Лудогорец в момента се намират в период на тотален преход от едно поколение футболисти към друго.
Закъсняха сериозно. Допуснаха много грешки, грешки които според мен ги осъзнаха и анализираха.
Успеят ли с малко щети да преминат този преход, то ще станат много по-силни от силните им години.
Че те тази вечер ги води треньор, който до вчера са играли заедно, който утре няма да е на този пост.
Минаха през иглени уши, като онази спасена от Моци дузпа и всички знаем след това, какво се случи.
Лига Европа: плейоф (рев.) Марибор - Лудогорец| 29.08.2019г., 21:15ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа: плейоф (рев.) Марибор - Лудогорец| 29.08.2019г., 21:15ч.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
bubka написа:[
Нормално, и аз да имам пари да поддържам отбор и всяка година да му купувам титлите, отборът ми също ще играе в групите. Тъй като съвременният формат е така направен, че през квалификациите за ШЛ се стига много лесно до групите на Лига Европа, особено ако в началото набереш малко коефициент, който да те праща поставен в схемата. Естествено, че ще влизат. Дори и отбор 4-6-то място в А група, през квалификации за ШЛ, ще се класира много често в групите на ЛЕ. Ама как нормален отбор да стигне до там, след като е направена цяла мрежа от купени съдии, мачове, сателити, БФС, така че титлата да е гарантирана по всякакви параграфи. Дюделанж, Судува, Рига като съперници за влизане - и Ботев, и Локо, и Черно море, и Берое ще ги отстранят такива.
Изчезвай, жалкарчето на жалкия отбор!
Знам, че ви се плаче, за съжаление не мога да ви помогна.

Нима още не разбрахте, че сте на заден план вече 9 години и още колко ще бъдете не се знае!

Но, не се тревожете, не сте сами. Резултата като стана 2 - 0 на коментатора му се плачеше. Искаше да симулира радост, но се виждаше явно, че вътрешно му се плаче.

Хайде, кога групи в Европа! Кон със слама не става за яздене на голямо състезание!
Изпратете ги "крантите" в Китай и си купете ездитни коне!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Честито класиране. Пожелавам Ви да излезете от групите. Колкото може повече победи да вдигат коефициента на България.
Сега е момента да ошамарим Манчестър Юнайтед. По-слаби няма да ги видим 

IvailoRz написа:Сега е момента да ошамарим Манчестър Юнайтед. По-слаби няма да ги видим
Да докараме Юнайтед в Разград ще е празник !

- ImmortaL_1000
- Контакти:
1913SS написа:Честито класиране. Пожелавам Ви да излезете от групите. Колкото може повече победи да вдигат коефициента на България.
Какво излизане от групите бе . Те едвам са спасиха от резила. Четвърто място и със една,две точки и толкоз.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
...добре, че те чета чак сегаTristaNNN написа:Няма интрига и драма, не обичам такива мачове...

Честито на печелившите - рев, точка - всичко си е по заглавие

Доста напомни мача с Партизан наистина, от 70тата го гледах без звук, че коментатора зе да кърти с пожелания и хвалби

Очаквах глупости през второто, като видях в състава Сисо и Форестър /виновника за първия гол/, Сисиньо обаче снощи игра добре...
висша математика:31 ≠ 4 

IvailoRz написа:Сега е момента да ошамарим Манчестър Юнайтед. По-слаби няма да ги видим
Това вече сме го чували от Крушарски, след Търнава. Е, той беше по-категоричен, не говореше за форма, само каза "и кво, като сме отстранили Търнава, аз мога да бия и Манчестър Юнайтед".

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Не знам кой какъв мач е гледал, но явно феновете на -то и на Левски са гледали друг мач. Значи.. аз съм синьо сърце ама на черното не мога да кажа бяло. Играха много добре зелените до 1вия гол на Марибор. След това май настана някаква суматоха, но в крайна сметка по-добрият отбор от двата се класира. Хайде късмет на жребия и дано се падне Манчу... да гледаме тоя провъзгласен за мега звезда Погба. 

Най- трудна възможна група:
Севиля
Лудогорец
Улвърхяпмтън/ Рен
АЗ Алкмаар
Най- лесна:
Базел
Лудогорец
Истанбул/ Розенборг/ Партизан
Дюделанж
Севиля
Лудогорец