Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Град Русе ви благодари Г-н Домусчиев

Мнениеот pesho_1913 » 03 авг 2012 15:57

Обичам Левски написа:Как ще ги загърбвам,като всеки мач съм на стадиона,ако не съм работа де :)

Да, но съдейки по потребителското ти име, изобщо не си личи, че си фен на Дунав(нали така казваш, че си). С какво обичта ти към Левски е по-голяма от тази към отбора, на който "всеки мач си на стадиона, ако не си на работа де"?
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 16:05

pesho_1913 написа:
Обичам Левски написа:Как ще ги загърбвам,като всеки мач съм на стадиона,ако не съм работа де :)

Да, но съдейки по потребителското ти име, изобщо не си личи, че си фен на Дунав(нали така казваш, че си). С какво обичта ти към Левски е по-голяма от тази към отбора, на който "всеки мач си на стадиона, ако не си на работа де"?

Кореняк русенец съм и Левскар по рождение обаче любовта ми към футбола ме кара да гледам мачове на живо,а не по телевизиите.Какво съм виновен аз ,че не съм се родил във София и да ходя всеки мач на Герена ?

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 03 авг 2012 16:07

Обичам Левски написа:
pesho_1913 написа:

Кореняк русенец съм и Левскар по рождение обаче любовта ми към футбола ме кара да гледам мачове на живо,а не по телевизиите.Какво съм виновен аз ,че не съм се родил във София и да ходя всеки мач на Герена ?

Премести се да живееш в София, като ти се гледа Левски и проблемът е решен :)

FCDunavRuse1949
Контакти:

Мнениеот FCDunavRuse1949 » 03 авг 2012 16:18

Така, нека обобщим. Родът на ОбичамЛевски е левскарски от времето на хан Аспарух, но изтъква факта, че все пак е роден в Русе и затова подкрепя русенския футбол, т.е. Дунав, Аристон, Марисан и още сума ти му и отбори от окръга. Накрая се оказва, че е фен изобщо на българския футбол, което го прави пък привърженик на всички регистрирани футболни дружества на територията на Република България. Дотук с клубните пристрастия, че станаха малко множко.
Идвал на стадиона всеки път, щом Дунав играят със синьо-бяло шалче в ръката. И помага в колосални размери на отбора, като седи, люпи семки и изобщо никой не го забелязва, че е там. А агитката, която по цял мач не спира да подкрепя с песни отбора, всъщност е сбирщина пияници (защото видиш ли хората в нея пият бира, безобразие!) и наркомани (ако ми покаже някой такъв лично ще го поздравя), отиващи на стадиона да чупят и рушат.
А да ми боготвориш Домусчиев...аре моля те, дал 1-2 играча, дето не ги брои изобщо в близко бъдеще в отбора и вече стана месия.
Така че да светна всички, влезли в кореспонденция с този индивид, че всички нормални фенове на Дунав биха се разграничили от неговото мислене.

И за малко да забравя да отговоря на мишока защо голяма част от агитката не беше вчера на стадиона вчера с една дума - РАБОТА. Или ти освен за писане по цял ден по форуми друго не си чувал?

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 03 авг 2012 16:22

FCDunavRuse1949 написа:Така, нека обобщим. Родът на ОбичамЛевски е левскарски от времето на хан Аспарух, но изтъква факта, че все пак е роден в Русе и затова подкрепя русенския футбол, т.е. Дунав, Аристон, Марисан и още сума ти му и отбори от окръга. Накрая се оказва, че е фен изобщо на българския футбол, което го прави пък привърженик на всички регистрирани футболни дружества на територията на Република България. Дотук с клубните пристрастия, че станаха малко множко.
Идвал на стадиона всеки път, щом Дунав играят със синьо-бяло шалче в ръката. И помага в колосални размери на отбора, като седи, люпи семки и изобщо никой не го забелязва, че е там. А агитката, която по цял мач не спира да подкрепя с песни отбора, всъщност е сбирщина пияници (защото видиш ли хората в нея пият бира, безобразие!) и наркомани (ако ми покаже някой такъв лично ще го поздравя), отиващи на стадиона да чупят и рушат.
А да ми боготвориш Домусчиев...аре моля те, дал 1-2 играча, дето не ги брои изобщо в близко бъдеще в отбора и вече стана месия.
Така че да светна всички, влезли в кореспонденция с този индивид, че всички нормални фенове на Дунав биха се разграничили от неговото мислене.

