Разкритията на Зоран Златковски!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Разкритията на Зоран Златковски!

Мнениеот shotgun blues » 10 авг 2011 15:16

аз съм потресен :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
claudio
Контакти:

Мнениеот claudio » 10 авг 2011 15:16

B__A__N__DA__TA написа:Има и то какви..BIOMED,а в момента там тече изграждане на нови производства, като те се правят от фирми, които не са от региона....що местните са изяли дървото.

Биовет колега,Биовет.....

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 10 авг 2011 15:18

claudio написа:
B__A__N__DA__TA написа:Има и то какви..BIOMED,а в момента там тече изграждане на нови производства, като те се правят от фирми, които не са от региона....що местните са изяли дървото.

Биовет колега,Биовет.....

Така да е,за останалото съм сигурен..колега :lol:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 10 авг 2011 15:25

Сигурно е вярно, за кво да лъжи човека, между другото е много интересно, защо Димо Атанасов и Деко не играят. Аз още преди време бях чел някъде, че ще сменят Петев с Дуци Симонович, ама да видим.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 10 авг 2011 16:00

Аз съм зад Златовски! Човека няма за какво да лъже, слабите резултати след април са налице! Петев е недоказан "треньор", беше и анонимен на терена, като футболист! На Лудогорец им трябва опитен човек, който знае как да сплоти тези хора и да направи от тях истински отбор! Ако това се случи, тимът от Разград много бързо ще се превърне във фактор в А група!
Интересното е, че на малкото мачове на които успях да присъствам, никой не искаше и да каже дума срещу Петев... поведението на агитката е повече от странно.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 авг 2011 16:04

Cesc Fabregas написа:
modor написа:Е това ме разби :lol:
А, и да знаете, че води тренировките, четейки ги от листче. Преди всяко заниманието Георги Дерменджиев му записва какво да прави.

A за наставленията на полувремето какво да кажем?!ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
"Айде малко да живнем. Тия са ку*венски отбор. Да ги е*а и умрелите мишоци! Кажете си нещо и излизайте. Трябва да бием, Киро е на стадиона"
ИзображениеИзображениеИзображение

Абе то не е и смешно даже :roll: А инж.Гонзо какви ли ги плещи .
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

donpacko
Контакти:

Мнениеот donpacko » 10 авг 2011 16:07

За сметка на това на трибуната аз където сядах,не липсваха никак цветущите епитети,и то не от един или двама човека,все имаше някой да го благославя.Оня ден във Каварна,за първи път от миналата есен го видях да застане пред треньорската скамейка,защото от нея страна нямаше Разградчани да го псуват и затова сигурно изкара прав мача.А във "Б" група след всеки домакински мач на бегом се изнасяше към съблекалнята.А относно агитката,там по вечето до декември месец миналата година не знаеха къде се намира стадиона във Разград,не само тоя а и другите два,а сега станаха големи фенове.

Потребителски аватар
gargamel
Контакти:

Мнениеот gargamel » 10 авг 2011 16:10

Cesc Fabregas написа:
modor написа:Е това ме разби :lol:
А, и да знаете, че води тренировките, четейки ги от листче. Преди всяко заниманието Георги Дерменджиев му записва какво да прави.

A за наставленията на полувремето какво да кажем?!ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
"Айде малко да живнем. Тия са ку*венски отбор. Да ги е*а и умрелите мишоци! Кажете си нещо и излизайте. Трябва да бием, Киро е на стадиона"
ИзображениеИзображениеИзображение

Като Мартин Стоев едно време-"Вижте ги тия как ви се смеят през мрежата" :mrgreen:

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 10 авг 2011 16:36

Нали искахте "А" група? Ето ви "А" група :) :) :) Помия след помия, лъжа след лъжа, скандал след скандал.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
ludogorec
Контакти:

Мнениеот ludogorec » 10 авг 2011 17:07

Треньорът на Лудогорец (Разград) Ивайло Петев остана разочарован от скандалното интервю, което Зоран Златковски даде специално за БЛИЦ.

Македонецът с български паспорт разкри какви ги върши бившият му наставник, говори за случващото се в съблекалнята на новака в "А" група. Скандалното му интервю само за БЛИЦ бързо се появи и в останалите интернет сайтове.

"Чета и не вярвам, че така ми се отблагодарява това момче. Не искам и да си представя как е наговорил всичките тези лъжи. Не само от гледна точка на етиката и морала, а и от гледна точка на неговите футболни качества. Първо искам да го попитам, ако е толкова добър, защо за 4 години е сменил 5 отбора? Никъде ли не поискаха да го задържат поне за още един сезон? Вторият ми въпрос към него е защо за нас е вкарал само 1 гол, при условие, че получи толкова шансове? Изигра 15 мача, а отбеляза само 1 гол. Четири пъти съм го сменял още на почивката. Това според вас показатели на нападател ли са, още повече че става въпрос за българската "Б" група и този човек има претенции?", заявява пред БТА Петев, който вкара за първи път отборът от Лудогорието в елита на българския футбол.

"Ако трябва да бъда честен, този човек получи много повече шансове да се докаже и да бъде титуляр от много други футболисти. Въпреки че много колеги ме предупреждаваха, че правя грешка и не бива да го взимам, аз му дадох и този шанс. Макар че като му погледнеш визитката - се вижда. Човек на 24 години, а вече е сменил 5 отбора. Питайте в Славия колко гола е вкарал - нула, в Сандански - един. За мен думите му са една гадна провокация, която може би иска да удари и по клуба Лудогорец. Но искам да му кажа, че нито един треньор на света, включително и аз, няма да се лиши от добър футболист в отбора си. Кой е този луд, който ще освободи добър играч?", допълнва наставникът на Лудогорец.

"Нищо от това, което е казал, не отговаря на истината. И всеки може да се убеди в това. Неговата работа по принцип е да говори на терена с футболните си качества, а не по вестниците. Защото медиите са само част от футбола, а основното е да излезеш на игрището и да си заслужиш парите", казва още Петев, добавяйки, че ще следи с интерес кариерата на Златковски в иранското първенство и се надява поне там да отбележи 3-4 гола.

"Ако обаче на полусезона или в края на годината отново си смени отбора, няма да се учудя", завършва Петев.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

СЕГА ОЧАКВАМ МАКЕДОНЧЕТО ДА КАЖЕ ЧЕ НЕ ДАВАЛ ИНТЕРВЮ И ТОЗИ 'ЖУРНАЛИСТ' Е ФАНТОМ :lol:
лудогорец

Върни се в “Лудогорец”