А тоя космонавт как ме дразни, чалъми и стойки само, ни пас може да даде, ни да завърши чисто голова атака.
Единственото хубаво са трите точки...незаслужени

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Това ти ли го писа или го копира от някъде?k20dan4o написа:Ако някой не е гледал мача ще каже че сме ги разбили и сме с 2 класи над тях. А ако си го гледал безпристрастно трябва да се каже че сме си същите дупки и заслужавахме и да паднем. Един, втори, трети шахматист...партиите все калпави, явно с много пешки играем. А съдията бе по трагичен и от Железов снощи, отсъждаше все в наша полза. Незнам, чувал съм че просто някои съдии обичат да се слагат на силните на деня, без причина. Давидов го лансират яко, а си е посредствен съдия.
А тоя космонавт как ме дразни, чалъми и стойки само, ни пас може да даде, ни да завърши чисто голова атака.
k20dan4o написа:Ако някой не е гледал мача ще каже че сме ги разбили и сме с 2 класи над тях. А ако си го гледал безпристрастно трябва да се каже че сме си същите дупки и заслужавахме и да паднем. Един, втори, трети шахматист...партиите все калпави, явно с много пешки играем. А съдията бе по трагичен и от Железов снощи, отсъждаше все в наша полза. Незнам, чувал съм че просто някои съдии обичат да се слагат на силните на деня, без причина. Давидов го лансират яко, а си е посредствен съдия.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Нивото в ЕФБЕТ ЛИГА Е ПОТРЕСАЮЩО!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта