ЛЕ, 1/16 финал: Лудогорец - Интер 0:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16 финал: Лудогорец - Интер 0:2

Мнениеот W84me » 21 фев 2020 23:55

miro_rz написа:
W84me написа:
miro_rz написа:Приемам забележката!
Милито как разплака Байерн, беше хубав финал! :)

Финта му за втория гол още ми е пред очите, прати Ван Буйтен да бере гъби.

2010 беше нали?
Тогава работех и учих във ВТ, моя съкварирант беше голям фен на Ман. Ю а неговия приятел на Байерн М. Хванаха се на здрав бас, това беше на 1/2 мисля. Накрая и дват фаворита не я вдигнаха.
Баси кога минаха 10 години?

Да, 2010 беше. На следващата година пак се срещнаха, този път на 1/8 финал мисля, Интер отново спечели след късен обрат в Германия от 2:1 до 2:3. Първият мач в Италия, Байерн победи с 0:1.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: ЛЕ, 1/16 финал: Лудогорец - Интер

Мнениеот volf » 22 фев 2020 13:28

Marakesh написа:
volf написа:
volf написа:Силно се надявам да не ни пребият!
Стилът на отбора става все по махленски. Няма какво друго да очаквам впредвид конкуренцията в нашето първенство с превзетите от простотия, мракобесие и аматьорщина "грандове"!
Дали ще ни оставят да поритаме топката или ще ни я скрият както Еспаньол?

Няма от какво да бъдем доволни, но няма как и да бъдем недоволни - Имаше всички условия да ни пребият с около 5÷6 на нищо!
Щърба ме дразни!
Чудно как комуникира с футболистите? - Вероятно им се усмихва, а впоследствие им се сърди. Когато играем с Ботев - Враца е обратното.
Интелектът в футбола и управлението му е имигрирал от България заедно със способните да го пренасят.
Това че ни биха само с два гола има и своята негативна страна. Спомням си как преди години Лацио отвяха Левски в София с 4:0 и после на реванша излязоха с юноши, като най възрастният в отбора нямаше навършени 20 години. Левски вкараха измъчен гол, но за статистиката ще остане победата в Рим!

Мда, когато и колкото да пишете за отборчето си, измислена еднодневка, комплексите винаги ви избиват и казвате по някоя дума за Левски... Комплекси пич, комплекси... Ако бехте били Ливерпул с 0:5 като гости, накрая пак щеше да кажеш нещичко и за Левски.

Браво, така и трябва, да усещате жегата отзад във всеки един момент ! :lol:

Възможно е да имам комплекси, но защо сте се заели да ми ги лекувате чрез многодневката Левски.
Тук името на този клуб присъства само заради фактите, но хипотетично може да бъде заменен с който и да е било български за подобни обстоятелства.
Нивото на футбола ни е такова че италианците да обиграват юношите си срещу флагмана на шампионата ни.
Можеш ли да предложиш факти за Левски срещу твърдението ми за да успокоиш " комплексите ми"?!

Върни се в “Лудогорец”