ШЛ 2 кръг, Лудогорец - Мидтиланд 26.08.2020 = 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Re: ШЛ 2 кръг, Лудогорец - Мидтиланд 26.08.2020

Мнениеот ImmortaL_1000 » 27 авг 2020 12:32

BaAdeniji написа:Никой не отрича, че датчаните като цяло са по-класния отбор. Според мен тактиката на Върба беше идеална за мача. Баш в началото на второто полувреме пресата на Мидтиланд омекна и започнаха да им се подгъват краката, тогава Лудогорец изнесе играта напред и създаде няколко добри ситуации, където завършващия пас куцаше или някой се лакомеше при ситуация 4ма на 3ма в полза на Лудогорец. Когато Лудогорец започна да пресира по-високо някъде след 55 минута и датчаните започнаха да бъркат под натиск пред пеналтерията. Така стана и ситуацията, когато Паулиньо от Мидтиланд спря удара на играч на Лудогорец с ръка съвсем умишлено, а топката отиваше във вратата. Дано съдията наистина не е видял добре в купчината от играчи, но ако имаше ВАР това значеше дузпа и червен картон в 65 минута ! Мачът придобиваше коренно различен фон при 11 на 10 играчи за Лудогорец и 1-0 ! Забелязвам от няколко години българските отбори тотално биват рязани в Европа. Помните и гаврите на ЦСКА - Копенхаген и в двата мача през 2018г.! Перуката дето се хвалеше какви връзки и приятели имал сред старците от УЕФА му видяхме приказките, че са просто на вятъра ! Последните 3 сезона в Европа тотално резачки и съдийство в ущърб на българските отбори ! :evil:

Какви класни датчани? Спомняте ли си в ШЛ и за клалификацията за ШЛ срещу какви отбори бяха. Просто сега половината отбор е застарял дугата половина са нови който ще иска време да са сработят , тренора е някав улав. Еми това е Лудогорец са леко в криза.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

BaAdeniji

Re: ШЛ 2 кръг, Лудогорец - Мидтиланд 26.08.2020 = 0:1

Мнениеот BaAdeniji » 27 авг 2020 12:39

Първото полувреме бяха по-добрия отбор на терена, но си изпуснаха своите шансове. Второто полувреме между 45 и 70 минута определено Лудогорец беше по-добрия отбор и съдията реши мача с недадената дузпа+червен картон ! Това са фактите. Върба беше преценил добре съотношението на силите и затова беше избрал тази по-дефанзивна тактика и се видя че можеше и да сполучи, когато датчаните омекнаха през второто и нямаха тия сили да осъществяват преса дълбоко в половината на Лудогорец, както правеха през първото полувреме. Ако си бяха вкарали тогава положенията, нямаше да кажа нищо...ама не да ми излизат с номера как били категорично по-добри през целия мач - беше така единствено през първото полувреме. Чета и датската преса почти нищо за дузпата, правят се на слепи...само в сайта на големия им противник Копенхаген пише за дузпата и че са се класирали благодарение на съдията ! :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 27 авг 2020 12:44

"По-класни"? Тея са някакъв продавалник, като Аякс и Удинезе - машина за пари. Намират някакви младежи и ги шиткат до един сезон. Тея, ако ги хване един наистина класен отбор ще ги надупчи, като стой че гледай. Основно са някакви 22-23 годишни. Нямат два последователно отстранени отбора в Европа. Лудогорец трябваше да продължи модела Шахтьор - яко бразилци и някой някой европеец за цвят. А за треньор - Стойчо Стоев. Това е вашия треньор и вие сте отбора на сърцето му.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 авг 2020 13:04

Лудогорец си заслужават участта! С 35 годишни не се прави футбол!
А ако 35 годишните са най-добрите играчи в мача, тогава този отбор е трагедия! И това е само началото! По старите правила отпреди няколко години - след отпадане в този кръг отпадналият отбор не играе никъде! Но като гледам "качеството" на отбора, новите правила няма да са в услуга на делиорманци, и те ще отпаднат и за ЛЕ скоро!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 27 авг 2020 13:37

Red_Neck написа::arrow: :arrow: :arrow:

Изображение

BaAdeniji написа:Чета и датската преса почти нищо за дузпата, правят се на слепи...само в сайта на големия им противник Копенхаген пише за дузпата и че са се класирали благодарение на съдията ! :lol: :mrgreen:

Виждаш ли засадата ? Или просто тролиш ?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 27 авг 2020 14:13

Eminem написа:[offtopic]
Red_Neck написа::arrow: :arrow: :arrow:

Изображение

BaAdeniji написа:Чета и датската преса почти нищо за дузпата, правят се на слепи...само в сайта на големия им противник Копенхаген пише за дузпата и че са се класирали благодарение на съдията ! :lol: :mrgreen:
[/offtopic]
Виждаш ли засадата ? Или просто тролиш ?

В Разград засади под 3 метра не ги броят ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 27 авг 2020 15:29

Аз толкова безпомощен Лудогорец не бях виждал. Особено първото полувреме онези ги задушиха отвсякъде. Жестока преса наистина. Мислих Датчаните за откровенни дървари ама те маи леко дърводелци излязоха.... :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 27 авг 2020 16:03

Вълчан написа:Аз толкова безпомощен Лудогорец не бях виждал. Особено първото полувреме онези ги задушиха отвсякъде. Жестока преса наистина. Мислих Датчаните за откровенни дървари ама те маи леко дърводелци излязоха.... :)

Коефициените за мача преди началото му бяха леко за Разград. Пуснах мача в 13-та минута. Гледам коефициентът за домакините 4,5 , а за гостите 2,1. Какво става? Червен картон ли има, че за десетима минути букитата тотално обърнали залозите. В средата на първото полувреме 28 към 72 процента владеене на топката.

csimoen2
Контакти:

Re: ШЛ 2 кръг, Лудогорец - Мидтиланд 26.08.2020

Мнениеот csimoen2 » 27 авг 2020 16:19

BaAdeniji написа:Не, глупендерче ! Липсва ВАР ! С ВАР в тоя мач Лудогорец се класираше в следващия кръг на ШЛ ! УЕФА старчоците дето са сложили тая система едва в групите, са престъпници ! :evil:

Пич, успокой се, засадате е 3 метра поне, седи мирен... :)

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 27 авг 2020 16:58

NOMER14 написа:
Вълчан написа:Аз толкова безпомощен Лудогорец не бях виждал. Особено първото полувреме онези ги задушиха отвсякъде. Жестока преса наистина. Мислих Датчаните за откровенни дървари ама те маи леко дърводелци излязоха.... :)

Коефициените за мача преди началото му бяха леко за Разград. Пуснах мача в 13-та минута. Гледам коефициентът за домакините 4,5 , а за гостите 2,1. Какво става? Червен картон ли има, че за десетима минути букитата тотално обърнали залозите. В средата на първото полувреме 28 към 72 процента владеене на топката.

За съжаление всичко това е точно така. Никой не може да ме обвини в пристрастия към Лудогорец, но за мен те са абсолютно заслужени шампиони на България и който и да е български отбор ако беше на тяхно място щеше да изглежда още по-зле. А срещу Лудогорец игра Мидтиланд, отбор ,който в никакъв случай не разполага с по-скъпи играчи(звездата им не игра вчера). С изключение на вратаря и двойката им централни защитници(които са по на 27-28 години) всички останали играчи са на възраст под 25 години ,като дори Б.Краев е на възраст над средната за отбора. Като голяма част от състава им не знам доколко имат въобще опит в международни мачове.Но като гледах мача вчера на моменти имах чувство ,че гледам мач между юноши младша възраст и старша възраст, който е гледал подобни мачове знае какво имам предвид. Единия отбор взема топката на другия общо взето във всеки момент ,който си пожелае.

Върни се в “Лудогорец”