22-ри кръг, Левски-Лудогорец - 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 22-ри кръг, Левски-Лудогорец, 02.04.12
ЛУДОГОРЕЦ ОЛЕ!
Честито!

[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]
[center]1913[/center]
Честита победа!
Много ми хареса втората половина на първото полувреме. Като че ли Лудогорец узря за няколко дена и в един по-труден мач от последните, които загуби, успя да реализира потенциала си.
Много ми хареса втората половина на първото полувреме. Като че ли Лудогорец узря за няколко дена и в един по-труден мач от последните, които загуби, успя да реализира потенциала си.
[center]
[/center]

Честита победа! Заслужено натрихте носовете на софийските боклуци! Защо толкова много е паднала формата на Шоко. На мача с Черно море допуса страшно много грешки, днес бе също слаб! Къде е формата му от есента. Беше ми удоволствие да го гледам как играе. Стискам ви палци да минете и чорбата. Честито от фен на Черно море.
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!
Перфектен тактически изигран от Петев мач. Вижда се че когато се подходи разумно без излишни рискове и излизане за мачкане на всяка цена, имаме успехи - три мача излязохме навън тактически подредени и взехме 7 т общо навън от едни от най-добрите отбори (Левски, Черноморец, Черно море). Шоко бе учудващо слаб на фона на останалите добре, че го смениха. Минев също имаше проблеми, много силна лява зона на Левски !!. Много добре подредени като ветрило, имах чувството че някой европейски отбор гостува на Герена !! 
Честито ! След безобразните представяния последните два мача мислех, че ще паднем, но се видя че можем да играем и се борим !!. За мен продължават да са загадка тези два мача, и отговор надали някога ще получим.
Гледаме напред. Лига Европа е много близо вече

Честито ! След безобразните представяния последните два мача мислех, че ще паднем, но се видя че можем да играем и се борим !!. За мен продължават да са загадка тези два мача, и отговор надали някога ще получим.
snakebite написа:Перфектен тактически изигран от Петев мач. Вижда се че когато се подходи разумно без излишни рискове и излизане за мачкане на всяка цена, имаме успехи - три мача излязохме навън тактически подредени и взехме 7 т общо навън от едни от най-добрите отбори (Левски, Черноморец, Черно море). Шоко бе учудващо слаб на фона на останалите добре, че го смениха. Минев също имаше проблеми, много силна лява зона на Левски !!. Много добре подредени като ветрило, имах чувството че някой европейски отбор гостува на Герена !!
+1 само да допълня перфектно водене на Петев на мача

- kiril74
- Контакти:
Честито и от фен на Литекс
.Поредният "селски отбор" наказа "гражданите от подуене."Ще се срещнем в дербито за 1-2 място 

Sofia 1929 написа:Поздравления за Лудогорец! Не мисля, че има нормално разсъждаващ човек, който да отрече, че показвате най-стойностния футбол до момента. Това прави разликата между вас и отбори като вашия в близката история на А група(Литекс например), защото не оставяте грам съмнение, че някой ви помага, съдии и т.н. а това лично за мен е много важно. На прав път сте, остава и публиката ви, да заслужи отбора, който има и да продължите по този път, без съдийски аванти.
благодарско локо УСПЕХ И НА ВАС

kiril74 написа:Честито и от фен на Литекс.Поредният "селски отбор" наказа "гражданите от подуене."Ще се срещнем в дербито за 1-2 място
ХА - ХА надявам се да ви бием .успех и на вас

-
- Контакти:
zlatan написа:ако искте малко пари от този мач,играйте го 2:1.
На смелчагите успех-Господ обича смелите.
Имам инфо за мача и не питайте откъде,който иска парички нека го играе-аз днес сложих-10лв.

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]