Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
miro_rz написа:Шампионска точка!!!![]()
k20dan4o написа:miro_rz написа:Шампионска точка!!!![]()
Хаха, нашите май ще оттеглят жалбата
krumeto написа:За какво реват оранжевите. Гледаха го сега с ВАР - дузпа има.
Бусато не пипа топката, а с коляно спъва нападателя!
Акрапа реве, ама не пусна основните играчи, пази ги за КБ. Ако не я вземе, заминава!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:krumeto написа:За какво реват оранжевите. Гледаха го сега с ВАР - дузпа има.
Акрапа реве, ама не пусна основните играчи, пази ги за КБ. Ако не я вземе, заминава!
Щото чипът им е такъв - дай им само да реват и да търсят завери и врагове.
krumeto написа:TristaNNN написа:krumeto написа:За какво реват оранжевите. Гледаха го сега с ВАР - дузпа има.
Щото чипът им е такъв - дай им само да реват и да търсят завери и врагове.
На всичкото отгоре Занев обявява, че няма засада!
Още в реално време всички видяха, че има засада. Трябва да си сляп с двете очи, за да кажеш, няма засада.
Ако там не е усетил, никой ли не му казал, че е в засада? Ако си честен човек, поне замълчи, като не искаш да си признаеш.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: soilwork и 7 госта