Шампанското на Тигъра

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Dani Kiki написа:И нека номерата от селски вечеринки започнат... сега!
bubka написа:Нормално, и аз да имам пари да поддържам отбор и всяка година да му купувам титлите, отборът ми също ще играе в групите. Тъй като съвременният формат е така направен, че през квалификациите за ШЛ се стига много лесно до групите на Лига Европа, особено ако в началото набереш малко коефициент, който да те праща поставен в схемата. Естествено, че ще влизат. Дори и отбор 4-6-то място в А група, през квалификации за ШЛ, ще се класира много често в групите на ЛЕ. Ама как нормален отбор да стигне до там, след като е направена цяла мрежа от купени съдии, мачове, сателити, БФС, така че титлата да е гарантирана по всякакви параграфи. Дюделанж, Судува, Рига като съперници за влизане - и Ботев, и Локо, и Черно море, и Берое ще ги отстранят такива.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Dani Kiki написа:За поредна година луд късмет за Лудогорец. Марибор ги смачка второто полувреме, но вкара само два. А в края на първото при по-строг съдия Пацо Тигъра можеше да е под душовете....
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта