efbet Лига 24-ти кръг: Локомотив (Сф) - Лудогорец 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

efbet Лига 24-ти кръг: Локомотив (Сф) - Лудогорец 1:2

Мнениеот JACKO » 04 мар 2025 18:57

09.03.2025___17:00___Неделя

Стадион: "Локомотив" (София)

Изображение
Последна промяна от JACKO на 09 мар 2025 18:59, променено общо 1 път.

favaca8888
Контакти:

Re: efbet Лига 24-ти кръг: Локомотив (Сф) - Лудогорец

Мнениеот favaca8888 » 05 мар 2025 10:12

Всичко под 0-6 ме устройва !

.......и само Локо !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Ross_ty
Контакти:

Мнениеот Ross_ty » 05 мар 2025 13:59

......хареса ми ентусиазма на Локо фена коментирал тука, но мечтите са едно, а реалността друга - 0:2 за Лудите. Б този мач, зелените ще впрегнат всички сили за победата, след издънките в последните няколко мача.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 05 мар 2025 17:26

Ross_ty написа:......хареса ми ентусиазма на Локо фена коментирал тука, но мечтите са едно, а реалността друга - 0:2 за Лудите. Б този мач, зелените ще впрегнат всички сили за победата, след издънките в последните няколко мача.

Не си ме разбрал,брато:) Загуба за моя отбор с под 6 гола ме устройва....
Ся като гледам,че и Кабаков е рефер всичко е пределно ясно.Дано ти излезе прогнозата и ни биете само 2-0.После идва Карабах и всичко резко приключва.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

Ross_ty
Контакти:

Мнениеот Ross_ty » 06 мар 2025 11:51

favaca8888 написа:
Ross_ty написа:......хареса ми ентусиазма на Локо фена коментирал тука, но мечтите са едно, а реалността друга - 0:2 за Лудите. Б този мач, зелените ще впрегнат всички сили за победата, след издънките в последните няколко мача.

Не си ме разбрал,брато:) Загуба за моя отбор с под 6 гола ме устройва....
Ся като гледам,че и Кабаков е рефер всичко е пределно ясно.Дано ти излезе прогнозата и ни биете само 2-0.После идва Карабах и всичко резко приключва.

Ами в такъв случай е още по-жалко - трябва да имате повече вяра в отбора си - естествено разбирам сарказъма, но няма нужда от него. Лудогорец е много по-малко подкрепян от съдиите последните 5 години, от колкото сини и червени, най-вече червени (при Гриша Ганчев особено). Хубавото е че Локото взе много класен нападател от нас - Спас си е класа и много добър нападател с усет към гола и ви върши чудесна работа; имате и много добър треньор в момента, така че ще се получи силен мач с нас. Колкото до карабах - нищо особено не е станало, от тази седмица има рекорд в Шампионската: ПСВто се изложи срещу Арсенал и то в редовното време, докато нашият резултат дойде в продълженията, където карабах се възползваха от умората на Лудите, които дадоха 150% за да продължат, но не успяха - и това го има в играта. Но ние не го правим на проблем - гледаме напред и другата година ако играем пак с карабах, ще ги бием с 3:0 и ще продължим, без да се правим на големи герои - видяхме ги къде приключиха и азерите.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 06 мар 2025 12:31

Реалист съм и според мен почетната загуба ще е успех,отделно че у дома играем зле този сезон.
Делев наистина прави фурор с екипа на Локо и е доста учудващо,че избра да дойде при нас.
По принцип аз съм от малкото форумци тук,които не Ви мрази чак толкова,колкото останалите :)
Надявам се да стане мач и да гледаме по-малко ВАР и повече футбол.

Ross_ty
Контакти:

Мнениеот Ross_ty » 07 мар 2025 13:25

favaca8888 написа:Реалист съм и според мен почетната загуба ще е успех,отделно че у дома играем зле този сезон.
Делев наистина прави фурор с екипа на Локо и е доста учудващо,че избра да дойде при нас.
По принцип аз съм от малкото форумци тук,които не Ви мрази чак толкова,колкото останалите :)
Надявам се да стане мач и да гледаме по-малко ВАР и повече футбол.

Само адмирации за такава позиция - мисля, че трябва да сме повече хора, отколкото врагове и върли противници, взаимното уважение и респект се загуби последните 15-20 години, а това не е хубаво нито за спорта, нито за феновете. И аз се надявам за хубав мач, и нека по-добрият на терена победи!

Потребителски аватар
Emmanuel
Контакти:

Мнениеот Emmanuel » 08 мар 2025 10:32

Коментиращият мача с Карабах да си пусне мача на запис. Бях във VIP-а на арената откъдето мача се виждаше прекрасно. Лудогорец бе по-добрият отбор през повечето време, но глупави грешки в защита върнаха Карабах в мача. До 2:3 играта ни бе вълнуваща, а мача равностоен. При четвъртият гол на азерите нашите просто рухнаха! Мечтата умря и ако мача бе продължил още 20мин... можеше и 2:20 да е. Това се нарича психология. Рухваш психически и съперника просто бележи гол след гол.
Колкото до мача - тук вече победата е задължителна, че на Герена пак започнаха да мечтаят! Едно 0:2 звучи резонно, но няма да е лесен мач. Локо е в топформа през пролетта. А Спас е великан. Според мен заслужаваше да остане на арената до пенсия. Толкова силно мотивиран играч не сме имали. Изкара много мачове просто на импулс. Желая му успех в Локо!

Ross_ty
Контакти:

Re: efbet Лига 24-ти кръг: Локомотив (Сф) - Лудогорец 1:2

Мнениеот Ross_ty » 10 мар 2025 10:08

Определено очаквах повече от Лудите в тоя мач, не може при числено надмощие на терена и класата на състезателите, да се играе тренировъчно темпо след като влезе 2я гол. Много рано си помислихме, че мачът е затворен - от което се възползваха железничарите и можеха даже да изравнят. Браво на Бароан, показа защо е привлечен, много добре прибра топката и с хубав финт се освободи и вкара първия гол. Това показва класа и усет на добър нападател - защото най-лесното беше да я изрита веднага, както по-слаби нападатели биха направили. Головете с глава на Нареси и Аралица си бяха хубави и също отразяват класата на състезателите. Локо заслужават да останат в ефбет лигата, много добър състав и мисля че другия сезон може да се борят и за 5цата. А Лудите да си опичат акъла и да са концентрирани докрай - успех срещу Ботев Враца!

Върни се в “Лудогорец”