КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 1:2FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: КБ Финал Локомотив ПД-Лудогорец 1:2FT

Мнениеот mad forest » 17 май 2012 01:59

РАЗБИХМЕ ГИИИИ!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 17 май 2012 02:19

Лудогорец надигра противника и заслужено триумфира с купата.Е честно....още не мога да повярвам,току що се прибираме.Само Лудогорец!
Пък нека ни викат селяни,резаци....най-боли селяни да те боднат :lol:

Потребителски аватар
varanaDrago
Контакти:

Мнениеот varanaDrago » 17 май 2012 02:47

Ние се върнахме от Бургас , носим си и купа, КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ :mrgreen:

РЕЕД Е НА ЦСКА ШААА ЛЯЯ ЛЯЯЯ ЛЯ , ИДВА РЕД НАА ЦЕСЕКААА ШААААААА ЛЯЯ ЛЯ ЛЯ :!:

САМО ЛУДОГОРЕЦ :mrgreen:
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 май 2012 02:52

Честито на всички и нека се радваме, че не приличаме на онези, заради които за малко мачът не беше прекратен. Опитаха се да ни изпързалят, но номерът не мина срещу най-добрият отбор на България в момента!
[center]Изображение[/center]

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 17 май 2012 07:13

A/N/C написа:
BadBoy написа:
A/N/C написа:Слаб мач, Лудогорец с тази игра неможе да стане шампион.

Щото ЦСКА показва галактически футбол, нали?

Тук не става дума за галактически футбол ,а за опит - Лудогорец го няма на този етап . А и днешната им игра изклювайки диапазона от 2 та гола на Разрад те нищо не играха .

Погледни статистиката - аз не съм я гледал. Но Локо ПД май имат само един удар към вратата и това е голът който вкараха. А Лудогорец имаше поне 8 удара към и минимум 5 в рамките на вратата! Ами кажи сега кой е играл и кой не.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 17 май 2012 07:48

някой от гледалите на живо може ли да обясни какво направи Бенжелюн?

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 17 май 2012 07:54

entwickler написа:някой от гледалите на живо може ли да обясни какво направи Бенжелюн?

Удари играч без топка,при спряната игра и затова получи картона.Тъкмо става и аз във 2:00 си легнах,и още ми е чоглаво.Ще напиша коментар по късно.

nikec
Контакти:

Мнениеот nikec » 17 май 2012 08:07

както им написах на Локото публика не решава мача ..... наистина са големи като публика но и невъзпитани а ние като град който е с десетки пъти по-малък от Пловдив се представихме не чак толкова лошо.
Подкрепяхме си отбора и като падахме 70 мин. а те при 2:1 за нас спряха да пеят, освен това изпочупиха седалките на домакините, множество факли по терена и димки..... наистина сте големи но аз не искам нашата агитка да е като вас.
Иначе за мача няма кво да кажа направо ги смазахме и това е.
Организацията на тоя финал беше под всякаква критика, от едно място влизаха и Пловдив и Разград... това не е нормално.
Идва ред на ЦСКА, ако искат да идват милиони в Разград ние ще пеем песните на победата след мача..... ако все пак не вярват нека питат някой от Локо ПД.... те знаят!

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 17 май 2012 08:24

Честита купа на Лудогорец, заслужен успех!

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 17 май 2012 09:52

Честита Купа! Гледах мача, защото очаквах атрактивен футбол, като цяло, но останах разочарован в това отношение. Сигурно е било от напрежението в отборите.

Предаването на ТВ+ беше под всякаква критика. Малко камери и некадърни оператори. Пропуснаха сумати възлови положения от мача. Или даваха повторения точно, когато не трябва или камерите показваха нещо съвсем различно от най-важното на терена, както например при червения картон. Няма да давам други примери, защото бяха безброй. Борето Касабов много го уважавам, защото с неговите коментари свързвам САЩ'94, но вече е поостарял или какво не знам, но ми прави впечатление, че пропуска очевидни важни неща и ги вижда чак на 2-ро, 3-то повторение - случая с удара на противник с глава на Родригес вчера, както и много мачове от Испания, които коментира. Гостите в студиото - Тишански - много балансиран и интелигентен човек, със страхотни коментари по ЕСП2 за Бундеслигата, но измамникът Ишков и Чиликов... За ТВ+ се говори, че ще купуват правата за все повече големи футболни форуми, но след това, което видях вчера, дано не се случва. По-зле са и от Канал 1.

Публиките. Браво на Лудогорец за 2000+ фена. В днешно време на пръсти се броят отборите в БГ, които биха събрали тази бройка за гостуване, особено от малките градове. Платени, безплатни не знам, но важното е, че бяха там. Чуваше се някакъв неуморим пич с мегафона. Вярно, че песните са копи/пейст, а и не всички пееха (повече пляскаха), но тепърва ще се създава фенска култура в Разград. А това, че с микрофоните било манипулирано това да се чува повече зелената агитка не е никакво оправдание за другата публика, дори и да е истина. При 8.000 под козирка, да не можеш да се чуеш и да те надвикат е срам и никакви микрофони не са оправдание.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Върни се в “Лудогорец”