А, нашата група и нашето положение си е съвсем отделен шит, коментирате го в нашия форум, тук пък аз съм ви на гости

За щастие, да не казвам голяма дума, но не виждам кой из Рома, Йънг бойс или особено пък Клуж ще тръгне да ни качва на резултат. Не изключвам да се случи, но ще е по-скоро случайно

. Рома (италианците по принцип) до 1/8 финалите някъде на ЛЕ само си разцъкват колкото да си вземат мачовете- ако паднат случайно един, два гола повече при разцъкването, паднат, ако не- няма зор и драма. Абсолютно същото се отнася и до Тотнъм (те от лиготия за малко да отпаднат даже от нашето Локо), но пък е по-класен отбор от Рома... Докато германоговорящите като/ако им тръгне винаги играят сериозно и до край и се възползват максимално от шансовете си.
Освен ЛАСК има и едни други австрийци Волфсбергер- тръгна им добре мача миналата година срещу Мюнхенгладбах и ги черпиха 4 къривурста като гости... на нула

Същите измъкнаха и хикс от Рома, защото последните не се напрягаха много много. Да не обелвам дума и за Залцбург. Затова и очаквам ако някой изобщо ще ви громи да е ЛАСК, а не Тотнъм

Антверпен определено са по-силни отколкото очаквах и спокойно можеше да ви дръпнат с 3 гола още първото полувреме при малко повече късмет. Мислих, че ще са някакви опълченци и почти сигурни последни в групата. Поне две класи над Клуж са...
Колкото и да не сте ми симпатични ви пожелавам успех утре!