Без реформа и следване на модела от Сърбия и Хърватия (утопия, знам) не ни чака нищо друго, освен изравняване по коефициент с най-слабите европейски страни във футбола.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
slash1912 написа:Тоя Върба защо взима една чанта с пари не е ясно.Нито един важен мач не взе.Шампион на България можете да станете и с мен за треньор.
BaAdeniji написа:Каква засада бе тулуп, страничния щеше да вдигне флага ако имаше засада. Чиста гавра за пореден път с български отбор в евротурнирите !
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
BaAdeniji написа:Никой не отрича, че датчаните като цяло са по-класния отбор. Според мен тактиката на Върба беше идеална за мача. Баш в началото на второто полувреме пресата на Мидтиланд омекна и започнаха да им се подгъват краката, тогава Лудогорец изнесе играта напред и създаде няколко добри ситуации, където завършващия пас куцаше или някой се лакомеше при ситуация 4ма на 3ма в полза на Лудогорец. Когато Лудогорец започна да пресира по-високо някъде след 55 минута и датчаните започнаха да бъркат под натиск пред пеналтерията. Така стана и ситуацията, когато Паулиньо от Мидтиланд спря удара на играч на Лудогорец с ръка съвсем умишлено, а топката отиваше във вратата. Дано съдията наистина не е видял добре в купчината от играчи, но ако имаше ВАР това значеше дузпа и червен картон в 65 минута ! Мачът придобиваше коренно различен фон при 11 на 10 играчи за Лудогорец и 1-0 ! Забелязвам от няколко години българските отбори тотално биват рязани в Европа. Помните и гаврите на ЦСКА - Копенхаген и в двата мача през 2018г.! Перуката дето се хвалеше какви връзки и приятели имал сред старците от УЕФА му видяхме приказките, че са просто на вятъра ! Последните 3 сезона в Европа тотално резачки и съдийство в ущърб на българските отбори !
Vladislav написа:С риск да ме обвините и в расизъм- но не можеш да очакваш героизъм от отбор с толкова много черни. Африканците са и лабилни на всичко отгоре и когато идва ред да се поеме отговорност... остава само Моци.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта