все пак, "СИНЯ" България е с вас! ;)

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 01 май 2012 17:49

Аз_съм_Спас написа:Домусчиев да обещае премии на Миньор, и по възможност по-високи.Както видяхме, тия за пари са способни на подвизи :twisted: ...Освен това, на Литекс също най-вероятно ще им трябват точки в битката за евроквота, така че и те ще се метнат здраво на "Армията"...въпросът е вие дали ще биете Черноморец...а и Локо(СФ) не бива да ги подценявате-на оная разорана нива в "Надежда", да не ви изненадат...Успех все пак, "СИНЯ" България е с вас! ;)

Бием всички до края! Не разбирам за какви проблеми с разнебитения Локо Сф говориш! Там резултата ще е нещо от порядъка на 0-3; 0-4! А Вие трябва да се надявате да вземем купата! Относно шампионата освен, че може да изместим ЦСКА не виждам, какво може да ви помогне това!

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 01 май 2012 18:37

mad forest написа:
Аз_съм_Спас написа:Домусчиев да обещае премии на Миньор, и по възможност по-високи.Както видяхме, тия за пари са способни на подвизи :twisted: ...Освен това, на Литекс също най-вероятно ще им трябват точки в битката за евроквота, така че и те ще се метнат здраво на "Армията"...въпросът е вие дали ще биете Черноморец...а и Локо(СФ) не бива да ги подценявате-на оная разорана нива в "Надежда", да не ви изненадат...Успех все пак, "СИНЯ" България е с вас! ;)

Бием всички до края! Не разбирам за какви проблеми с разнебитения Локо Сф говориш! Там резултата ще е нещо от порядъка на 0-3; 0-4! А Вие трябва да се надявате да вземем купата! Относно шампионата освен, че може да изместим ЦСКА не виждам, какво може да ви помогне това!

Явно не си запознат с манталитета на феновете на двата "гранда"- като не може единия да е шампион, трябва да се направи всичко възможно и другия да бъде прецакан. Миналата година "червените" се радваха на Литекс когато ни прецакаха за титлата.Нормално е, и така е по цял свят...във Франция например, феновете на Олимпик(Марсилия) написаха специално писмо до футболистите, в което поискаха отборът да загуби от Монпелие, за да попречи на големия враг ПСЖ да стане шампион. ЧЕТИ: http://www.sportal.bg/news.php?news=358921

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 01 май 2012 21:22

Аз_съм_Спас написа:
mad forest написа:

Явно не си запознат с манталитета на феновете на двата "гранда"- като не може единия да е шампион, трябва да се направи всичко възможно и другия да бъде прецакан. Миналата година "червените" се радваха на Литекс когато ни прецакаха за титлата.Нормално е, и така е по цял свят...във Франция например, феновете на Олимпик(Марсилия) написаха специално писмо до футболистите, в което поискаха отборът да загуби от Монпелие, за да попречи на големия враг ПСЖ да стане шампион. ЧЕТИ: http://www.sportal.bg/news.php?news=358921

Никога не съм бил на фен на никой от двата "гранда"! Дори бях спрял да гледам БГ футбол! Но като родния ти отбор бие наред няма как да не се вълнуваш...! ;)

Върни се в “Лудогорец”