Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

100 години 100

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот 100 години 100 » 03 авг 2012 16:48

dunavrs написа:
Обичам Левски написа:Да ви кажа не ми пука за вашето мнение.България е демократична държава и има свобода на словото мога да си пиша това,което мисля дори да не съвпада със вашите мнения.Аз ще ходя където си искам,ще пиша където си искам и ще подкрепям когото си искам.Стига да ми харесва.Никой от вас не ми е шеф,ТОЧКА.

Пич,ок...но това заглавие е меко казано обидно за голяма част от феновете на идеята Дунав(тук не говорим за футбол,баскетбол,волейбол или друг спорт, а за една идея)...Не може да се изказваш от името на цяло Русе,ти не си всички, ти си само един фен,а много от привържениците на Дунав,които подкрепят отбора отдавна, още когато е бил в А група,няма да са съгласни с теб...Просто не бъди толкова краен, никой не ти забранява да подкрепяш, ако искаш, и 50 отбора :) ;)

+10000000000000000000000
slabia_forever

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 16:49

dunavrs написа:
Обичам Левски написа:Да ви кажа не ми пука за вашето мнение.България е демократична държава и има свобода на словото мога да си пиша това,което мисля дори да не съвпада със вашите мнения.Аз ще ходя където си искам,ще пиша където си искам и ще подкрепям когото си искам.Стига да ми харесва.Никой от вас не ми е шеф,ТОЧКА.

Пич,ок...но това заглавие е меко казано обидно за голяма част от феновете на идеята Дунав(тук не говорим за футбол,баскетбол,волейбол или друг спорт, а за една идея)...Не може да се изказваш от името на цяло Русе,ти не си всички, ти си само един фен,а много от привържениците на Дунав,които подкрепят отбора отдавна, още когато е бил в А група,няма да са съгласни с теб...Просто не бъди толкова краен, никой не ти забранява да подкрепяш, ако искаш, и 50 отбора :) ;)

Много нерви съм похабил покрай Дунав просто исках със нещо да благодаря на тези ,които помагат за развитието на русенския футбол.Какво пречи малко признателност ?

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 16:52

Тези,които дават пари за футбола ни трябва на ръце да ги носят.Във България се дават много добри заплати за футбол сравнение със икономическото състояние на България.Имаме малко футболни босове нека да си ги ценим докато не са се отказали и те.Никой футболен бос който дава пари не иска да бъде псуван

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 03 авг 2012 16:54

Обичам Левски написа:
dunavrs написа:

Много нерви съм похабил покрай Дунав просто исках със нещо да благодаря на тези ,които помагат за развитието на русенския футбол.Какво пречи малко признателност ?

Не е въпроса в признателността...Искам да ти кажа,че не можеш да твърдиш,че целия град едва ли не "би носил на ръце" г-н Домусчиев...Просто заглавието не е формулирано правилно и оттам идва цялата тази полемика.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 17:00

[

Много нерви съм похабил покрай Дунав просто исках със нещо да благодаря на тези ,които помагат за развитието на русенския футбол.Какво пречи малко признателност ?[/quote]
Не е въпроса в признателността...Искам да ти кажа,че не можеш да твърдиш,че целия град едва ли не "би носил на ръце" г-н Домусчиев...Просто заглавието не е формулирано правилно и оттам идва цялата тази полемика.[/quote]

Обаче не трябва да плюем тези,които искат да помогнат за развитието дори и малко за развитието на русенския футбол . Този не ни трябва ,защото е Домусчиев от Разград не са правилни

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 03 авг 2012 17:04

Обичам Левски- задодх ти въпрос на ЛС, ще бъдеш ли така любезен да ми отговориш?
И нямаш, никакво, ама абсолютно никакво право, да пишеш от името на цяло Русе!
Ти си вятърничев, днеска на мач на Дунав, другата седмица не си на мач на Дунав (дават Левски по БНТ), след три месеца си на мач на Аристон, след година вече не ходиш на мачове на Аристон, понеже няма такъв отбор. Пак гледаш мач на Левски по телевизията, решаваш след време да отидеш на мач на Дунав... и нищо градивно от тебе ;) и от такива като тебе!

