28-ми кръг от "А" ПФГ: Лудогорец - Черноморец - 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: 28-ми кръг от "А" ПФГ: Лудогорец - Черноморец - 3:1

Мнениеот tsonpen » 15 май 2012 23:41

subzero написа:Знаеш ли,не мога(можем) да разберем след като имате самочувствието да сте по-добри за кво ви беше Пастата?? А това,което знам се сещаш,че няма как да го кажа.Първо не е казано на мен и второ такива работи в интернет не се пишат. ;)
П.П. С доста по-резки пичове съм спорил. Не се притеснявай. За мен фенството и приятелството са две различни неща. ;)

Слагаш нещата на грешна основа. Че сме по-добри се оказа в хода на мача. Пастата е назначен от когото трябва. Никой не е щастлив от назначението на точно този съдия, Лудогорец имаха доста притеснения точно от него. Той свири мача за Купата с Ботев Пловдив и не видя едно хандбално спасяване. Има и предистория...
Двес шефа на съдиите каза, че са му дали добра оценка. Няма смисъл да говорим повече за това. За нас това е затворена страница. Остава във вашите глави. За мен са нужни реални факти. Аз видях основното - по-добрата игра и основанието и за дузпата и за червения картон. От там нататък не искам да копая в други грешки. Не виждам тенденциозност, не виждам подменен победител. Виждам само фабрикувани слухове срещу Лудогорец. Зад почти всяка поредна атака светва издайническия бял конец.
Когато нещо не можеш да напишеш нещо, въобще не отваряй дума. Ако ще пишеш - просто го напиши.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 15 май 2012 23:59

tsonpen написа:
subzero написа:Знаеш ли,не мога(можем) да разберем след като имате самочувствието да сте по-добри за кво ви беше Пастата?? А това,което знам се сещаш,че няма как да го кажа.Първо не е казано на мен и второ такива работи в интернет не се пишат. ;)
П.П. С доста по-резки пичове съм спорил. Не се притеснявай. За мен фенството и приятелството са две различни неща. ;)

Слагаш нещата на грешна основа. Че сме по-добри се оказа в хода на мача. Пастата е назначен от когото трябва. Никой не е щастлив от назначението на точно този съдия, Лудогорец имаха доста притеснения точно от него. Той свири мача за Купата с Ботев Пловдив и не видя едно хандбално спасяване. Има и предистория...
Двес шефа на съдиите каза, че са му дали добра оценка. Няма смисъл да говорим повече за това. За нас това е затворена страница. Остава във вашите глави. За мен са нужни реални факти. Аз видях основното - по-добрата игра и основанието и за дузпата и за червения картон. От там нататък не искам да копая в други грешки. Не виждам тенденциозност, не виждам подменен победител. Виждам само фабрикувани слухове срещу Лудогорец. Зад почти всяка поредна атака светва издайническия бял конец.
Когато нещо не можеш да напишеш нещо, въобще не отваряй дума. Ако ще пишеш - просто го напиши.

А аз пък имам усещането, че тук във вашия форум има платени клакьори на Домусчиев ;)
И ако все още си задавате въпроса защо сме се разпалили толкова срещу вас, влезте в нашия форум, отворете стари теми за изминали наши мачове, в които също загубихме точки и вижте дали сме търсили вина в съдиите (изключение е само мача ни с Берое, за който съдията си понесе съответното наказание, доколкото си спомням).
Толкова от мен. Няма да ви "цапам" повече форума!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 май 2012 00:31

petkan написа:А аз пък имам усещането, че тук във вашия форум има платени клакьори на Домусчиев ;)

Това е доста подло твърдение. Сега сигурно трябва да ти предоставя извлечение от банковите си сметки, копия от данъчни декларации, както и да докажа, че нямам сестра.
Много ниско падна с това "прозрение". Още повече, че и ти би трябвало да си фен.
Знам че не е нужно да се отговаря на подобни глупости, но ще ти кажа, че финансовите ми взаимоотношения с Лудогорец се заключават само и единствено в закупуване на билети за мачове. Не съм ползвал дори и безплатен транспорт, утре също няма да ползвам.

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 16 май 2012 00:46

tsonpen написа:
petkan написа:А аз пък имам усещането, че тук във вашия форум има платени клакьори на Домусчиев ;)

Това е доста подло твърдение. Сега сигурно трябва да ти предоставя извлечение от банковите си сметки, копия от данъчни декларации, както и да докажа, че нямам сестра.
Много ниско падна с това "прозрение". Още повече, че и ти би трябвало да си фен.
Знам че не е нужно да се отговаря на подобни глупости, но ще ти кажа, че финансовите ми взаимоотношения с Лудогорец се заключават само и единствено в закупуване на билети за мачове. Не съм ползвал дори и безплатен транспорт, утре също няма да ползвам.

А ти да не очакваш да ти се обяснявам в любов?
Като имаш време обърни внимание на това, което си пропуснал да цитираш и заповядай отново.
Лека нощ, че път ви чака утре ;)

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 май 2012 00:55

petkan написа:Като имаш време обърни внимание на това, което си пропуснал да цитираш и заповядай отново.

Общият рев, предизвикан от загубата на комфорт в ЦСКА звучи в ушите ви и пасва на оправданието ви за загубата. Херо също ви повлия с непремереното си избухване. Причини има, ако искате ще ги видите!
Мерси все пак за негласното позволение да посетя града ви ;) Предполагам, че ще си отсреща. В синя или в бяло-черна тениска? :roll:

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 май 2012 08:23

tsonpen написа:
petkan написа:Като имаш време обърни внимание на това, което си пропуснал да цитираш и заповядай отново.

Общият рев, предизвикан от загубата на комфорт в ЦСКА звучи в ушите ви и пасва на оправданието ви за загубата. Херо също ви повлия с непремереното си избухване. Причини има, ако искате ще ги видите!
Мерси все пак за негласното позволение да посетя града ви ;) Предполагам, че ще си отсреща. В синя или в бяло-черна тениска? :roll:

Черно-бяла тениската няма да е със сигурност. ;) Това,което ми прави впечатление е нещо,което ние преживяхме през "ерата Балъков" с една разлика. И ние си мислихме,че сме недосегаеми,че сме много силни и всичко ни е ОК. Парите замазват съзнанието. А разликата е,че ние нищо не постигнахме,а вие се борите за титла и купа. Защо обаче имам чувството,че някога всичко това ще свърши и ще се превърнете в Марек,Спартак (Пл) или някой друг велик на времето отбор. Защото нямате история,традиции,фенове и .....Херо.
П.П. Лек път днес. Времето в Бургас е ужасно. :( Само за бири в някоя кръчма. ;) Морето по-нататък.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 16 май 2012 09:55

tsonpen написа:Предполагам, че ще си отсреща. В синя или в бяло-черна тениска? :roll:

Не и със зелена :twisted:

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 май 2012 10:06

subzero написа: Това,което ми прави впечатление е нещо,което ние преживяхме през "ерата Балъков" с една разлика. И ние си мислихме,че сме недосегаеми,че сме много силни и всичко ни е ОК. Парите замазват съзнанието. А разликата е,че ние нищо не постигнахме,а вие се борите за титла и купа. Защо обаче имам чувството,че някога всичко това ще свърши и ще се превърнете в Марек,Спартак (Пл) или някой друг велик на времето отбор. Защото нямате история,традиции,фенове и .....Херо.

На подобни неща се е налагало да отговаряме много пъти. Нещата стоят по друг начин и ние го знаем.
Не ни липсва самокритичност, ние се дразним от незаслужени обиди и лъжливи твърдения. Не сме заради парите, които се влагат, а заради облика на отбора. Някои са били винаги с този отбор, където и да се е намирал. След мача в събота съм сигурен, че Херо въобще не ни трябва. Той направо ви закопа заради лукса на едно избухване. Не само, че в този момент сдадохте конкретния мач, но ще ви е по-трудно и до края на сезона.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 16 май 2012 10:41

tsonpen написа:
subzero написа: Това,което ми прави впечатление е нещо,което ние преживяхме през "ерата Балъков" с една разлика. И ние си мислихме,че сме недосегаеми,че сме много силни и всичко ни е ОК. Парите замазват съзнанието. А разликата е,че ние нищо не постигнахме,а вие се борите за титла и купа. Защо обаче имам чувството,че някога всичко това ще свърши и ще се превърнете в Марек,Спартак (Пл) или някой друг велик на времето отбор. Защото нямате история,традиции,фенове и .....Херо.

На подобни неща се е налагало да отговаряме много пъти. Нещата стоят по друг начин и ние го знаем.
Не ни липсва самокритичност, ние се дразним от незаслужени обиди и лъжливи твърдения. Не сме заради парите, които се влагат, а заради облика на отбора. Някои са били винаги с този отбор, където и да се е намирал. След мача в събота съм сигурен, че Херо въобще не ни трябва. Той направо ви закопа заради лукса на едно избухване. Не само, че в този момент сдадохте конкретния мач, но ще ви е по-трудно и до края на сезона.

Сега си мислите,че Херо не ви трябва,но като свършат парите ще трябва някой да мотивира отбора,да намира играчи и да ги нарежда. Не съм сигурен,че в момента това го прави Петев. Не и след интервюто с Домусчиев... ;)
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 16 май 2012 11:59

subzero написа:Сега си мислите,че Херо не ви трябва,но като свършат парите ще трябва някой да мотивира отбора,да намира играчи и да ги нарежда. Не съм сигурен,че в момента това го прави Петев. Не и след интервюто с Домусчиев... ;)

Няма нужда да свършват парите. Херо за мен е голям треньор и това, което направи с "Черноморец" тази година го доказа напълно. Лично аз бих приел човек като него да води "Лудогорец". Единственото, което не ми харесва е неговата избухвливост, но това поне показва че има характер. В няколко мача обаче след негови избухвания и гледане на повторения става ясно, че не е бил съвесем прав. "Черноморец" тази година играе най-грамотния футбол от всички - едновременно красив и ефикасен. Контрите, които организират могат да бъдат сбъркани с тези на средноевропейски отбор.

И преди съм го казвал, аз имам малко по-различно мнение за Петев. Може би защото не следя отбора от тази година. Просто ми е много прясно в съзланието какъв недодялан футбол играехме в Б групаи как нямаше и помен от идеята, която изповядва отборът в момента. Стилът ни на игра беше основно с центрирания и без особени идеи как да се отбележи гол. Според мен или Петев много е израстнал за това време и след обучението в Барселона или Дерменджиев има основа заслуга за играта на отбора. Не знам как стоят нещата и не мога да преценя, но се надявам да е първото и Петев да го докаже в оставащите 10 дни.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Лудогорец”