nedko написа:veteran1972 написа:Подкрепяйте своя градски тим , това е най великото нещо , и не подкрепяйте ЦСКА и Левски те са си от София и колкото привърженици си имат са си достатъчни , много ми е чудно феновете на Разград докато ги нямаше на картата кой подкрепяха ?
Иначе Дунав е отбор с традиций и слава и история и е нужно уважение към него , побеждавал е Рома в Евротурнири , биеше и Софийските отбори чат пат изкарал е добри футболисти като Валери Кулинов , Анатоли Нанков , Йордан Димитров и други
Феновете на Разград си подкрепяха Лудогорец и тогава, когато според теб ни е нямало на картата. Дори и тогава на стадиона имаше почти толкова хора, колкото има и сега.
Не говори глупости.Нали ви гледах изказванията на ваши фенове в Разград след като станахте шампиони по БНТ мисля че беше и там ви взимаха интервюта.Журналиста нарочно ви питаше преди да ви вземе Домусчиев на кого сте били фенове и всички казваха ЦСКА или Левски.Имаше един чичка във инвалидна количка, който каза "Преди бях за Левски, но сега вече съм за Лудогорец".
Може да сте подкрепяли отбора, но не сте му били фенове и преди да ви вземе Домусчиев когато се лутахте във В група няма как да ме убедиш, че сте пълнели стадиона (съборетината, която беше) във всеки мач.
Вие сте една еднодневка и това би трябвало да ви е ясно, защото като се махне Домусчиев ще отидете там където бяхте винаги във В група.Нека да го погнат Домусчиев за укриване на данъци и източване на ДДС и ще видите как ще се покрие и той, ама за сега има закрилата от Бойко и не му правят проверки само на него, но като падне тази тиква от власт ще го почнат.Вижте само за пример какво става с Литекс и Ганчев и като го погнаха и той спря кранчето на отбора и сега ще играят с хора от школата си, само че тук има разлика между Ганчев и Домусчиев.
И двамата са от Ловеч, но за сметка на това Ганчев е човек на спорта и милее за него както и за отбора, а Домусчиев ще си бие камшика и изобщо няма да му пука за вас.Вложиш е някакви парички сега там, но те ще са бълха от това което ще изпере чрез клуба и няма да му прави впечатление и ще си замине.