Потребителски аватар
JimBeam
Контакти:

Мнениеот JimBeam » 03 авг 2012 17:05

nedko написа:
veteran1972 написа:Подкрепяйте своя градски тим , това е най великото нещо , и не подкрепяйте ЦСКА и Левски те са си от София и колкото привърженици си имат са си достатъчни , много ми е чудно феновете на Разград докато ги нямаше на картата кой подкрепяха ?

Иначе Дунав е отбор с традиций и слава и история и е нужно уважение към него , побеждавал е Рома в Евротурнири , биеше и Софийските отбори чат пат изкарал е добри футболисти като Валери Кулинов , Анатоли Нанков , Йордан Димитров и други

Феновете на Разград си подкрепяха Лудогорец и тогава, когато според теб ни е нямало на картата. Дори и тогава на стадиона имаше почти толкова хора, колкото има и сега.

Не говори глупости.Нали ви гледах изказванията на ваши фенове в Разград след като станахте шампиони по БНТ мисля че беше и там ви взимаха интервюта.Журналиста нарочно ви питаше преди да ви вземе Домусчиев на кого сте били фенове и всички казваха ЦСКА или Левски.Имаше един чичка във инвалидна количка, който каза "Преди бях за Левски, но сега вече съм за Лудогорец".

Може да сте подкрепяли отбора, но не сте му били фенове и преди да ви вземе Домусчиев когато се лутахте във В група няма как да ме убедиш, че сте пълнели стадиона (съборетината, която беше) във всеки мач.
Вие сте една еднодневка и това би трябвало да ви е ясно, защото като се махне Домусчиев ще отидете там където бяхте винаги във В група.Нека да го погнат Домусчиев за укриване на данъци и източване на ДДС и ще видите как ще се покрие и той, ама за сега има закрилата от Бойко и не му правят проверки само на него, но като падне тази тиква от власт ще го почнат.Вижте само за пример какво става с Литекс и Ганчев и като го погнаха и той спря кранчето на отбора и сега ще играят с хора от школата си, само че тук има разлика между Ганчев и Домусчиев.
И двамата са от Ловеч, но за сметка на това Ганчев е човек на спорта и милее за него както и за отбора, а Домусчиев ще си бие камшика и изобщо няма да му пука за вас.Вложиш е някакви парички сега там, но те ще са бълха от това което ще изпере чрез клуба и няма да му прави впечатление и ще си замине.

Потребителски аватар
levskioleole
Контакти:

Мнениеот levskioleole » 03 авг 2012 17:07

щях да пиша някои неща,но няма смисъл
А това да подкрепям местния отбор-айде моля ви се...дори като са били а А група не са били подкрепяни от семейството ми(не говора за дунав)
може да подркепяш 1 отбор,няма такива филми да стискаш палци за 5 отбора и като се паднат един срещу друг да стискаш палци за еди кой,после за другия
Последна промяна от levskioleole на 03 авг 2012 17:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 17:07

pumpo написа:Обичам Левски- задодх ти въпрос на ЛС, ще бъдеш ли така любезен да ми отговориш?
И нямаш, никакво, ама абсолютно никакво право, да пишеш от името на цяло Русе!
Ти си вятърничев, днеска на мач на Дунав, другата седмица не си на мач на Дунав (дават Левски по БНТ), след три месеца си на мач на Аристон, след година вече не ходиш на мачове на Аристон, понеже няма такъв отбор. Пак гледаш мач на Левски по телевизията, решаваш след време да отидеш на мач на Дунав... и нищо градивно от тебе ;) и от такива като тебе!

Ще си ходя където искам.Сметка не държа на никого.Ако мога ще отида и на Ноу Камп и после на Бернабеу.Това си е мой проблем.Като те дразни някоя тема не пиши във нея никой не те е накарал да пишеш

sandi74

Мнениеот sandi74 » 03 авг 2012 17:34

Крайно време е Дунав Русе да се завърне при профисионалистите.Успех.

Върни се в “Лудогорец”