efbet Лига 7-ми кръг: Лудогорец - Ботев (Пд) 2:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

efbet Лига 7-ми кръг: Лудогорец - Ботев (Пд) 2:1

Мнениеот JACKO » 31 авг 2025 13:02

31.08.2025______21:30______Неделя

Стадион: "Хювефарма Арена" (Разград)

Изображение
Последна промяна от JACKO на 01 сеп 2025 05:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: efbet Лига 7-ми кръг: Лудогорец - Ботев (Пд)

Мнениеот veni__85 » 31 авг 2025 22:23

Трябва да се срамувате от тази засада която вдигна страничния , и факта че ВАР се забавиха толкова при този очевиден гол.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: efbet Лига 7-ми кръг: Лудогорец - Ботев (Пд) 2:1

Мнениеот JACKO » 01 сеп 2025 07:29

Факт!

Ross_ty
Контакти:

Re: efbet Лига 7-ми кръг: Лудогорец - Ботев (Пд)

Мнениеот Ross_ty » 01 сеп 2025 11:24

veni__85 написа:Трябва да се срамувате от тази засада която вдигна страничния , и факта че ВАР се забавиха толкова при този очевиден гол.

От какъв зор да се срамуваме - това е проблем на БФС и съдиите - срамът е за тях. За мен си е чист гол и такива подаръци не трябва да се правят на никой отбор. Отдавна съдиите спряха да бутат Лудите - това снощи ме изненада, и е напълно грешно - защото после в ЕКТ се получават проблеми - но и там ни режат - голът на Чочев и дузпата срещу него, в мача срещу Унгарците - какво е това ...?!
Съдийството ще е винаги субективно, докато има намесен човек, когато минем на ИИ съдии ще е интересно :о) А иначе за мача - играхме срещу слаб отбор, който чака на случайни статични положения и голове. Отново нашия проблем с подценяването се прояви, както и с македонците в ЕКТ - вкарахме гол и спряхме да играем. Да не забравяме и нашия вратарски кадър - Дани Наумов - ако не беше той ботевистите щяха да претърпят разгром - седем спасени 100% чисти положения - браво за което. Заслужена победа в края с красив гол на Чочев - който си го може, може си го и това е (както би казал Божинката :о) - перфектен с глава е Чочката!

Върни се в “Лудогорец”