Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- rebelheartous
- Контакти:
Re: Всекидневна /Лудогорец/
И аз така мисля. Те и без това този сезон са доста зле.
Аре , честито за жребието - да отидето до Беларус и да ги опаткате ! Успех!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Което зависеше от съдбата - бе дадено с пълни шепи: прескачаме кръг, избягваме сериозни тимове, Дан Битон ни праща Брест от ШЛ...От тук-натам, всичко е в краката на футболистите. Успех !
висша математика:31 ≠ 4 

ELFen написа:Което зависеше от съдбата - бе дадено с пълни шепи: прескачаме кръг, избягваме сериозни тимове, Дан Битон ни праща Брест от ШЛ...От тук-натам, всичко е в краката на футболистите. Успех !
Game, Set and Mats

miro_rz написа:Дан Битон отново вкара за Макаби, за целият сезон ли е под наем?
Да вкарва, ще им го продадем.
Такива свитички не са за Лудогорец (и той нямаше желание).
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
krumeto написа:miro_rz написа:Дан Битон отново вкара за Макаби, за целият сезон ли е под наем?
Да вкарва, ще им го продадем.
Такива свитички не са за Лудогорец (и той нямаше желание).
Еми трудна адаптация, едни 2/2.5 милки и да го вземат!
Лудогорец могат ли да съберат 1000 човека на домакински мач, ако цска-ри и левскари не отидат? Впатарчето как се дръпна, за да пусне на Сисиньо

4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:Лудогорец могат ли да съберат 1000 човека на домакински мач, ако цска-ри и левскари не отидат? Впатарчето как се дръпна, за да пусне на Сисиньо![]()
Тавана е 700.Какви 1000 бълнуваш?
Мен ме кефи агитката.ВЕЛИКА Е.