anker1878 написа:С тези симулации ставате доста противен отбор.
Вкарайте и ще биете! Гъргоров беше дълго време контузен! Нали не мислиш, че точно той ще симулира!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
anker1878 написа:С тези симулации ставате доста противен отбор.
anker1878 написа:Мисля , че ви става вреден навик и ако сега съдията даде много малко продължение , в Европа не е така и вече си изпатихте.
we are the champions написа:mad forest написа:we are the champions написа:феновете от Разград защо не сте на стадиона
Защото не сме в Разград вероятно или не сме си намерили билети...! Близко е до акъла! А ти кога се върна от София?
нямам възможност да хода всяка седмица в София но вие оправдание нямате. до един феновете са ви от Разград ама явно не ви е*е за отбора
tsonpen написа:Честита победа!
Генчев - ето това се казва професионалст - да вкараш два на бившия си отбор.
Аз също не гледах мача наживо, делят ме няколкостотин километра. Но видях, че е имало достатъчно по трибуните. Ще се реванширам с мача за Купата с ЦСКА и може би и с този с Ботев в Пловдив. Мисля, че това е добра компенсация
Това определено не беше най-силният Лудогорец, който съм виждал, но все пак беше достатъчно по-силен от ФК Левски. Добре е, че след две победи над Гонзо като тренор, сега записахме и над Илиан Илиев.
entwickler написа:tsonpen написа:Честита победа!
Генчев - ето това се казва професионалст - да вкараш два на бившия си отбор.
Аз също не гледах мача наживо, делят ме няколкостотин километра. Но видях, че е имало достатъчно по трибуните. Ще се реванширам с мача за Купата с ЦСКА и може би и с този с Ботев в Пловдив. Мисля, че това е добра компенсация
Това определено не беше най-силният Лудогорец, който съм виждал, но все пак беше достатъчно по-силен от ФК Левски. Добре е, че след две победи над Гонзо като тренор, сега записахме и над Илиан Илиев.
Това си беше готиния Лудогорец от миналата есен - особено до 35тата минута.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта