Първо това за лошия терен в Симитли е само едно оправдание за безобразната игра на ЦСКА. След такава тежка зима теренът ми се видя в прилично състояние.
Второ съветът ми към Лудогорец е да не казват "хоп" преди да са скочили. Ако си мислите, че ще ви е лесно срещу Септември, може да последвате съдбата на армейците. Теренът в Симитли е малък като размери и не позволява на по-бързите играчи от "А" група да развият играта си на по-високи обороти. Момчетата, които играят в Септември са все от Югозападната школа и се хвърлят във всеки мач като за последно. Особено, когато дойде някой по-именит клуб.
Трето - това е един емблематичен мач между играта заради самата игра и играта заради големите пари. Септември е символ на първото, защото играят почти без пари. Лудогорец е на второто, защото въпреки клетвите на финансовия им благодетел, никой не може да ме убеди, че в момента не са най-добре платения клуб в нашия футбол.
Не крия, че симпатизирам на идеалистите от Септември. Вероятно ще отида да гледам и този мач и ще ги подкрепям, ей така заради самият футбол.
Вчера на стадиона в Симитли повярвах, че той - футболът е още жив по нашите земи ...
За Лудогорец още не мога да си изградя мнение. Ту са ми симпатични, ту гледам на тях като на милионерско отборче, което печели с всякакви средства мачовете си ...
Вероятно ще трябва да минат година-две-три, за да разбера дали това, което става в Разград е хубаво или пошло.