efbet Лига 35-ти кръг: Левски - Лудогорец 2:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: efbet Лига 35-ти кръг: Левски - Лудогорец
miro_rz написа:За мен ще загубим и двата мача, каквото-такова!
Правилно...важното е че сме първи с новите косачки!!!
Прогнози не давам, но този път ще кажа зрелищно 3:2!
А косачките са си супер, искам и аз такава за градината!
А косачките са си супер, искам и аз такава за градината!
miro_rz написа:За мен ще загубим и двата мача, каквото-такова!
няма как да загубите и двата мача, дори може да биете и в двата мача - за втория дори съм убеден. За нашия мач - абсолютно без значение, като вероятно ще е най-слабо посетеният ни мач с вас, с оглед на кривото време и за пореден път малоумен час
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- MASTER_COOL
- Контакти:
tmanolov написа:miro_rz написа:дори може да биете и в двата мача - за втория дори съм убеден.
Усещам, че си се насрал от сега да не вземе да стане обратното :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:tmanolov написа:miro_rz написа:дори може да биете и в двата мача - за втория дори съм убеден.
Усещам, че си се насрал от сега да не вземе да стане обратното :lol:
няма никакъв шанс отборът от Микре да спечели тази купа - за един финансов феърплей иде реч
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Re: efbet Лига 35-ти кръг: Левски - Лудогорец 2:2
Този мач без значение за двата отбора, се оказа от голямо значение все пак и за сини и зелени. Съдията отново направи куп грешки и изнерви мача, и с червения картон, и с куп пристрастни отсъждания, най-вече за сините (Сангаре също заслужаваше червен картон ако мерилото на съдията за картони бе еднакво, както и Костадинов). Лудогорец искаше отново да изиграе лежерно мачле и к'вото стане, ако влезе гол или два - ок и ще доиграем - ако излезе равен - супер. Левски като че ли имаха повече мотивация, но нямаха "вътък", в края на сезона не стигат силите. И се чудя на разни пристрастни коментаторчета и журналисти (Томислав и компания) как сините след 60 мин ако получели гол не можели да затварят мача и как се "сковавали" - просто е: нямат кондиционна подготовка, както 90% от българските отбори - повечето се уморяват 60-70 мин, защото са търчали като гламави първото полувреме без идея за стратегия и никакъв план за мача. Лудите това го разбраха доста рано в сезона, и затова първите полувремена играеха да изморят съперниците и второто "удряха" с гол или два, този сезон играхме икономично, но и мачовете станаха много. Картонът на Куба беше пресилен, правилното отсъждане е жълт картон за двамата играчи - за провокация и бутане без топка, по-късно Сангаре без топка удари играч на Лудогорец през лицето и даже картон не получи, а беше за директен червен, но и жълт да беше, ставаше втори и го гонеха, но съдията си замълча, за ВАР да не говорим. От друга страна Куба като капитан и опитен играч, не трябваше да се поддава на провокацията. Още за Левскарите - показаха тотална глупост търсейки отстраняването на Пьотровски - така той няма да играе във финала за Купата, и потенциялно Лудите може да загубят, така Левскарите ще играят в Конференциите. Ако Лудите спечелят Купата, Левски отива в Лига Европа - ама няма кой да мисли там, те и затова ще се радват на 2то място и един два кръга ЕКТ, като за Световно. Левскарите не успяха да стиковат отбор и да накарат играчите си да играят задружно - Джамили е пръв пример - тотално леке с качества, играе само в мачовете с Лудогорец и ЦСКА - през останалото време - леж; също играчите им в Септември - Рупанов е сензация там, но за Левскарите си остава безнадежден защитник, отново проличава липсата на мисъл и стратегия за развитие. Както и да е, да гледаме Лудите - идва важен мач за купата и ще търсим победата - успех и дано съдията не развали мача пак.