tsonpen написа:mad forest написа:прогноза за мача 0-3! Бием без проблеми, а ЦСКА пада и отново сме в играта!
Дано си добър пророк
Добър си, може да се каже, че позна и головата разлика с Монтана.

Дано имаш и друга подобна "информация"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
tsonpen написа:mad forest написа:прогноза за мача 0-3! Бием без проблеми, а ЦСКА пада и отново сме в играта!
Дано си добър пророк
tsonpen написа:tsonpen написа:mad forest написа:прогноза за мача 0-3! Бием без проблеми, а ЦСКА пада и отново сме в играта!
Дано си добър пророк
Добър си, може да се каже, че позна и головата разлика с Монтана.
Дано имаш и друга подобна "информация"
Аз_съм_Спас написа:Домусчиев да обещае премии на Миньор, и по възможност по-високи.Както видяхме, тия за пари са способни на подвизи...Освен това, на Литекс също най-вероятно ще им трябват точки в битката за евроквота, така че и те ще се метнат здраво на "Армията"...въпросът е вие дали ще биете Черноморец...а и Локо(СФ) не бива да ги подценявате-на оная разорана нива в "Надежда", да не ви изненадат...Успех все пак, "СИНЯ" България е с вас!
mad forest написа:Аз_съм_Спас написа:Домусчиев да обещае премии на Миньор, и по възможност по-високи.Както видяхме, тия за пари са способни на подвизи...Освен това, на Литекс също най-вероятно ще им трябват точки в битката за евроквота, така че и те ще се метнат здраво на "Армията"...въпросът е вие дали ще биете Черноморец...а и Локо(СФ) не бива да ги подценявате-на оная разорана нива в "Надежда", да не ви изненадат...Успех все пак, "СИНЯ" България е с вас!
Бием всички до края! Не разбирам за какви проблеми с разнебитения Локо Сф говориш! Там резултата ще е нещо от порядъка на 0-3; 0-4! А Вие трябва да се надявате да вземем купата! Относно шампионата освен, че може да изместим ЦСКА не виждам, какво може да ви помогне това!
Аз_съм_Спас написа:mad forest написа:Аз_съм_Спас написа:Домусчиев да обещае премии на Миньор, и по възможност по-високи.Както видяхме, тия за пари са способни на подвизи...Освен това, на Литекс също най-вероятно ще им трябват точки в битката за евроквота, така че и те ще се метнат здраво на "Армията"...въпросът е вие дали ще биете Черноморец...а и Локо(СФ) не бива да ги подценявате-на оная разорана нива в "Надежда", да не ви изненадат...Успех все пак, "СИНЯ" България е с вас!
Бием всички до края! Не разбирам за какви проблеми с разнебитения Локо Сф говориш! Там резултата ще е нещо от порядъка на 0-3; 0-4! А Вие трябва да се надявате да вземем купата! Относно шампионата освен, че може да изместим ЦСКА не виждам, какво може да ви помогне това!
Явно не си запознат с манталитета на феновете на двата "гранда"- като не може единия да е шампион, трябва да се направи всичко възможно и другия да бъде прецакан. Миналата година "червените" се радваха на Литекс когато ни прецакаха за титлата.Нормално е, и така е по цял свят...във Франция например, феновете на Олимпик(Марсилия) написаха специално писмо до футболистите, в което поискаха отборът да загуби от Монпелие, за да попречи на големия враг ПСЖ да стане шампион. ЧЕТИ: http://www.sportal.bg/news.php?news=358921
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта