Стадион: "Локомотив" (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Ross_ty написа:......хареса ми ентусиазма на Локо фена коментирал тука, но мечтите са едно, а реалността друга - 0:2 за Лудите. Б този мач, зелените ще впрегнат всички сили за победата, след издънките в последните няколко мача.
favaca8888 написа:Ross_ty написа:......хареса ми ентусиазма на Локо фена коментирал тука, но мечтите са едно, а реалността друга - 0:2 за Лудите. Б този мач, зелените ще впрегнат всички сили за победата, след издънките в последните няколко мача.
Не си ме разбрал,брато:) Загуба за моя отбор с под 6 гола ме устройва....
Ся като гледам,че и Кабаков е рефер всичко е пределно ясно.Дано ти излезе прогнозата и ни биете само 2-0.После идва Карабах и всичко резко приключва.
favaca8888 написа:Реалист съм и според мен почетната загуба ще е успех,отделно че у дома играем зле този сезон.
Делев наистина прави фурор с екипа на Локо и е доста учудващо,че избра да дойде при нас.
По принцип аз съм от малкото форумци тук,които не Ви мрази чак толкова,колкото останалите :)
Надявам се да стане мач и да гледаме по-малко ВАР и повече футбол.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта