ЛЕ, Групова фаза, 6-ти кръг: Лудогорец - Ласк | 10.12.2020г. | 1:3 |
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, Групова фаза, 6-ти кръг: Лудогорец - Ласк | 10.12.2020г. |
Да, бе, виж колко са ми коментарите! Коментирам ви само, когато самочувствието ви излезе без покритие
, при това единствено в мачовете ви от ЕКТ!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Човек радвай се на вашата победа, нас ни остави да си ближем раните!
Ядохме бой и това е!
Аз съм ви пожелал успех и след това честитил!
Ядохме бой и това е!
Аз съм ви пожелал успех и след това честитил!
CSKA 78 написа:Няма комплекси! Такова "постижение" като вашето и на подуенци в групова фаза на ЕКТ, е вечно!Ние нямаме такова! Не сме имали и едва ли ще имаме някога!
Има време . Все пак това ви е едва трето участие в ЕКТ и първо участие в груповата фаза .
CSKA 78 написа:Няма комплекси! Такова "постижение" като вашето и на подуенци в групова фаза на ЕКТ, е вечно!Ние нямаме такова! Не сме имали и едва ли ще имаме някога!
Е да, ама след 1990 година така наречените от тебе "подуенци" имат 1/4 финал за УЕФА с 14 мача за един сезон в евротурнирите, а твоето фалирало отборче до 2016 година имаше две участия в групови фази на УЕФА/ЛЕ и две последни места с по някоя победа в мач без значение. Сега с ЦСКА-София традицията е продължена последно място и победа в мач без значение за класирането... А за ШЛ и групова фаза как си отваряш устата припознала като там твоя отбор не е бил близо дори до участие. Лудогорец пък няма какво да коментираме успехите им в Европа сравнение с фалиралата петолъчка на която беше фен. Та кажи кви успехи е постигнала фалиралата петолъчка и сегашния преместен Литекс наименован ЦСКА-София в Европа.. от кои групи е излезнал, до коя фаза на турнира е стигнал, той тръгнал да сравнява неуспехите

Re: ЛЕ, Групова фаза, 6-ти кръг: Лудогорец - Ласк | 10.12.2020г. | 1:3 |
Много ме весели избирателното писане на подуенци. Обаче, факт е, че единствено те и проекта на домуса не са печелили точки в групова фаза на ЕКТ. А кой колко е постигнал, там е ясно. Между другото с -12 ГР, проекта е окупирал последното място тая година в ЛЕ - отново факт. 

Всеки да си гледа в кочината! 

d.milanov написа:Много ме весели избирателното писане на подуенци. Обаче, факт е, че единствено те и проекта на домуса не са печелили точки в групова фаза на ЕКТ. А кой колко е постигнал, там е ясно. Между другото с -12 ГР, проекта е окупирал последното място тая година в ЛЕ - отново факт.
Какво те весели, припознал Литекс докато още отбора му не беше официално фалирал и се готвеше за мач срещу Лудогорец за суперкупата ? Това верно е много весело.. голяма забава да си оставиш отбора носител на купата преди мач за суперкупата и да почнеш да викаш ЦСКА на отбора Литекс Ловеч наименован ЦСКА-София. Жалкото е че тука журналистите са мисирки на Баце с чието благоволение Ганчев направи всички тея врътки с Литекс Ловеч. Та тея мисирчици изпълняват и мълчат като бити пеераси и не ви разнасят и не показват нон-стоп за всичките схеми и измами с преместването на Литекс и колко е ощетен НАП, футболисти и треньори, та да научи целия свят.. а чинно наричат преместения Литекс по нареждане ЦСКА.. От спестените 30-на млн задължения на фалиралото ЦСКА се дават за заплати на скъпоплатени африканци в ЦСКА-София къде им се радвате сега, припознавачи.
Много съдържателно мнение за мача на Лудогорец! 

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
danon написа:d.milanov написа:Много ме весели избирателното писане на подуенци. Обаче, факт е, че единствено те и проекта на домуса не са печелили точки в групова фаза на ЕКТ. А кой колко е постигнал, там е ясно. Между другото с -12 ГР, проекта е окупирал последното място тая година в ЛЕ - отново факт.
Какво те весели, припознал Литекс докато още отбора му не беше официално фалирал и се готвеше за мач срещу Лудогорец за суперкупата ? Това верно е много весело.. голяма забава да си оставиш отбора носител на купата преди мач за суперкупата и да почнеш да викаш ЦСКА на отбора Литекс Ловеч наименован ЦСКА-София. Жалкото е че тука журналистите са мисирки на Баце с чието благоволение Ганчев направи всички тея врътки с Литекс Ловеч. Та тея мисирчици изпълняват и мълчат като бити пеераси и не ви разнасят и не показват нон-стоп за всичките схеми и измами с преместването на Литекс и колко е ощетен НАП, футболисти и треньори, та да научи целия свят.. а чинно наричат преместения Литекс по нареждане ЦСКА.. От спестените 30-на млн задължения на фалиралото ЦСКА се дават за заплати на скъпоплатени африканци в ЦСКА-София къде им се радвате сега, припознавачи.
Зелените фенове да ме извинят, моля.
Алоуууу, Даноне, вкиснал си се вече. Какво общо има това дето си го изсрал с ЕКТ? МозАк!