Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот MQplaya » 03 авг 2012 22:20

SaNdOoO написа:АКО БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА НОРМАЛНА ЦИВИЛИЗОВАНА ДЪРЖАВА - МЯСТОТО НА ЦСКА Е НЕЗАБАВНО ДА СПОДЕЛИ СЪДБАТА НА КЪДЕ ПО ТИТУЛУВАНИЯ И ИЗВЕСТЕН В ЕВРОПА КЛУБ - ГЛАЗГОУ РЕЙНДЖЪРС - ВЪВ "В" ИЛИ ОКРЪЖНИТЕ ГРУПИ, ЗАРАДИ ОГРОМНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, КОЙТО ИМА КЛУБЪТ КЪМ ДЪРЖАВАТА, КЛУБОВЕТЕ И КРАДЕНЕТО НА ИГРАЧИ - ЯСНО Е, ЧЕ АКО ИМА ГЛАСУВАНЕ НА КЛУБОВЕТЕ - ТЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН, КАКТО В ШОТЛАНДИЯ ГЛАСУВАХА И НЕ СЕ ЦЕРЕМОНИХА ДА ИЗПРАТЯТ ГЛАЗГОУ РЕЙНДЖЪРС В ЧЕТВЪРТА ДИВИЗИЯ ! АКО ТОЗИ КЛУБ ИСКА ДА СЕ ИЗЧИСТИ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ОТ НУЛАТА, ИНАЧЕ ДА СИ ПРОДЪЛЖАВАТ ПО СЪЩИЯ НАЧИН, НЕ ЧЕ МЕ ИНТЕРСУВАТ ОСОБЕННО :lol: Поздрави на всички нормални български фенове и успех на всички отбори в А Група през новия сезон дано се получат по-добри, качествени и оспорвани мачове през новият шампионат :)

Смешен си!Местоположението ти е Плевен/Велико Търново,имаш аватар на Литекс, а 90% от коментарите ти са за Лудогорец.Искрено съжалявам,че има хора като теб.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 авг 2012 22:29

Обичам Левски написа:
dunavfc написа:По неадекватна тема и мнения не бях виждал скоро :shock: Първо към абсолютно заблуденият пичага - Обичам Левски...братле гледай си Левски,подкрепяй си ги,но не се пиши фен на Дунав,защото излагаш и унижаваш фамозно нашият отбор и нашият град ! Няма нормален фен по-света,който да бъде привърженик на два отбора,особено пък от една страна,това е абсурдно.Ненавиждам разни нещастници,които само за местната чест са готови да станат фенове на всеки един появил се клуб в Русе,стига да има успехи..Не ми пука на какво ниво е русенският футбол,мен ме интересува какво става с ДУНАВ !

Към феновете на Велбъжд Кюстендил,малко по-умерено го карайте,защото си нямате никаква представа,както от Русе,така и от ДУНАВ...Ние не се пишем за най-лудите,най-емоционалните или пък най-моралните фенове на света,но нашият отбор,който от 22 год. яде лайна по-всякакви групи,села и паланки,все още кара хората да обичат този клуб и не склучайно,докато бяхме във "Б" група,имахме по-голяма средна посещаемост от половината отбори в "А" група ( включително и от вас ),а вашата прехвалена публика,не може в последните години да напълни стадиона дори и срещу Левски и ЦСКА.

Беше ли на последната контрола със Две Могили ?

А вей ей момче не се излагай, да не се търсиме за каква русенска публика ми говориш какви пет лева ве ? Когато отбора вървеше добре на 100 човека агитка имаше 5 фракции.Всички фракции си беше за себе си.Докато има такива фенове дето отиват да чупят и да се дразнят и обиждат със Други така ще я караме във Русе.Да ти припомня ли какво пеехте когато Дунав почти се завърна във А група а? Смешни сте всички агитки и фракции във Русе ,които отивате вместо да гледате мач,а отивате да пиете бира и да се боцкате.Да ти припомня ли какво пеехте.Левски,Цска и Славия трите к.... на България. И как не ти пука какво става със русенския футбол,а ти пука само за дунав.Ти да не си за Дунав Селяновци такива смешни фенове има много във България.Тъпото е,че сега когато Дунав е във В група никакви ви няма,обаче когато се завърнем във ПРОфесионалия ни футбол ще идвате на мачове и ще биете във Гърдите: Само Дунав Завинаги.Виждам какви сте фенове миналия сезон 500 човека най-много публика и някакви смешковци ще се бият със феновете на Две могили.Смях,Смях Вие не подкрепяте 2-ри отбори,обаче когато дават Английско или италиянско първенство никакви ви няма.Ходете си на мачове заради самата игра,а не защото някой ви е казал да покрепяте Дунав.И пак питам къде бяхте фенчетата-наркомани на контролата със Две Могили ??? Айде лека вечер на всички и спете спокойно българи,футбола ни е заспал и няма да се събуди скоро.Чао

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ти си ерата скандален и прост бате.......Нищожество такова,аз съм на 22 год.започнах да се привързвам към Дунав от 2004 год. някъде,от тогава досега,няма мач,повтарям няма мач,който да съм съм имал възможност да посетя на Дунав и да не съм го направил,ясно ли ти е комплексарче малко ? Бил съм и по села и паланки на гостувания,никога не съм виждал Дунав във "А" група и ми кажеш,че съм подкрепял отбора само когаво върви...заради тия приказки заслужаваш да си отвориш широко устата и да ти се исера злобно ! Трябвало да подкрепям всички русенски клубое :shock: :shock: Абе нелепо мекотело такова,а хората в Лондон,сигурно трябва да подкрепят по 25 отбора за да се чустват горди лондончани а ? Ти си ебати скандалният футболен привърженик,днеска е Дунав,утре ще е Аристон,след време ще се появи отбор ФК ЯЖ МИ ТОПКИТЕ и само защото е от Русе,ти ще се чустваш длъжен да му станеш фен ли ? Били сме 500 човека миналият сезон,а колко стотици хиляди искаш да бъдем във "В" група бе селяк ? Да не говоря,че не само се унижаваме да играем във тая група,ами сме и посредствен отбор,славният Дунав завърши на 6-то място във "В" група ! И въпреки това,има доста хора които се интересуват и подържат отбора.

Още една твоята грешка е,че си мислиш,че ми пука за Манчестър,Барселона или Реал,пука ми на дедовият за футбол различен от българският,можеш ли да разбереш това ?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 авг 2012 22:31

hijack1 написа:
JimBeam написа:Точно и пресен пример е именно с Литекс и Ловеч.Там ако си спомняте или сте следили местните избори добре ще знаете, че там бяха на балотаж между БСП и Герб и спечели този от БСП с не много голяма разлика.Това не се хареса на Бойко, защото искаше Ловеч да е под негов контрол на партията му и започна атаките срещу Ганчев само 4-5 месеца по късно, защото Ганчев не пожела да го подкрепи, а подкрепи тези от БСП.Ако си спомняте даже на един мач в Ловеч малко преди изборите гостуваше Първанов тогава още президент и двамата с Ганчев ги дадоха да си говорят в ложата на стадиона, където явно са го убеждавали да не преминава в другият лагер, защото Ганчев беше се сдушил с Герб по едно време.
Същото ще стане и с Домусчиев но нека да слезе от власт Бойко и да падне закрилата и ще се покрие Домусчиев там където си беше преди - един богат бизнесмен, но скрит от медиите.Кой го знаеше до преди 2 години, когато се започна ПР кампанията за Лудогорец още докато бяха в Б група?Никой не го знаеше!
Сам даже Домусчиев казваше тогава, че не е искал да се занимава със спорта, но негови приятели са го убедили да поеме клуба, така че няма да се задържи дълго време там, а и той го показва това след като на два пъти се закани да остави спорта, а това е едва началото и нищо не е видял още.Закани се след мача с нас, а преди седмица и след Динамо Загреб което означава, че няма психика да се занимава с футбола и няма да издържи дълго.А тази медийна ПР кампания която му спретват по-големите сайтове включително и Гонг направо ми се гади ...

Как няма да има новини в сайтовете след като това е ШАМПИОНА на България? Живота не е само Левски и цска.

Тук не мога да се съглася с теб.
Шампиона от последните две години не го брояха за жив и даже нямаше кой да предава как се развиват нещата при тях в подготовката.

Тук говорим за наистина голям ПР и това би трябвало да го забелязвате, което пък няма лошо де.
Който има пари в излишек и иска да направи реклама на отбора си прави точно това.

Ако се огледаш по сайтовете ще разбереш какво имам предвид най-вече със Спортал, които веднага на първата година от както станаха шампиони сложиха цял раздел за Лудогорец редом до на ЦСКА, Левски и Литекс.

Колкото за Ловеч и Бойко нещата са точно така както ги каза човека, който си цитирал, но ти това няма как да го знаеш.
А че има политически игри и интереси е повече от ясно и ако ги отричате значи изобщо не сте гледали български футбол в последните години.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 03 авг 2012 22:40

Не съм казал, че това с Гришата не е вярно, може и да е/не съм нито от Ловеч, нито се интересувам толкова надълбоко от политика/, имах впредвид само че кмета в Разград е от БСП от поне 4-5 мандата и едва ли скоро ще се промени. Бойко пък освен да идва на мачове друго нещо не прави, няма нито доведен спонсор, нито е отделил от държавата пари за стадиона, осветление, бази и т.н. затова и не смятам, че може да иска нещо в замяна.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 авг 2012 22:56

Освен шампион на България и носител на Купата, Лудогорец е и едно ново начало и надежда за българския футбол. Може да не ви достига капацитета за да го разбирате, може и пристрастия да ви пречат да го признаете, но това е така.
А този, дето писал, че феновете на Лудогорец сме се изпокрили след отпадането от ШЛ, ще му кажа, че аз съм горд с това, което показа Лудогорец. Никой не даваше шанс на Лудогорец, а се оказа, че Динамо Загреб е аутсайдер, който се спасява в последната секунда, след като противникът остава с човек по-малко.
И друг път съм казвал - никога не съм бил фен на друг отбор, освен на Лудогорец! При това мога да се смятам за жител на страната, не за жител на определен град. Колкото съм от Разград, толкова и не съм. Никой няма право да ми държи сметка кога влизам, кога пиша и кое ме кара да съм фен. Гледайте си вашите отбори и недейте изнаглява по такъв абсурден начин.
За самата тема - това е позиция и аз я уважавам, както и автора, защото той винаги добронамерено е писал в нашия раздел и се е стремил да бъде полезен. С неговото присъствие частта за Лудогорец се е обогатявала.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 авг 2012 22:59

MQplaya написа:Смешен си!Местоположението ти е Плевен/Велико Търново,имаш аватар на Литекс, а 90% от коментарите ти са за Лудогорец.Искрено съжалявам,че има хора като теб.

Аз пък се радвам, че има такива хора, които са извън провинциалната схема за омраза към съседа и които не следват сляпо някаква посока, а са отворени за всичко добро.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 03 авг 2012 23:23

JimBeam написа:
nedko написа:
veteran1972 написа:Подкрепяйте своя градски тим , това е най великото нещо , и не подкрепяйте ЦСКА и Левски те са си от София и колкото привърженици си имат са си достатъчни , много ми е чудно феновете на Разград докато ги нямаше на картата кой подкрепяха ?

Иначе Дунав е отбор с традиций и слава и история и е нужно уважение към него , побеждавал е Рома в Евротурнири , биеше и Софийските отбори чат пат изкарал е добри футболисти като Валери Кулинов , Анатоли Нанков , Йордан Димитров и други

Феновете на Разград си подкрепяха Лудогорец и тогава, когато според теб ни е нямало на картата. Дори и тогава на стадиона имаше почти толкова хора, колкото има и сега.

Не говори глупости.Нали ви гледах изказванията на ваши фенове в Разград след като станахте шампиони по БНТ мисля че беше и там ви взимаха интервюта.Журналиста нарочно ви питаше преди да ви вземе Домусчиев на кого сте били фенове и всички казваха ЦСКА или Левски.Имаше един чичка във инвалидна количка, който каза "Преди бях за Левски, но сега вече съм за Лудогорец".

Може да сте подкрепяли отбора, но не сте му били фенове и преди да ви вземе Домусчиев когато се лутахте във В група няма как да ме убедиш, че сте пълнели стадиона (съборетината, която беше) във всеки мач.

Jim Beam, много си зле , пич..ние ли знаем колко публика е имало във В или в Б група или ти ??? Да си бил на наш мач ??,
Какви Левски и ЦСКА, аз съм бил от 6-7 годишен на стадиона и съм гледал Академик София например с Мишо Вълчев, Пламен Цветков, Альоша Димитров, Сашо Борисов...айде сети се коя година е било това.
Не отричам че има пребоядисани набързо нови фенове само заради успехите ни , но основната маса от Б и В група е там , тя е най-активната и са вярна и истинска публика ! Дали сме еднодневка или не си е наш проблем, и това не те интересува, препратките с Бойко и БСП са смешни също..и айде армейци да понамалите плюването по наш адрес малко вече ме заболяха ушите и очите от няколко месеца да ви слушам и чета...Още малко ще кажеш че и турците са мнозинство в Разград ??
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 04 авг 2012 23:41

paceto написа:
hijack1 написа:
JimBeam написа:Точно и пресен пример е именно с Литекс и Ловеч.Там ако си спомняте или сте следили местните избори добре ще знаете, че там бяха на балотаж между БСП и Герб и спечели този от БСП с не много голяма разлика.Това не се хареса на Бойко, защото искаше Ловеч да е под негов контрол на партията му и започна атаките срещу Ганчев само 4-5 месеца по късно, защото Ганчев не пожела да го подкрепи, а подкрепи тези от БСП.Ако си спомняте даже на един мач в Ловеч малко преди изборите гостуваше Първанов тогава още президент и двамата с Ганчев ги дадоха да си говорят в ложата на стадиона, където явно са го убеждавали да не преминава в другият лагер, защото Ганчев беше се сдушил с Герб по едно време.o
Същото ще стане и с Домусчиев но нека да слезе от власт Бойко и да падне закрилата и ще се покрие Домусчиев там където си беше преди - един богат бизнесмен, но скрит от медиите.Кой го знаеше до преди 2 години, когато се започна ПР кампанията за Лудогорец още докато бяха в Б група?Никой не го знаеше!
Сам даже Домусчиев казваше тогава, че не е искал да се занимава със спорта, но негови приятели са го убедили да поеме клуба, така че няма да се задържи дълго време там, а и той го показва това след като на два пъти се закани да остави спорта, а това е едва началото и нищо не е видял още.Закани се след мача с нас, а преди седмица и след Динамо Загреб което означава, че няма психика да се занимава с футбола и няма да издържи дълго.А тази медийна ПР кампания която му спретват по-големите сайтове включително и Гонг направо ми се гади ...

Как няма да има новини в сайтовете след като това е ШАМПИОНА на България? Живота не е само Левски и цска.

Тук не мога да се съглася с теб.
Шампиона от последните две години не го брояха за жив и даже нямаше кой да предава как се развиват нещата при тях в подготовката.

Тук говорим за наистина голям ПР и това би трябвало да го забелязвате, което пък няма лошо де.
Който има пари в излишек и иска да направи реклама на отбора си прави точно това.

Ако се огледаш по сайтовете ще разбереш какво имам предвид най-вече със Спортал, които веднага на първата година от както станаха шампиони сложиха цял раздел за Лудогорец редом до на ЦСКА, Левски и Литекс.

Колкото за Ловеч и Бойко нещата са точно така както ги каза човека, който си цитирал, но ти това няма как да го знаеш.
А че има политически игри и интереси е повече от ясно и ако ги отричате значи изобщо не сте гледали български футбол в последните години.

Мисля, че тази ПР кампания е доста сполучлива. И още нещо - в чужбина кампанията освен, че покрива нормите на отбора, предтсавя и България. Няма какво да се залъгваме, живеем в свят, в който царува пазарната икономика и ако на вас ви харесва на нас бъларите да ни викат цигани, мен не ми харесва!

По темата - считам, че при толкова затъващ футбол по родните теени е добре дошло всичко хубаво, което се прави за подрастващите.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 20 окт 2012 13:31

Corwin написа:Красавци, не можеш да разбереш, защото отборът от родния ти град е отбор с успехи и традиции в А група, а не отбор, който се мъчи да върже двата края в Б и В група. И все пак да ходиш да го подкрепяш винаги, защото си е отборът от града ти, но от малък си възпитан и си заобичал и друг отбор, защото в България никога не е било популярно да подкрепяш местния си отбор (с изключение на тези от големите градове с успехи). Радвай се, че си се родил там, а не в градове като Плевен, Русе, Шумен, Петрич, Смолян и т.н. :)

Колкото до сателитите - абсолютно си прав.

Мале, мале, какви болни теми сте разисквали. :lol: Да взема да ви светна малко за нещата... :) Единственият проблем що се отнася до живота в Смолян е, че хората тук са много бедни, няма абсолютно никаква работа, но въпреки тези проблеми хората са истински- ще те нахранят с топла гозба, ще те подслонят и ще кажат някоя добра дума за теб на всеки. Уверявам ви, няма нищо по-хубаво от това да се родиш в хубав и спокоен град като Смолян! Проблемът е, че немотията принуждава младите хора да се изселват от тук и се заробват в чужбина. А колкото до мачовете между Родопа- Левски, Родопа- ЦСКА и т.н. не говорете, защото някои от вас дори не са били родени, а аз тогава разбрах какво е уреден мач и какво не. Дотогава имах само съмнения, но тези комични изпълнения се запечатват в съзнанието завинаги! Мачовете с ЦСКА никога не са били уредени, докато с Левски бяха съмнителни абсолютно всичките- даже като гости си спомням Родопа надиграваше Левски на полувремето резултатът беше 0-0, а след това на бързо 4 гола и така... Но пък има нещо друго- в Родопа играеха много опитни футболисти първите два сезона с поне 10-годишен стаж във футбола, играли в Марек, Беласица, Берое, Ботев, ЦСКА, Левски,Литекс, Славия и т.н. Навън винаги сме имали проблеми с мачовете си, ние почти нямахме точки навън - много рядко. Но тук всички падаха на колене, уверявам ви! Питайте Гонзо той никога няма да забрави мача с Родопа, в който му посочиха вратата - и знаете ли защо, отиде след нарушението за ж.к. и наплю съдията. Е, кой ще ги търпи тия магарии! Цели три сезона бяхме в А група, а в първия ако не се лъжа бяхме на 6-то място в края на сезона. А най-важното е, че при капацитет от 3,500 някъде бяха в началото местата, стадионът се пълнеше до дупка и хората се катереха по паметници и скали, защото и тогава нямаха по 2 лв. да влязат като бели хора на стадиона. :cry: Разровете се повечко и ще видите, че като домакини биехме абсолютно всички, единствено Литекс и Локо пд си вземаха мачовете много лесно- за мен лично и те бяха много съмнителни, но не твърдя със сигурност. (аз нямах възможност да отида на мачовете с Литекс, но радиото винаги е добър помощник в такива случаи). :) Мачовете с ЦСКА бяха истински, гледал съм ги и съм единственият, който при головете на ЦСКА не сдържа емоциите си и извика "Гоол!" от сърце, а малко ме изгледаха на кръв от трибуните ама ми се размина тогава, хаха. Колкото до проблеми с феновете- най-големите простаци, които ходят само за да си мерят мъжеството на мачовете са феновете на Ботев- тези, които бяха дошли бяха някъде 30-40 човека, но са истински откачалки - не им пукаше въобще от Полиция и нищо ви казвам. Не казвам, че всички фенове на Ботев са такива, но не ви пожелавам да видите как изглеждаха тези 30-40 човека. Феновете на Локото и те са щури, но не са правили изцепки, то и мачовете се развиваха в тяхна полза, може и заради това да е.Така че не говорете глупости, без да знаете. За мен имаше един много съмнителен мач, бараж за А група с Конелиано- ние просто им го дадохме, понеже тогава нямаше как да се издържа отбора в А група! Чак вече на следващата година се класирахме при "майсторите" и мачкахме здраво наред основно като домакини! Но пък въпреки че се радвахме всички на един много добър отбор, при една среща с предишната Кметица тя сама си каза, че не е за разправяне в какво състояние е общината заради прането на пари в Родопа- а корените на Лудогорец, който е в момента, са изцяло свързани с Родопа. Нима ви се струва случайно, че разградчани се подготвяха в Смолян едно лято? Няма случайности в тоя живот! Във футбола основно се перат пари, това го знаем всички.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 26 окт 2012 23:27

Само аз ли не схванах нищо от горния коментар?
Моят корен от къде е?
Родопско магаре ли съм? - Ще питам кмета!

Върни се в “Лудогорец”