ЛЕ. (Плейоф - Реванш): Лудогорец - Шкендия 4:1 (СП)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

ЛЕ. (Плейоф - Реванш): Лудогорец - Шкендия 4:1 (СП)

Мнениеот JACKO » 22 авг 2025 21:15

28.08.2025_____20:30_____Четвъртък

Стадион: "Хювефарма Арена" (Разград)

Изображение
Последна промяна от JACKO на 28 авг 2025 23:49, променено общо 1 път.

Ross_ty
Контакти:

Re: ЛЕ. (Плейоф - Реванш): Лудогорец - Шкендия

Мнениеот Ross_ty » 26 авг 2025 12:55

Това е мача на Мота, решаващ неговото бъдеще - ако отпаднем от ЛК, "тренерът" трябва да си ходи. Мота имаше цялото време през подготовката и в началото на ЕКТ и първенството, отборът не показа абсолютно никакво подобрение, а наобратно - заигра още по-зле и неорганизирано. Идеите на португалеца са неясни, мижави и слаби - 4-3х2 схемата не е за Лудите и не ни дава никакво предимство, отделно играчите сами се лутат в нея и не знаят какво да правят - Маркус и Видал не съм ги видял да изиграят и един силен мач по крилата, както и Бърни и Стипич и Калоч, може бе единствен Чочев съумява да направи нещо, но "една птица пролет не прави". Мунир тъкмо беше почнал да показва признаци на отлична игра и го пуснаха на пангара - трансфер в Мароко - ЗАЩО?
Мисля, че и спортният(ите) директор(и) трябва да поемат някаква отговорност - защо бе привлечен Биле - ялов футболист, с много малко качества, да не кажа никакви; Калоч - скъп халф, който не показва много досега; единствено Станислав Иванов и Стипич са светъл лъч в трансферната политика на Лудите - за което Браво. Станислав трябва да го пускат по-често (това е укор към Мота отново), заедно с Чочев са супер тандем. Пак към директорите - защо не търсим ЦН(ли) - ако не можем в чужбина да погледнем в БГ - един Анте Аралица е страхотен избор, можем да пробваме и при ЦСКА - Питас с огромно желание ще дойде при нас, стига ЦСКА да го продадат - но там по-скоро е политика и червените няма да го пуснат и за 5 мил $ даже, има и други нападатели, които може да се купят от БГ - Лазаров от Ч.Море е супер талант. Ако не им се купува ЦН, може да преквалифицираме Чочев като такъв - опции колкото щеш само желание да има. За сега чакаме обаче и ще е късно, след тази седмица вече при положение, че отпаднем - мачът в четвъртък ще е много труден - македонците ще са се окопали в своето поле и ще играят дефанзивно, пазейки резултата. Все пак успех - дано победим с 2:0!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 26 авг 2025 20:25

Поне едното недоразумение отиде в Мароко. Единственото положително е раните му смени. За мен Мота е аут след мача с Левски!
Изображение

Ross_ty
Контакти:

Мнениеот Ross_ty » 27 авг 2025 15:06

miro_rz написа:Поне едното недоразумение отиде в Мароко. Единственото положително е раните му смени. За мен Мота е аут след мача с Левски!

Аз мисля, че тоя мач с Левски трябва да го играем с нов треньор. Мота може и да е добър треньор, в което се съмнявам - просто е имал късмет в Ноа (арменците и азерите са много надъхани копелета), но при Лудите не се получава. Той има някаква обремененост, плахост - вижте Керкез, и той е същата картинка. Не знам може би задачите и очакваният са много големи, или Мота е очаквал нещо друго, но за момента той не е правилния избор за нас. Футболистите са де-мотивирани, не знам до каква степен се ползват качествата им, или пък дали имат тия качества за които са ги купили - примерът с Биле, да кажем Калоч се обиграва още, спортните директори се крият като мишки - къде е Караманджуков или Мота, или Петричев, да излязат и да обяснят какво става. До сега май не са били в такава ситуация, но за всичко си има първи път; и не знам каква е тая практика на "мълчанието" - ти си шефът там - спортен директор, излизаш и казваш - задачите са тия и тия, при неизпълнение треньорът си заминава - точка. Кога чухме нещо за наказания или пък премии - к'во го криете, всички знаем колко са високи заплатите в Лудогорец, за тия заплати се искат резултати, като няма резултати - търси се отговорност.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 27 авг 2025 19:54

Чичо Гошо вече глади шубата!
Изображение

Ross_ty
Контакти:

Re: ЛЕ. (Плейоф - Реванш): Лудогорец - Шкендия 4:1 (СП)

Мнениеот Ross_ty » 28 авг 2025 23:53

Победаааааа! Честито на отбора и всички зелени фенове!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: ЛЕ. (Плейоф - Реванш): Лудогорец - Шкендия 4:1 (СП)

Мнениеот miro_rz » 29 авг 2025 10:00

Първото беше смазващо, нямаха удар. Малко слабо второ и след гола малко омекнахме. Чочев е класа, а чеха не знае къде се намира.

Изображениеlaptop keyboard keys not working
Изображение

Върни се в “Лудогорец”