Септември/Симитли/ - Лудогорец/Разград/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Re: Септември/Симитли/ - Лудогорец/Разград/

Мнениеот Hakercheto » 16 мар 2012 18:06

Parmalat написа:
turbogena написа:И аз мисля ,че Лудогорец е на финала. Жалко ,че приказката за момчетата от Симитли ще свърши...

Но тази на Лудогорец продължава.Истинко събитие ще е отбор който за първи път играе в А група да спечели дубъл.Това ще е сигурно единственото такова постижение в Европа.

От това печели и БГ футбола

Бих искал да видя Лудогорец-Литекс на финал и да стане истински финал пък нека по добрият бие
Лудогорец 100% са на финал,Симитли победиха заради дезорганизацията в четирибуквието,а разградчани нямат такъв проблем
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Hardi
Контакти:

Мнениеот Hardi » 16 мар 2012 18:13

Да не прибързваме с финала че..... Искрено се надявам crazy forest да победят. Напред ОРЛИ , и дано финалът да е в почивен ден че цял Разград да тръгне в подкрепа на любимия отбор!
Изображение
Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 16 мар 2012 18:30

8-)

Първо това за лошия терен в Симитли е само едно оправдание за безобразната игра на ЦСКА. След такава тежка зима теренът ми се видя в прилично състояние.
Второ съветът ми към Лудогорец е да не казват "хоп" преди да са скочили. Ако си мислите, че ще ви е лесно срещу Септември, може да последвате съдбата на армейците. Теренът в Симитли е малък като размери и не позволява на по-бързите играчи от "А" група да развият играта си на по-високи обороти. Момчетата, които играят в Септември са все от Югозападната школа и се хвърлят във всеки мач като за последно. Особено, когато дойде някой по-именит клуб.
Трето - това е един емблематичен мач между играта заради самата игра и играта заради големите пари. Септември е символ на първото, защото играят почти без пари. Лудогорец е на второто, защото въпреки клетвите на финансовия им благодетел, никой не може да ме убеди, че в момента не са най-добре платения клуб в нашия футбол.
Не крия, че симпатизирам на идеалистите от Септември. Вероятно ще отида да гледам и този мач и ще ги подкрепям, ей така заради самият футбол.
Вчера на стадиона в Симитли повярвах, че той - футболът е още жив по нашите земи ... :)
За Лудогорец още не мога да си изградя мнение. Ту са ми симпатични, ту гледам на тях като на милионерско отборче, което печели с всякакви средства мачовете си ...
Вероятно ще трябва да минат година-две-три, за да разбера дали това, което става в Разград е хубаво или пошло.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 мар 2012 19:19

marmi52 написа:8-)

За Лудогорец още не мога да си изградя мнение. Ту са ми симпатични, ту гледам на тях като на милионерско отборче, което печели с всякакви средства мачовете си ...
Вероятно ще трябва да минат година-две-три, за да разбера дали това, което става в Разград е хубаво или пошло.

Пич, това как ти хрумна. Мача с Ботев и 1000 процентовата дузпа, отменения гол и няколко засади срещу ЦСКА, още несвирени дузпи ( с Берое например) ти дават отговор на съмненията. Лудогорец играе най-добрия футбол в БГ и обективния фен го знае...Видяхме с Ботев които са по- класния отбор( сравнено със Симитли) пред фанатизирана публика и също неприятен терен как не им дадоха шанс и имаха един удар в очертанията в 87 минута. Ясно е че Симитли ще се търкалят, ще играят твърдо, и ще разчитат на съдията да ги спаси....но дори и с един гол победата ще е за Лудогорец, класите са несравними просто. Разбира се Лудогорец трябва да подходи сериозно и нямам основание да се съмнявам, а и ще имат една обеца - ЦСКА !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 16 мар 2012 19:22

Дано Финала да се играе на" Лазур" в Бургас. Там ще сме 3 пъти по- вече, и ще ни е 3 пъти по комфорно. Мака че ще е готино да вдигнем Купата в София :oops: :geek:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 мар 2012 22:35

kokorz написа:А и честно казано сме късметлии - до полуфинал стигнахме след победа над Светкавица, сега и два тима от Б-група.Не е за вярване просто. ;)

Те и други бяха късметлии- например Черноморец и ЦСКА, но се видя, че точно малките камъчета обръщат колата. Не мисля,че имахме голям късмет, защото хванахме само едно домакинство, а започнахме с Берое, които не са ни лесен съперник. А този мач със Симитли: Лудогорец едва ли ще му е полезно да изиграе тази среща. От една страна хубаво, че шансът за победа е огромен, от друга - няма смисъл да се трошат по този терен и да се надиграват с отбор, който не отговаря на нивото им.
[center]Изображение[/center]

mariuskirkov
Контакти:

Мнениеот mariuskirkov » 17 мар 2012 00:21

Много бързо отписахте "смърфовете",не фаворизирайте Литекс и не смятам,че на Лудогорец купата е "готова".Нито Литекс ,нито Локо Пд ще са лесен съперник.Та чакат ни два мача с неясен изход!!!

македония
Контакти:

Мнениеот македония » 17 мар 2012 00:56

marmi52 написа:8-)

Първо това за лошия терен в Симитли е само едно оправдание за безобразната игра на ЦСКА. След такава тежка зима теренът ми се видя в прилично състояние.
Второ съветът ми към Лудогорец е да не казват "хоп" преди да са скочили. Ако си мислите, че ще ви е лесно срещу Септември, може да последвате съдбата на армейците. Теренът в Симитли е малък като размери и не позволява на по-бързите играчи от "А" група да развият играта си на по-високи обороти. Момчетата, които играят в Септември са все от Югозападната школа и се хвърлят във всеки мач като за последно. Особено, когато дойде някой по-именит клуб.
Трето - това е един емблематичен мач между играта заради самата игра и играта заради големите пари. Септември е символ на първото, защото играят почти без пари. Лудогорец е на второто, защото въпреки клетвите на финансовия им благодетел, никой не може да ме убеди, че в момента не са най-добре платения клуб в нашия футбол.
Не крия, че симпатизирам на идеалистите от Септември. Вероятно ще отида да гледам и този мач и ще ги подкрепям, ей така заради самият футбол.
Вчера на стадиона в Симитли повярвах, че той - футболът е още жив по нашите земи ... :)

Симитли наистина играят почти без пари , финансовото им положение е много тежко .Днес си говорих с един от футболистите и той ми разказа следнотата случка , преди мача с цска съдията не е пускал на терена трима от футболистите на Септември , защото са нямали кори .Те са отишли до съблекалнята и са изрязали парчета картон от кашон и са ги мушнали под чорапите .Един от футболистите пък сутринта преди мача е бил на строеж , оттам са го взели .
Горна Джумая,на 1 мартъ 1923 година се основа първият спортенъ клубъ въ града ни подъ името Македония. вестник 'СПОРТ"12.12.1924г.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 17 мар 2012 06:45

Ако се възстановят играчите,които са контузени в момента - ще вземем и купа и първенство.

Върни се в “Лудогорец”