vaskonti,ти си отдавна в този форум,кое рискуват Лудите.
ЦСКА и Левски не искат Купа БГ,Литекс-Лудогорец е финала и лудите взимат купата,Левски,ЦСКА,Литекс-ЕКТ.
Кой ще е шампион и тоша знам Васе,но няама да кажа.
Само ще кажа нещо,проследи ми постовете и виж колко съм спокоен.
22-ри кръг, Левски-Лудогорец - 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: 22-ри кръг, Левски-Лудогорец, 02.04.12
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:vaskonti,ти си отдавна в този форум,кое рискуват Лудите.
ЦСКА и Левски не искат Купа БГ,Литекс-Лудогорец е финала и лудите взимат купата,Левски,ЦСКА,Литекс-ЕКТ.
Кой ще е шампион и тоша знам Васе,но няама да кажа.
Само ще кажа нещо,проследи ми постовете и виж колко съм спокоен.
Е ти да не мислиш, че ние си мислим, че друг ще е шампион? Тая преднина в момента въобще не ни заблуждава, бъди сигурен.
Не знам защо така с лека ръка подценяваш и махаш от сметките Черноморец, които също се борят са Европа. При положение, че те са основен фаворит за едно от първите 3 места, дали Литекс ще сдаде с лека ръка купата, след като въобще не е сигурен за третото място, а както се очертава до последно няма да е сигурен, особено пък ако паднат в директния мач с акулите.
Трите отбора се борят за 2 места(ако приемем, че Левски и ЦСКА ще са на другите 2) и да ми казваш, че единият ще пуска на другия, нещо не ми се вижда вероятно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Васе-може да ме помислиш за луд,но бургазлии са най-честния отбор в първенството.
Ето затова те ще бъдат 5ти-това все пак са мои твърдения.
Само ще ти кажа едно само ние ФЕНОВЕТЕ можем да спрем тази ТОТО-МАФИЯ НА БГ-ОТБОРИТЕ.
Помни ми думите рано или късно некой футболер нема да издържи и ще изпее ВСИЧКО.
Колкото до шампиона не е сигурно кой ще бъде-ВЕРВАЙ МИ.
а ЛЕВСКИ И ЦСКА И ЛИТЕКС И ЛУДОГОРЕЦ СА АДСКИ СЛАБИ-ето това е тъжната картинка.
Ето затова те ще бъдат 5ти-това все пак са мои твърдения.
Само ще ти кажа едно само ние ФЕНОВЕТЕ можем да спрем тази ТОТО-МАФИЯ НА БГ-ОТБОРИТЕ.
Помни ми думите рано или късно некой футболер нема да издържи и ще изпее ВСИЧКО.
Колкото до шампиона не е сигурно кой ще бъде-ВЕРВАЙ МИ.
а ЛЕВСКИ И ЦСКА И ЛИТЕКС И ЛУДОГОРЕЦ СА АДСКИ СЛАБИ-ето това е тъжната картинка.
LEVSKI_FOREVER
Честита победа.
-
- Контакти:
Браво момчета, БРАВО!!!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011
[/center]
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

- aleks751226
- Контакти:
zlatan написа:ако искте малко пари от този мач,играйте го 2:1.
На смелчагите успех-Господ обича смелите.
Имам инфо за мача и не питайте откъде,който иска парички нека го играе-аз днес сложих-10лв.

!. Научих, че животът е корав, но аз сьм по-корав от него. Научих,че трябва да съм дявол, за да не ме пращат по дяволите..НАУЧИХ ГО, НО ПО ТРУДНИЯ НАЧИН!!!!И помнете - не е важно какъв е човек отвън, ако е пълен боклук отвътре...!
промени
промени
Браво на футболистите, браво на треньорите, мач изигран по най-правилния начин! Успех и занапред!
Браво момчета , Браво. Много добре тактически проведен мач. Слаб главен съдия, за едно нарушение на Шоко вади картон, а на Гаджев на 5-тото нарушение отзад му даде... Напред , ние сме с вас Лудогорски Орли !

Спиралата на Max Factor прави миглите да изглеждат до три пъти по-дълги...
Мисля, че Max Factor трябва да почне да прави презервативи !
Браво на Лудогорец,много се радвам като паднат Левски-това е добре за българския футбол.
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
- Sofia 1929
- Контакти:
Поздравления за Лудогорец! Не мисля, че има нормално разсъждаващ човек, който да отрече, че показвате най-стойностния футбол до момента. Това прави разликата между вас и отбори като вашия в близката история на А група(Литекс например), защото не оставяте грам съмнение, че някой ви помага, съдии и т.н. а това лично за мен е много важно. На прав път сте, остава и публиката ви, да заслужи отбора, който има и да продължите по този път, без съдийски аванти.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!