И за малко да забравя да отговоря на мишока защо голяма част от агитката не беше вчера на стадиона вчера с една дума - РАБОТА. Или ти освен за писане по цял ден по форуми друго не си чувал?

+1000...

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 03 авг 2012 16:33

snakebite написа:Тая тема мисля че е за Футбол - България, нямам нищо против да си сътрудничим с Дунав, поне са град от региона !!
Но да влизат хора тук и да плюят и по Лудогорец па макар и индиректно ми е неприятно...Хеле пък градския за който сме незначително отборче......такова нещо да се подкрепят грандове съм виждал май само на Балканите, все едно хората от Бергамо да подркепят Милан, а не местния отбор или в Лутън да подкрепят някой лондонски отбор ! Абсурд !
Моля, модераторите да изместят темата, защото е по-обща и не засяга Лудогорец !

Съжалявам за думите си просто не се изразих правилно, а от там и ти грешно си ме разбрал.Радвам се за успеха на Лудогорец даже смятам че той е единствения дето играе що годе приличен футбол, но ме е яд на много мои приятели дето допреди 1 година даже и на стадиона не са стъпвали и бяха големи левскари и цесекари, а изведнъж станахме най-големите привърженици на Лудогорец. Като си помислиш, че половината от тях не знаят кога е създаден отбора направо ме е срам. :oops:
[offtopic]пп пак се извинявам ако с нещо съм те обидил ;)[/offtopic]
И само Левски оле

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 03 авг 2012 16:36

Всеки е в правото си да има уникални пристрастия. Бъдете по-широко скроени и по-толерантни, не искайте всеки да е изваден от един и същ калъп. Хубаво е да се подкрепя българския футбол като цяло и да се гледат мачове на живо. Това развива родния футбол най-добре. Чест прави на "Обичам Левски", че има такава позиция и си вълнува от нещата, които се случват в региона, а това, че е левскар си е негова страст, която не е нужно да обяснява.
Не знам доколко Лудогорец реално ще помага на Дунав и доколко това са по-скоро журналистически импровизации. Аз бих се радвал на подобно сътрудничество, защото съм свързан и с двата града. Надявам се Дунав да се пребори за място в елита.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 16:37

Да ви кажа не ми пука за вашето мнение.България е демократична държава и има свобода на словото мога да си пиша това,което мисля дори да не съвпада със вашите мнения.Аз ще ходя където си искам,ще пиша където си искам и ще подкрепям когото си искам.Стига да ми харесва.Никой от вас не ми е шеф,ТОЧКА.

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 03 авг 2012 16:40

tsonpen написа:Всеки е в правото си да има уникални пристрастия. Бъдете по-широко скроени и по-толерантни, не искайте всеки да е изваден от един и същ калъп. Хубаво е да се подкрепя българския футбол като цяло и да се гледат мачове на живо. Това развива родния футбол най-добре. Чест прави на "Обичам Левски", че има такава позиция и си вълнува от нещата, които се случват в региона, а това, че е левскар си е негова страст, която не е нужно да обяснява.
Не знам доколко Лудогорец реално ще помага на Дунав и доколко това са по-скоро журналистически импровизации. Аз бих се радвал на подобно сътрудничество, защото съм свързан и с двата града. Надявам се Дунав да се пребори за място в елита.

tsopen поне правилно си ме разбрал,че това е сътруднечество и никой няма да дава пари на никой.Ще си помагаме във сферата на юношеския футбол и тренъорските кадри.Най-много 1-2 ваши твърди резерви да дойдат при нас.

dunavrs
Контакти:

Мнениеот dunavrs » 03 авг 2012 16:46

Обичам Левски написа:Да ви кажа не ми пука за вашето мнение.България е демократична държава и има свобода на словото мога да си пиша това,което мисля дори да не съвпада със вашите мнения.Аз ще ходя където си искам,ще пиша където си искам и ще подкрепям когото си искам.Стига да ми харесва.Никой от вас не ми е шеф,ТОЧКА.

Пич,ок...но това заглавие е меко казано обидно за голяма част от феновете на идеята Дунав(тук не говорим за футбол,баскетбол,волейбол или друг спорт, а за една идея)...Не може да се изказваш от името на цяло Русе,ти не си всички, ти си само един фен,а много от привържениците на Дунав,които подкрепят отбора отдавна, още когато е бил в А група,няма да са съгласни с теб...Просто не бъди толкова краен, никой не ти забранява да подкрепяш, ако искаш, и 50 отбора :) ;)

Върни се в “Лудогорец”