Сайта на ПФК "Лудогорец" хакнат от фенове на ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Сайта на ПФК "Лудогорец" хакнат от фенове на ЦСКА
Хм-м с това хакерчетата не допринасят за имиджа на отбора..
Това е грозно! Но съвсем е възможно да не са ЦСКА а някой техен "доброжелател"! Твърде плоско е да си навираш лицето между шамарите. Вероятно на този "гений" това му е и целта! Да се плюе по ЦСКА защото момента е много подходящ! 

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
-
- Контакти:
- publicimage
- Контакти:
entwickler написа:Лоша реклама няма.
И аз мисля, че сами са го хакнали, за да дигнат малко трафика...
...дано и Харди/автора/ да е успял да кракне Фифата.
publicimage написа:entwickler написа:Лоша реклама няма.
Искаш да кажеш, че сами сме си ги хакнали?

-
Vincenzo написа:nedko написа:Това вече на нищо не прилича.Какво им виновен Лудогорец, та ще хакнат нашия сайт. Но какво да очакваме от хора, които са свикнали на какви ли не привилегии -лобита в управление на БФС, съдийски комисии, съдии и какви ли още не. И в един момент когато ЦСКА бе поставен на равни начала с останалите, вече стана лошо - всички са му виновни, почна голямото реване и голямото тръшкане. Сори, момчета, не по този начин! Вложете енергията и знанията си в нещо позитивно, може и да имате успех и да се харесате. Така отвращавате, не само от себе си, а и от клуба ЦСКА!
+1
ПС: По принцип не пиша вече за цирковете свързани с петолъчките, щото последния път като ги оборих няколко човека и много ги заболя, та чак ме баннаха.![]()
Общо взето...седя отстрани и гледам сеир, но това си е доста интересно - защо точно вашия сайт?
Доста лицемерно изказване от твоя страна, като се има предвид , какво се случис едни билбордове в Пловдив, по повод 100 годишнината на един клуб!
Това хакване е също толкова тъпо, колкото и заливането с боя на билбордове!
slabia_forever
- publicimage
- Контакти:
fen-fen написа:publicimage написа:entwickler написа:Лоша реклама няма.
Искаш да кажеш, че сами сме си ги хакнали?Ее...не това е несериозно!? Както казах по горе, това вероятно е дело на 3-та страна - за самата интрига.
Е много ясно, че е несериозно.
-
- Контакти:
Голяма работа, че някой е хакнал тоя сайт. Всички тука сте ебати моралистите! Вдигнали са си сайта, работи в момента и толкова! Тука някъв чак беше написал, че заради такива прояви никой не е с ЦСКА заради такива прояви.... ЕЙ БОГУ кво ви има бе хора?
Фалшива коса, фалшив футбол!
-
- Контакти:
Rudolf Hess написа:Голяма работа, че някой е хакнал тоя сайт. Всички тука сте ебати моралистите! Вдигнали са си сайта, работи в момента и толкова! Тука някъв чак беше написал, че заради такива прояви никой не е с ЦСКА заради такива прояви.... ЕЙ БОГУ кво ви има бе хора?
Друже, в това изкривено време мисля, че моталът не е никак лошо нещо колкото и малко да е останал... Относно хакването - надявам се скоро извършителят да бъде заловен. Като цяло няма нищо, което да остане скрито-покрито.
Хайде със здраве!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011